Vaaz

Vaaz

Son dakika vaaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vaaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vaaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vaaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vaaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 vaaz haberi bulunmuştur. Tüm vaaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları: 8 Aralık Cuma namazı mesajları, sözleri....
Kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları: 8 Aralık Cuma namazı mesajları, sözleri.... Cuma, Müslümanlar için en önemli gündür. Bu günde camilerde toplanarak namaz kılınır, vaaz dinlenir ve dua edilir. Cuma günü, Müslümanların bir araya gelerek kardeşlik duygularını pekiştirdiği, birlik ve beraberliğini gösterdiği bir gündür. İşte sevdiklerinize yollayabileceğiniz kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları...
7.12.2023 Gündem
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Önder ifadesinde, “Vaazda Hıristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hıristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandı. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi. Önder'in, başsavcılık kararıyla adli psikiyatri servisine yatırıldığı öğrenildi. Pastör Artun Tokatlı ise olay nedeniyle kilise olarak çok üzüldüklerini söyledi.
6.11.2023 Yaşam
Diyanet'ten imamın 'deprem cenazeleri' sözlerine inceleme
Diyanet'ten imamın 'deprem cenazeleri' sözlerine inceleme Diyanet İşleri Başkanlığı, imam Seyfullah Akyiğit'in, camide vaaz verirken depremde ölenlerin cenazelerinin koktuğu, içlerindeki 1 Suriyelinin cenazesinin kokmadığı yönündeki ifadeleri ile ilgili inceleme başlattı.
3.10.2023 Gündem
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler
Bahçeli: Milli iradenin ihtişamıyla tasfiye edilecekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP ile HDP'nin ertelenmiş buluşmasını Nevruz Günü gerçekleştirmesi hem bir talihsizlik hem de kimin kimlerle emel ve hedef birliği içinde olduğunun üzeri karalanmış çirkin resmidir. Baharımızı kışa dönüştürmek için yan yana gelenler, 14 Mayıs'ta milli iradenin ihtişamıyla tasfiye ve telin edileceklerdir. Türkiye Cumhuriyeti'ni çekiçle örs arasına sıkıştırmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır" dedi.
21.03.2023 Gündem
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu
Tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Trans birey çocuk doğurdu, hem anne hem de baba oldu ABD'de şaşkınlık veren bir olay yaşandı. Washington eyaleti Seattle kentinde trans bir çiftin biyolojik yollarla çocuk dünyaya getirdiği iddia edildi. Trans çiftten Danny Wakefield, iki yıl önce testosteron ilaçlarını kullanmayı bırakmaya karar verdikten sonra aniden hamile kaldığı söyledi. İşte şaşkına çeviren haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Camii açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Camii açılışını yaptı İstanbul’da restorasyonu tamamlanan Yeni Camii'nin yeniden ibadete açılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütünüyle camide namazımızı eda ederken şöyle kubbeyi zeminden seyrettiğimde adeta yepyeni bir Yeni Cami'nin meydana geldiğini gördüm." dedi.
6.01.2023 Gündem
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü
168 yıldır sırrı çözülemiyor! 'Şeytanın izleri' kasabalıları dehşete düşürdü 1855 yılında günlük işlerini halletmek için sabah dışarı çıkan kasabalıların gördüğü şey herkesi dehşete düşürdü. Kasabalılara 'şeytan cehennemden çıktı' dedirten bu olayın 168 yıldır gizemi çözülemedi ve hala bir sır. İşte karda hiç durmadan dümdüz ilerleyen ve evlerin çatılarından geçen 'bilinmeyenin' hikayesi...
6.01.2023 Dünya
İki asırlık 'çivisiz cami' zamana meydan okuyor
İki asırlık 'çivisiz cami' zamana meydan okuyor Bayburt’un Konursu köyünde, 1812 yılında çivi ve yapıştırıcı kullanılmadan birbirine geçmeli parçaların birleştirilmesi ile inşa edilen ve 7 yıl önce tadilattan geçirilen Konursu Ulu Cami, ziyaretçilerini ağırlıyor, asırlardır hizmet veriyor.
13.11.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır
MHP lideri Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na sert sözler: Sözleri, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır MHP lideri Devlet Bahçeli, "2023'e doğru aday belli, karar net" mitingi kapsamında Erzurum'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, "Hiç kimse boş hayale kapılıp yanlış hesap yapmasın. Alayınız çıksın karşımıza. Dadaşlar Türkiye'ye yan bakanlara direnir." ifadelerini kullandı.
25.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük faiz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük faiz açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul Ticaret Odası 140. Yıl Özel Ödülleri programına katıldı. Erdoğan "Başta kamu bankaları olmak üzere düşük faizle sizi yatırıma davet ediyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca çalışanlara verilen yemek ücretinin nakit olarak da verilebileceğini ve bunun vergiden istisna edilebileceğini söyledi. Erdoğan "2023 Nisan ayı sonuna kadar çalışanlara yapılacak elektrik doğalgaz ve ısınma giderinin 1000 liraya kadar olan kısmı gelir vergisi ve sigorta kesintisinden muaf tutuyoruz. Küçük esnaflarımızla ilgili de onlara destek vermede adımlarımızı inşallah atacağız. Onları da güçlendirmeye gayret edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
25.09.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadetlerin sadece ruha değil, bedenimize de faydası var
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İbadetlerin sadece ruha değil, bedenimize de faydası var  Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Sivas Ulu Cami'de sabah namazı kıldırıp vaaz verdi. Erbaş vaazında ibadetin önemine değinerek, "Kur'an-ı Kerim'in emirlerine ne kadar titizlikle sarılırsak biz o kadar sağlam ve sağlıklı olacağız. Hem zihin olarak, ruh olarak, hem de beden olarak. İbadetlerin sadece ruha değil, bedenimize de faydası var. Bunu da hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım." dedi. 
4.09.2022 Gündem
Vahabi ne demek, vahhabilik nedir? İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı…
Vahabi ne demek, vahhabilik nedir? İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı… 'Cübbeli Ahmet' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'iç savaşa destek vermiş olacaklar' diyerek seslendiği Diyanet İşleri Başkanlığından 'Selefi-Vahhabi' yanıtı geldi. Peki, Vahabi ne demek, vahhabilik nedir, İtikat, Selefi-Vahhabi’nin anlamı ne?
20.07.2022 Gündem
Gadir Hum Bayramı ne zaman 2022,  yarın mı, bugün mü? Gadir-i Hum Bayramı nedir, o gün neler yapılır? 17 Temmuz Gadir-i Hum Bayramı mı?
Gadir Hum Bayramı ne zaman 2022, yarın mı, bugün mü? Gadir-i Hum Bayramı nedir, o gün neler yapılır? 17 Temmuz Gadir-i Hum Bayramı mı? 2022 Gadiri Hum Bayramı ne zaman, bugün mü, yarın mı? Temmuz ayının ikinci haftası geride kalırken Gadiri Hum Bayramı ile ilgili açıklamalar da arttı. Zilhicce Ayı'nın on sekizinci günü kutlanan Gadiri Hum Bayramı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Gadiri Hum Bayramı nedir, kimler kutlar ve Gadiri Hum günü nasıl ibadet edilir?
16.07.2022 Gündem
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü?
İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü? Batı Trakyalı Türk azınlığın ileri gelenlerinden İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, 57 yaşında hayatını kaybetti. Peki, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete kimdir, Müftü Ahmet Mete neden öldü?
14.07.2022 Gündem
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor
Bakan Soylu: Avrupa göç meselesini sınır meselesi olarak değerlendiriyor NATO Parlamenter Asamblesi'nde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Göç meselesinde yanılgı maalesef Batı'nın, Avrupa'nın özellikle göç meselesini, bir sınır meselesi olarak değerlendirmesidir. Göç meselesi Türkiye ile Yunanistan arasında bir sınır meselesi değildir. Göç meselesi Türkiye'yle Suriye'nin 911 kilometre arasındaki bir sınır meselesi de değildir. Göç meselesi, vekalet savaşlarından, iç savaşlardan, gelir eşitsizliğinden, adalete, eğitime, sağlığa, gıdaya erişememekten kaynaklanan ve bundan sonra daha fazla da devam edebilecek bir meseledir" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama
Diyanet'ten '9 yaşındaki kız evlenebilir' iddialarına yalanlama Diyanet İşleri Başkanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve bazı sosyal medya kullanıcılarının, 'Diyanet: 9 yaşında bir kız evlenebilir, çocuk doğurabilir' şeklindeki paylaşımının asılsız olduğunu duyurdu.
24.05.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer'den, kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanı Özer'den, kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Okul öncesi eğitim, toplumun refahı açısından uzun vadeli ekonomik getirisi en fazla, maliyeti en düşük olan eğitim politikası. Okul öncesi eğitimde yer alan ve süresini uzatan çocukların uzun vadede yaşamlarında şiddete yönelik eğilimleri daha düşük ve suç oranları çok daha düşük oluyor. Onun için bu süreçte de kadına yönelik şiddetle mücadeledeki en kalıcı yöntemlerden bir tanesi de işte bu okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması” dedi.
23.03.2022 Eğitim
Salavat nasıl getirilir? Salavatı Şerife nasıl çekilmeli?
Salavat nasıl getirilir? Salavatı Şerife nasıl çekilmeli? Salavat, Müslümanların Hz. Muhammed'i anmak amacıyla kullandıkları " Allahümme salli ala seyyidina Muhamed" şeklinde dile getirilen bir selam ifadesidir.
16.02.2022 Yaşam
CHP'li Özel: HDP'li Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına 'evet' diyeceğiz
CHP'li Özel: HDP'li Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına 'evet' diyeceğiz CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezlekeye ilişkin, "Soruşturmasının yürüyebilmesi açısından bu dosyaya özel olarak dokunulmazlığının kaldırılması noktasında 'evet' oyu kullanacağız" dedi.
19.01.2022 Siyaset
DİAYDER soruşturmasında flaş gelişme! Kabul edildi
DİAYDER soruşturmasında flaş gelişme! Kabul edildi Din Âlimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DİAYDER) iddianamesi gönderildiği İstanbul 14. Ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edildi. 10’nu tutuklu 23 şüpheli 18 Şubat tarihinde hâkim karşısına çıkacak.
30.12.2021 Gündem
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı
Camide ilginç olay! İmamın sarığı ve cübbesini çaldı Kağıthane'de bir camiye namaz kılma bahanesiyle giren şüpheli, imamın sarık ve cübbesini çaldı
4.09.2021 Yaşam
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince...
O imam açığa alındı! Cemaate 'haram, yaptırmayın' deyince... Denizli'nin Çameli ilçesinde vatandaşlara haram olduğunu iddia ederek aşı yaptırmamaları için çağrı yaptığı öne sürülen imam, açığa alındı.
28.08.2021 Gündem
Cuma namazında cemaate vaaz yerine doktordan aşı bilgilendirmesi
Cuma namazında cemaate vaaz yerine doktordan aşı bilgilendirmesi Koronavirüs ile mücadele sürerken aşı ile ilgili tereddütlerin ortadan kaldırılması ve soruların yanıtlanması amacıyla Avcılarda Cuma namazına gelenlere vaaz yerine uzman doktor aşı bilgilendirmesinde bulundu.
7.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vaaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vaaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.