Ünal Aysal

Ünal Aysal

Son dakika Ünal Aysal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ünal Aysal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ünal Aysal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünal Aysal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünal aysal gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.294 ünal aysal haberi bulunmuştur. Tüm ünal aysal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı...
Galatasaray yeni yuvasının temelini attı! Törende Fatih Terim, Ünal Aysal ve Burak Elmas'ı... Galatasaray'da Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni tarihi anlara sahne oldu. Galatasaray'da görev yaptığı dönemlerde sancılı ayrılıklar yaşayan Fatih Terim ile başkanlardan Ünal Aysal ve Burak Elmas bir araya geldi. Fatih Terim'in törende yaptığı konuşmanın ardından Ünal Aysal ve Burak Elmas ile tokalaşması dikkatlerden kaçmadı.
19.05.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'dan ayrılırken hem tazminatını bıraktı hem de Dursun Özbek'e transfer kıyağı yaptı
Galatasaray'dan ayrılırken hem tazminatını bıraktı hem de Dursun Özbek'e transfer kıyağı yaptı Süper Lig'de Kasımpaşa maçına hazırlanan Galatasaray'da son dakika gelişmeleri... Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da teknik direktörlük yapan ve görevine son verilirken Sarı Kırmızılı kulüpten hak ettiği tazminatını almadan giden Mancini'nin Dursun Özbek'e transferde yardımcı olduğu ortaya çıktı.
8.03.2023 Galatasaray
2012'de Ünal Aysal isyan etmişti! Jorge Jesus 11 yıl sonra ortaya çıkardı ortalık yıkıldı
2012'de Ünal Aysal isyan etmişti! Jorge Jesus 11 yıl sonra ortaya çıkardı ortalık yıkıldı Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen ve Galatasaray'ı takibi sürdüren Fenerbahçe'de Sevilla maçının hazırlıkları devam ederken, Jorge Jesus'un Abola'ya verdiği bir röportaj Sarı Kırmızılı cephede akıllara Ünal Aysal'ı getirdi. İşte Portekiz basınına açıklamalarda bulunan 68 yaşındaki teknik adamın o ifadeleri...
7.03.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk'tan Ünal Aysal'ın harika çocuğuna çağrı: Sana ihtiyacımız var çabuk geri dön
Okan Buruk'tan Ünal Aysal'ın harika çocuğuna çağrı: Sana ihtiyacımız var çabuk geri dön Süper Lig'in 21.haftasında Giresunspor deplasmanına gidecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin 2016'da Ünal Aysal'ın bonservisine 7 milyon euro verdiği yıldız futbolcuya talip olduğu öğrenildi. Uğur Çiftçi, Güray Vural, Aziz Behich gibi isimleri gündemine alan Cimbom'un Brezilyalı sol beki istediği anlaşılırken, transferde son sözü Ten Hag'ın vereceği bildirildi.
26.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan önemli açıklamalar: Fenerbahçe olsaydı Galatasaray çökerdi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray döneminden, A Milli Takım'a, Eyüpspor'dan Okan Buruk, Şenol Güneş, Jorge Jesus ve Arda Güler'e kadar birçok konuya dair önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile girilen 4. yıldız yarışı ile ilgili itirafta bulundu.
18.11.2022 Şampiy10
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...'
Gündeme bomba gibi düşen itiraf! 'Galatasaraylı 3 yönetici TFF'ye gelip Fatih Terim hakkında...' Süper Lig'in 6.hafta maçlarını değerlendiren ve özellikle Abdullah Avcı'nın kadro seçimi hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Şansal Büyüka'nın Fatih Terim iddiası gündeme bomba gibi düştü. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan'ın açıklamalarına değinen Büyüka, geçen sezon Burak Elmas'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adam hakkında 'Korkunç bir iddia ama muhtemelen doğru' sözlerini sarf ederken, duayen yazarın "Ünal Aysal dışında kimse Fatih Terim'in yüzüne konuşamadı, herkes arkadan dolandı..." göndermesi ise bir hayli dikkat çekti.
14.09.2022 Galatasaray
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
Galatasaray'da Başkan Elmas'tan olay olan Fatih Terim sözleri!
Galatasaray'da Başkan Elmas'tan olay olan Fatih Terim sözleri! Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılılarda 11 Haziran'da gerçekleşecek olan seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Burak Elmas, Fatih Terim'e kızgın olduğunu belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
5.06.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir
Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek'ten dev projeler! 4 yılda 9.5 milyar TL’lik gelir Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı üyelerle bir araya gelerek projelerini tanıttı. Özbek bu projelerle 4 yılda 9.5 milyar TL gelir bekliyor...
3.06.2022 Galatasaray
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı
Parasını Ünal Aysal verecek! Eşref Hamamcıoğlu'nun dünyaca ünlü teknik direktörü ortaya çıktı Eşref Hamamcıoğlu ve Adnan Öztürk'e tam destek veren ve Galatasaray'ın yeni teknik direktörü konusunda elini taşın altına koyan Ünal Aysal'ın dünyaca ünlü teknik direktörü ayarladığı, Aysal'ın şampiyon antrenörü sarı kırmızılı takıma getireceği ortaya çıktı. İşte Galatasaray'da yaşanan sıcak gelişmeler...
3.06.2022 Galatasaray
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! Sosyal medyada dikkat çeken mesaj
19 yaşındaki Asiye sokak ortasında öldürüldü! Sosyal medyada dikkat çeken mesaj Esenler'de 19 yaşındaki Asiye Atalay sokak ortasında başından silahla vurularak öldürüldü. Genç kadının saplantılı kişi tarafından vurulduğu öne sürülürken o anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Atalay'ın sosyal medya hesabında 'Belki Başka Hayatta' mesajı dikkat çekti.

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay'ı öldürdüğü belirlenen Ümit K. yakalandı.
5.05.2022 Yaşam
Ünal Aysal'ın prensini Kadıköy'e getiriyor! Marcelo dediler ama yeni sol bek...
Ünal Aysal'ın prensini Kadıköy'e getiriyor! Marcelo dediler ama yeni sol bek... Ünal Aysal döneminde Galatasaray'a transfer edilen ve daha sonra Porto, Manchestr United formaları giyen yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin listesinde olduğu ortaya çıktı. Aboubakar'la görüşme halinde olan Ali Koç'un Brezilyalı sol beke de imza attırmayı planladığı öğrenildi.
5.05.2022 Fenerbahçe
Burak Elmas'tan son transfer hamlesi! 19 yaşındaki genç yıldız için harekete geçildi!
Burak Elmas'tan son transfer hamlesi! 19 yaşındaki genç yıldız için harekete geçildi! Görevi 30 Nisan'da bitecek olan Başkan Elmas'tan son bir transfer hamlesi geldi. Sarı-Kırmızılılar, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için harekete geçti. Elmas ve ekibi, potansiyeli yüksek genç oyuncuyla anlaşıp, son kararı yeni yönetime bırakmayı planlıyor.
14.04.2022 Galatasaray
Canlı yayında açıkladı! Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'la anlaşma tamam...
Canlı yayında açıkladı! Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz'la anlaşma tamam... Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar Skorer TV'de Nergis Aşkın'a çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı kulübün seçim sürecini ve gündeme gelen adayları masaya yatıran Dindar, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz bombasını patlattı. İşte o sözler...
5.04.2022 Galatasaray
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz!
6 isim 2 resmi aday 1 sürpriz! 30 Nisan'da olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da Dursun Özbek, Abdurrahim Albayrak ve Ünal Aysal aday olmayacaklarını açıkladı.
5.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak resmen açıkladı! Başkanlığa adaylığını koyacak mı?
Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak resmen açıkladı! Başkanlığa adaylığını koyacak mı? Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın ibra edilmemesinin ardından gözler yeni seçime çevrilmişti. Galatasaray'da muhtemel başkan adayları Dursun Özbek, Ünal Aysal gibi isimler bir bir açıklama yaparken, gözler Abdurrahim Albayrak'a dönmüştü. Abdurrahim Albayrak yaptığı konuşmada, Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyup koymayacağına dair önemli açıklamalarda bulundu.
31.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni başkanı Fatih Terim oluyor... Yönetim kurulundaki isimler Türkiye'yi sallayacak
Galatasaray'ın yeni başkanı Fatih Terim oluyor... Yönetim kurulundaki isimler Türkiye'yi sallayacak Burak Elmas'ın seçim tarihini vermesinin ardından harekete geçen Dursun Özbek, Ünal Aysal, Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk gibi isimlerin yanına Fatih Terim de katıldı. Galatasaray'ın efsanesi Terim'in yönetim kurulu ise Türkiye'yi ayağa kaldıracak cinsten...
30.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'da kılıçlar çekildi! Burak Elmas harekete geçti, Fatih Terim geri mi dönüyor...
Galatasaray'da kılıçlar çekildi! Burak Elmas harekete geçti, Fatih Terim geri mi dönüyor... Olağanüstü seçim kurulunu 23 Nisan'da yapmayı planlayan Galatasaray'da başkan adayları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Mali açıdan ibra edilmeyen Burak Elmas'ın flaş bir hamlede bulunacağı ifade edilirken, Fatih Terim'in de son durumu netleşmiş oldu. İşte sarı kırmızılı kulüpte başkanlık çekişmesi...
28.03.2022 Galatasaray
Burak Elmas'a güle güle! Galatasaray'da tam 9 başkan adayı ortaya çıktı
Burak Elmas'a güle güle! Galatasaray'da tam 9 başkan adayı ortaya çıktı Burak Elmas'ın ibra edilmemesi üzerine yeni başkanını arayan Galatasaray'da tam 9 eski yönetici ön plana çıktı. Adaylar arasında Ünal Aysal'la Fatih Terim isimleri dikkat çekerken, Metin Öztürk ve Dursun Özbek'in de ön plana çıkması camiada kafaları karıştırdı.
27.03.2022 Galatasaray
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık'
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık' Cumartesi günü yapılacak mali genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Ergun Gürsoy ve Metin Öztürk Burak Elmas'ın ibra edilip edilmeme konusunda ise önemli ifadeler kullandı.
25.03.2022 Galatasaray
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması Galatasaray Başkanlığı için yeniden 'geri dönüyor' iddiaları ortaya atılan Ünal Aysal'ın şu anda böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.
2.03.2022 Galatasaray
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...'
Domenec Torrent hakkında şok sözler! 'Fatih Terim gittikten sonra...' Galatasaray'ın efsane başkanlarından Ünal Aysal, mevcut başkan Burak Elmas'ın Domenec Torrent tercihi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
26.01.2022 Galatasaray
Fatih Terim'e 'Burak Elmas'a güvenme diye yalvardım' dedi Faruk Süren araya girdi Galatasaray'ın yeni yöneticisi netleşti!
Fatih Terim'e 'Burak Elmas'a güvenme diye yalvardım' dedi Faruk Süren araya girdi Galatasaray'ın yeni yöneticisi netleşti! Ünal Aysal döneminde Galatasaray'da yöneticilik yapan Ahmet Ocaklı'nın Burak Elmas sözleri olay yarattı. Fatih Terim'e sitem eden Ocaklı 'Ona güvenme' diye Terim'i defalarca uyardım ifadelerini kullandı. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi...
22.01.2022 Galatasaray
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması
Abdurrahim Albayrak'tan Falcao açıklaması Olağan Genel Kurul'da açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak "Galatasaraylı, Falcao'yu istiyor diye bu transferi yaptık' dedi.
17.10.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ünal Aysal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünal aysal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.