Vadi

Vadi

Son dakika vadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.111 vadi haberi bulunmuştur. Tüm vadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı?
Tuva Cihangir Atasever kimdir? Tuva isminin anlamı ne demek, uzay yolculuğundan Tuva Cihangir Atasever neden ayrıldı? Türkiye’nin ilk uzay yolcuları Alper Gezeravcı ile beraber yedek olarak Tuva Cihangir Atasever’in uzay yolculuğunda olup olmayacağı merak ediliyor. SpaceX Falcon 9 roketi, Ax-3 mürettebatını SpaceX Dragon uzay aracıyla NASA'nın Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'ndeki Fırlatma Kompleksi 39A'dan ISS'ye bu gece saat 01.11'de fırlatılacak. Axiom Space'in ISS'ye göndereceği "Ax-3" görevi için 4 kişilik mürettebat arasında Gezeravcı'nın yanı sıra 3 kişi daha yer alacak. Yedek olarak seçilen Cihangir Atasever’in ekipteki akıbeti sorgulanıyor. Peki, Tuva Cihangir Atasever uzay yolculuğunda olacak mı, neden ayrıldı? Yedek seçilen Tuva Cihangir Atasever kimdir?
17.01.2024 Gündem
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir?
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın birçok farklı yerinde karstik yapıya sahip arazi çeşitleri bulunmaktadır. Yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl üzerinin neticesinde aşınma ile birlikte oluşmuş olan kayaç türleri olarak da ele alınabilir. Zaman içerisinde aşınma neticesinde farklı büyüklükler ve şekiller üzerinden de karstik araziler meydana gelmektedir. Aynı zamanda karstik araziler bir yerde Kanyon tipi yapıları da benzerlik gösterir. Dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de birçok değişik bölgede karstik araziye sahip yapılar bulunmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi Dışişleri Bakanlığı, İsrail Ordusu'nun Gazze'nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusa yaptığı uyarıya tepki gösterdi
13.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj
Tarla ve mera kavgalarını sonlandıracak uygulama devreye giriyor! Yatırım için büyük avantaj İçişleri Bakanlığı'nın mülki idari sınırların netleşmesi, dijital veri tabanının oluşturulması amacıyla 2018 yılında başlattığı Mülki İdari Sınırların Güncellenmesi ve Sayısallaştırılması Projesi (MİDAS), pilot bölge seçilen Trakya'da tamamlandı.
22.09.2023 Ekonomi
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek! Arazi anlaşmazlıkları MİDAS ile sona eriyor İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi?
Tosun Paşa hangi il, ilçede çekildi? Tosun Paşa filmi kaç yılında, nerede çekildi? Türk sinemasının efsane filmlerinden Tosun Paşa hangi ilde çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ustaları bir araya getiren filmde Daver Bey'in kızı Leyla ve Yeşil Vadi'nin peşinde olan İskenderiye'nin iki köklü ailesi Tellioğulları ve Seferoğulları arasındaki mücadele konu alınır. Peki Tosun Paşa kaç yılında, nerede çekildi?
30.07.2023 Televizyon
Bakan Yumaklı: Kemer'deki  orman yangını kontrol altın alındı
Bakan Yumaklı: Kemer'deki orman yangını kontrol altın alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Antalya Kemer'deki orman yangınının havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda kontrol altın alındığını duyurdu.
28.07.2023 Gündem
Kemer'deki orman yangını 4'üncü gününde! Tiryaki: Yerleşim yerleri tehlike altında değil
Kemer'deki orman yangını 4'üncü gününde! Tiryaki: Yerleşim yerleri tehlike altında değil Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları 4'üncü günde de devam ediyor. Alevlerin yükseldiği Beydağı Sahil Milli Parkı'nın sarp ve kayalık olması ve orman yolunun bulunmaması, çalışmaları zorlaştırıyor. Tarım ve orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki Antalya Kemer'deki orman yangınındaki son durumu açıkladı.
27.07.2023 Gündem
Doğa ve tarihin kucaklaştığı yer: Santa Harabeleri ihtişamıyla hayran bırakıyor
Doğa ve tarihin kucaklaştığı yer: Santa Harabeleri ihtişamıyla hayran bırakıyor Gümüşhane'de 'Vadideki cennet' olarak adlandırılan Santa Harabeleri her yıl binlerce vatandaşa ev sahipliği yapıyor. Doğal güzelliği ile herkesi büyüleyen bu yer, 17. yüzyıldan kalma eserleriyle ziyaretçilerine zamanda yolculuk yaptırıyor.
27.07.2023 Yaşam
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi!
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi! İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili paylaşımda "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah" dedi. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan çocuk oyuncu ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.
12.07.2023 Magazin
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Afrika kıtası ikiye mi ayrılıyor?
Afrika kıtası ikiye mi ayrılıyor? Dev bir yarık, ikinci en büyük kıta olan Afrika’yı yavaş yavaş ikiye ayırıyor. Londra Jeoloji Derneği’ne göre, Doğu Afrika Yarığı olarak bilinen bu çukur, Kızıldeniz’den Mozambik’e kadar yaklaşık 3 bin 500 kilometre uzunluğunda bir vadi ağı.
20.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti!
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti! Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın, önceki akşam Turkcell Vadi’de verdiği konserde sürpriz bir açıklamaya imza attı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen güzel popçu, şampiyonluk kutlamalarına katılması için davet aldığını söylerken, sarı-kırmızılı kulübe yanıtını açıkladı.
3.06.2023 Magazin
Dünyanın en gizemli şehri Machu Picchu! Sırrı halen çözülemedi: İşte antik kent hakkında 10 ilginç bilgi
Dünyanın en gizemli şehri Machu Picchu! Sırrı halen çözülemedi: İşte antik kent hakkında 10 ilginç bilgi Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük keşifleri arasında gösterilen antik şehir Machu Picchu. And Dağları’nın Peru’da kalan kısmı, 15. yüzyıldan kalma büyüleyici bir kültür mirasına ev sahipliği yapıyor. Geçmişin en görkemli ve sıra dışı yapılarından biri olan Machu Picchu antik şehri yüzlerce yıldır Peru’daki “Kutsal Vadi” üzerinde zamana ve zorlu doğa koşullarına meydan okuyor. Modern dönemin en büyük arkeolojik keşiflerinden biri olarak kabul edilen antik şehrin sakladığı bazı sırlar bugün dahi açığa çıkarılamıyor. İşte Machu Picchu hakkında muhtemelen daha önce duymadığınız 10 ilginç bilgi.
20.05.2023 Dünya
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik
Devlet yüzde 70 hibe veriyor, kilo fiyatı 400 lira! Tamamen organik Kırıkkale'de KOP destekli projeden faydalanan arıcılar, bin 744 rakımlı Dinek Dağı'ndaki zengin bitki örtüsüne sahip vadide organik bal üretiyor. Normal balın kilogramı 200 liradan satılırken, organik balın fiyatı ise 400 lira olarak belirlendi.
17.05.2023 Gündem
Mısır'da yolcu otobüsü faciası! 14 ölü, 25 yaralı
Mısır'da yolcu otobüsü faciası! 14 ölü, 25 yaralı Mısır’ın batısındaki Yeni Vadi bölgesinde bir yolcu otobüsünün kamyona çarpması sonucu meydana gelen kazada 14 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
4.05.2023 Dünya
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri Hümeze Suresi 9 ayetten oluşmakta ve insanlar arasındaki ilişkileri konu edinmektedir. Hümeze Suresi Kur'an-ı Kerim'e göre 104. sırada yer alırken inme sayısına göre de 32. sıradadır.
4.05.2023 Sureler
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor
İstanbul, İzmir ve Bakü'de de bilişim vadileri açılıyor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 'Milli Teknoloji Hamlesi' vizyonuyla hayata geçirilen Bilişim Vadisi, Kocaeli'nin ardından İstanbul, İzmir ve Bakü'de de açılıyor.
1.05.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Vadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.