Uyuşturucu Satıcısı

Uyuşturucu Satıcısı

Son dakika uyuşturucu satıcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu satıcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu satıcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Satıcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu satıcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 uyuşturucu satıcısı haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu satıcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar
Kozan’da polis tarafından huzur güven için uygulama yapıldı! Yakalandılar Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, hapis cezasıyla aranan şahıslarda yakalandı.
18.03.2024 Adana
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı
Sevgililer Günü’nde ayı kostümü giyen polis uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı.
15.02.2024 Dünya
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı
Polisten kaçan uyuşturucu satıcı kovalama sonunda yakalandı İstanbul Beyoğlu’nda polisten kaçan uyuşturucu satıcısı kovalamaca sonunda yakalandı. Farklı suçlardan 8 suç kaydı olduğu öğrenilen şahsın valizinden 3 kilo 159 gram uyuşturucu madde çıktı. Kovalama anları ise kameraya yansıdı.
14.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir
'Oyun'lardaki sinsi tehlike! Her çocuk etkilenebilir Çocukların ve gençlerin sıkça vakit geçirdiği sosyal mecralarda, oyun sektörünün de gelişmesiyle farklı ve yeni oyunlar da görücüye çıkarken, bunların hepsi eğlendirme amaçlı olmayabiliyor.
19.11.2023 Gündem
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, otomobiliyle polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan Ahmet Akın (29), takiple yakalandı. 'Kasten öldürme' suçundan hakkında kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Akın, tutuklandı.
14.11.2023 Yaşam
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...
Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni... HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?
1.08.2023 Magazin
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti!
Av tüfeğiyle yaraladığı kişinin uyuşturucu satıcısı olduğunu iddia etti! Bursa’da, Atilla H., mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği Yunus E.'yi sokak ortasında av tüfeği ile vurarak yaraladı. Bölgede devriye gezen bekçiler tarafından yakalanan Atilla H., "Bunun için beni yargılayabilirsiniz, pişman değilim.” dedi. Bacağından yaralanan ve hastanede tedaviye alınan Yunus E.'nin ise üzerinden muşta, pala ve uyuşturucu içmek için aparat ele geçirildi.
1.08.2023 Gündem
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.
28.04.2023 Dünya
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 'Çürük Ömer' lakaplı şüpheli tutuklandı
İstanbul'da uyuşturucu operasyonu: 'Çürük Ömer' lakaplı şüpheli tutuklandı Kağıthane'de uyuşturucu satıcısı olduğu ihbar edilen 'Çürük Ömer' lakaplı tanınan Ö.G.'nin (39) evine operasyon düzenlendi. Polis ekipleri geldiğini haber alan Ö.G. kaçarken, arkadaşı C.D. (22) gözaltına alındı. Evde 10 kilogram bonzai ele geçiren ekipler, Ö.G.'yi de saklandığı aracının içinde gözaltına aldı.
23.03.2023 Gündem
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı
Resmen vahşet! Hamsterı canlı canlı yedi, görüntüler ortaya çıktı Ülke bu vahşet dolu videoyu konuşuyor. 39 yaşındaki kadın hamsterı canlı canlı yedi. Hayvansever örgütler ve toplum tarafından büyük tepki toplayan olay sonrası harekete geçildi. Savunmasız bir hayvanı öldüren kadına ceza verildi, ayrıca hamsterı neden canlı canlı yediği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
11.03.2023 Dünya
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar
Bakan Soylu: Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, okul önlerinde uyuşturucu satanların ayaklarının kırılması talimatının sonuç verdiğini belirtti. Talimatını yineleyen Soylu, "Okulların önünde uyuşturucu satanları görürseniz ayaklarını kırın dediğimde bana kızıyorlardı. Yine söylüyorum; uyuşturucuyu okul önlerinde kim satıyorsa ayaklarını kırsınlar" dedi.
26.10.2022 Siyaset
Konya’da “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklandı
Konya’da “Topal” lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklandı Konya’da polisin bir eve düzenlediği operasyonda 6 kilo 110 gram eroin ve 1 milyon 222 bin lira suç unsuru para ele geçirildi. Olayla ilgili "Topal" lakaplı uyuşturucu satıcısı ve yardımcısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
15.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Talimatımdır, uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın
Bakan Soylu: Talimatımdır, uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin hiçbir noktasında uyuşturucu satılmasına müsaade etmeyeceğiz. Tekrar söylüyorum, emniyet güçlerimize tekrar talimat veriyorum. Uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın, ayaklarını kırın, ayaklarını kırın" dedi.
8.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı
Bakan Soylu canlı yayında kritik operasyonun detaylarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. 2 bin 22 personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda 132 kişi gözaltına alındı.
20.09.2022 Siyaset
Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı Ümraniye'de uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişi, sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.
18.08.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de kaçmaya çalışan 'torbacı' yakalandı! 300 gram eroin çıktı
Küçükçekmece’de kaçmaya çalışan 'torbacı' yakalandı! 300 gram eroin çıktı Küçükçekmece’de polisin şüphe üzerine durmaya çalıştığı 3 kişiden 2'si kaçarken, diğer şüpheli ise yakalandı. Üzerinden satışa hazır 300 gram eroin ele geçirilen torbacı tutuklandı.
26.05.2022 Yaşam
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi
Tekerlekli sandalyeli torbacı! Felç oldu yine de vazgeçmedi Ankara Emniyeti'nin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda tekerlekli sandalyede gözaltına alınan Doğukan Ö.'nün ibretlik hikâyesi dikkat çekerken, Doğukan Ö.’nün engelli kaldıktan sonra polisin takibinden kaçmak için ‘engelli maaşı'na başvurduğu öğrenildi.
24.04.2022 Yaşam
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü!
Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Paul Auster’ın oğlu 10 aylık öz kızını öldürdü! ABD'nin dünyaca tanınan, en ünlü yazarlarından olan Paul Auster’ın oğlu Daniel, 10 aylık kızının ölümünden sorumlu olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Olayla iliği soruşturmanın sürdüğü açıklandı.
18.04.2022 Dünya
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bisikletle uyuşturucu satışı yapan yabancı uyruklu bir kişiyi yakaladı.
9.04.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı tarihinin en güçlü döneminde
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı tarihinin en güçlü döneminde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın tarihinin en güçlü ve en donanımlı dönemini yaşadığını söyledi.
1.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Satıcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu satıcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.