Gazete Vatan Logo
Magazin Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...

Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...

HBO'nun Euphoria dizisindeki rolüyle tanınan Angus Cloud, 25 yaşında hayatını kaybetti. Cloud'un menajeri Cait Bailey, oyuncunun pazartesi California'nın Oakland şehrindeki aile evinde hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Angus Cloud neden öldü, Euphoria Fezco Angus Cloud kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?

Angus Cloud neden öldü? Euphoria Fezco Angus Cloud öldü mü, kimdir, kaç yaşındaydı, babası kimdir? İşte ölüm nedeni...

'Euphoria' dizisinde Fezco karakterine hayat veren Cloud 25 yaşında hayatını kaybetti. Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sonrasında ölüm nedeni ve yaşamı merak ediliyor. Peki, Angus Cloud neden öldü, Angus Cloud babası kimdir, kaç yaşında, ölüm nedeni ne?

Angus Cloud neden öldü?

Cloud'ın ölüm gerekçesi paylaşılmadı.  Cloud'un ailesine yakın bir kaynak Entertainment Tonight'a konuşarak; genç aktörün babasını son yolculuğuna uğurladığı İrlanda'dan döndükten sonra 'ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiğini' söyledi.

TMZ’nin haberine göre Angus Cloud’un annesi 911’i aradı ve oğlu için acil yardım ekiplerinden yardım istedi. Sağlık görevlileri eve geldiğinde ise ünlü oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan aramadan anlaşıldığı kadarıyla genç yıldız aşırı doz uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybetmişti. 

Cloud'ın ailesinden yapılan açıklamada, "Bugün çok büyük bir üzüntüyle müthiş bir insana veda ediyoruz" denildi. 

Açıklamada Cloud'ın babasının kısa süre önce öldüğü ve "bu kaybın onu çok zorladığı" belirtildi. Aile, "Angus, ruh sağlığı mücadelesi konusunda açıktı ve onun hayatını kaybetmesinin insanlara yalnız olmadıklarını ve bununla sessizlik içinde mücadele etmeleri gerekmediğini hatırlatacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Açıklamada, "Bizi rahatlatan tek şey şimdi Angus'un en yakın arkadaşı olan babasıyla olduğunu bilmek" denildi. 

Cloud, Euphoria dizisindeki uyuşturucu satıcısı Fezco “Fez” O’Neill rolüyle tanındı. Kısa süre içinde izleyiciler arasında çok popüler bir karakter haline geldi. 

Cloud, Euphoria'dan önce hiçbir yapımda rol almamıştı. Dizinin casting gözlemcisi Eléonore Hendricks, New York'ta yürürken onu keşfetmişti. Cloud ilk başta dolandırıldığını düşünse de sonra rolü kabul etti. 

Angus Cloud kimdir?

Conor Angus Cloud Hickey, 10 Temmuz 1998 tarihinde doğmuştu.HBO televizyon dizisi Euphoria'daki Fezco rolüyle tanınan Amerikalı oyuncu. Oakland Sanat Okulu'nda Üretim Tasarımı Okulu'nda okudu. Brooklyn'deki Barclays Center'a yakın bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, Angus, kendisini dolandırdığından şüphelendiği Euphoria döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedildi

Haberin Devamı

Genç yıldız geçen hafta babasını kaybetmişti. Angus Cloud’un, babasıyla çok özel bir ilişkisi vardı ve ikilinin birbirlerinin en iyi dostu olduğu söyleniyordu. Babasını İrlanda’da toprağa verip California’ya geri dönen Angus Cloud’un, bu kaybı atlatamadığı ve ruhsal olarak büyük sıkıntı çektiği açıklandı.