Gazete Vatan Logo

Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da yaşanan skandalda bir annenin uyuşturucu için yaptıkları pes dedirtti. Söz konusu olay sonrası polisin yaptığı açıklama ise yaşananların bir ilk olmadığını ortaya koydu.

Uyuşturucu için kızının hayatını kararttı! İğrenç detaylar ortaya çıktı

Paraguay'da meydana gelen ve dünya basınında infial yaratan gelişmenin detayları kan dondurdu. Üç yaşındaki Luz Maida, gece yarısı annesi tarafından uyandırılıp yabancı bir adamın kollarına atıldığında, neler olduğunu anlayamamıştı. Küçük kız annesi tarafından uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşına 10 sterlin (240 lira) değerinde bir uyuşturucu karşılığında satıldı.

KAMERA KAYDETTİ

Milliyet'in haberine göre; kamera tarafından kayıt altına alınan görüntülerde ise küçük kızın 42 yaşındaki adam tarafından tecavüze uğrayıp öldürülmeden önceki son görüntüleri yer aldı. 42 yaşındaki sapık o anlarda çamurlu bir yolda ilerlerken, Luz'u bir kolunda taşıdığı ve kaçmasını engellemek için tokat attığı görüldü. İsmi açıklanmayan şahıs, henüz okula başlamamış olan üç yaşındaki çocuğa tecavüz edip öldürdü. Yapılan ilk çalışmalar küçük kızın boğulduğunu gösteriyor.

HALK LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Öte yandan Luz Maida'nın cesedi, terk edilmiş bir evde bir yatağın üstünde bir gömleğe sarılı olarak bulundu. Ekipler tarafından yapılan sorguda suçunu itiraf eden anne ve sevgilisini ise yerel halk linç etmek istedi. Polis hem anneyi hem sevgilisini hem de olaya karışan 17 yaşında başka bir şahsı tutukladı. 300'den fazla kişi Luz'un cenazesine katıldı. Bazı komşular ise cesedin bulunduğu evi ateşe verdi.

Haberin Devamı

7 ÇOCUĞU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olayı soruşturan dedektiflerden biri söz konusu annenin 30 yaşındaki bir adam tarafından cinsel tacize uğramasına izin verdiği iddia edilen 12 yaşındaki bir kız çocuğu da dahil olmak üzere yedi çocuğu daha olduğunu söyledi.