Umre

Umre

Son dakika Umre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umre gelişmeleri de dahil olmak üzere 812 umre haberi bulunmuştur. Tüm umre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar
Gigi ve Bella'nın küçük kardeşleri Umre'ye gitti! Yorumlar peş peşe geldi Anwar Filistin kökenli Müslüman bir babanın çocukları olarak dünyaya gelen Gigi ve Bella Hadid'in küçük erkek kardeşleri Anwar, arkadaşlarıyla birlikte Umre ziyaretine gitti. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.03.2024 Magazin
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı
Ramazan ayının vazgeçilmezi hurma tezgahlarını süslüyor! Kilo fiyatı açıklandı Ramazan ayı boyunca sofraların vazgeçilmezlerinden olan hurma tezgahları süslüyor.
12.03.2024 Ekonomi
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı!
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı! Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Gündem
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
Şulemsi kimdir, mal varlığı ne? Şule Kayatürk kaç yaşında, nereli, ne iş yapar? Şulemsi olarak bilinen Şule Türk isimli fenomen, Dilan Polat olayı sonrası sosyal medyada konuşulan isimlerden biri oldu. Eşi Yasin Türk ile birlikte bir süredir sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Şulemsi lakaplı Şule Kayatürk’ün kariyeri, ne iş yaptığı, nereli ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Şulemsi kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Şulemsi (Şule Türk) ve eşi Yasin Türk hakkında merak edilenler…
9.11.2023 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı?
Diyanet TV canlı izle (Youtube) Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca hacı adayımızın hasretle beklediği 2024 Hac kurası 2 Kasım Perşembe günü (bugün) çekiliyor. Peki, Hac kura çekimi canlı yayın var mı, hac kura sonuçları açıklandı mı? İşte Diyanet TV canlı izle (Youtube) bilgileri ve Hac kura çekimi canlı yayın izleme linki…
2.11.2023 Gündem
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor
Umreye gideceklere müjde: Elektronik vize imkanı geliyor Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Tevfik er-Rabia, Suudi Arabistan'a gidecek Türk vatandaşların, özellikle de umre ibadetini gerçekleştireceklerin sürecini hızlandırmak amacıyla elektronik vize kullanımına geçileceğini, bu çerçevede bir yıl içerisinde 90 gün ikamet alınabileceğini bildirdi.
17.10.2023 Yaşam
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir?
Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin, Türkiye’de kullanılan kartın kurucusu kim? Tayyab nasıl alınır, Tayyab İslami Kart özellikleri nedir? Tayyab, Türkiye'nin ilk İslami kartı mottosuyla kullanıma sunuldu. Bir mobil uygulama üzerinden çalışan ilk İslami kart Tayyab Türkiye’de kullanıma başlandı. Karta ait internet sitesinde kartla ilgili “İslami ihtiyaçlarınızın birçoğunu karşılamanıza yardımcı oluyor” ifadelerin kullanıldı. Peki, Tayyab Kart nedir? İlk İslami kart Tayyab kimin, hangi ülkenin? Tayyab kurucusu kim? Tayyab İslami kart nasıl alınır, Tayyab Kart özellikleri nedir?
16.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Umre'de otobüs alev topuna döndü: 20 ölü, 29 yaralı
Umre'de otobüs alev topuna döndü: 20 ölü, 29 yaralı Suudi Arabistan’da umre ziyareti için gelenleri taşıyan otobüs, köprüye çarpmasının ardından alev topuna döndü. Kazada 20 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi de yaralandı.
28.03.2023 Dünya
Hac kuraları açıklandı
Hac kuraları açıklandı Hac kura sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından e-Devlet sistemi üzerinden açıklandı. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran 2 milyon 391 bin 671 kişinin katıldığı hac kuraları çekildi. Sonuçlar, saat 22.00'den itibaren e-Devlet üzerinden görüntülenebiliyor. Türkiye'de 2 milyon 426 bin 114 hacı adayı kutsal topraklara gidecek.
8.03.2023 Gündem
Hatay'da enkaz altından Ayşegül'ün notu çıktı: Bana bir şey olması durumunda...
Hatay'da enkaz altından Ayşegül'ün notu çıktı: Bana bir şey olması durumunda... Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay Antakya'da yaşadığı binada yakalanarak hayatını kaybeden Ayşegül Çin'in ailesine yazdığı not ortaya çıktı. Ayşegül Çin'in enkaz altında, ailesine bıraktığı notta "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir" yazıldığı görüldü. Çin'in altınlarını bıraktığı annesi de aynı enkazda hayatını kaybetti. 
20.02.2023 Gündem
Hac ön kayıtları 31 Ocak'a kadar uzatıldı
Hac ön kayıtları 31 Ocak'a kadar uzatıldı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu sene hacca 150 bin vatandaşımız başvuru yaptı. 2,2 milyon vatandaşımızın başvurusu e-Devlet üzerinden yenilendi. Kura çekme tarihini çarşamba günü belirleyeceğiz" derken, ön kayıtların da 31 Ocak'a kadar uzatıldığını açıkladı.
24.01.2023 Gündem
Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac sorgulama 2023!
Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac sorgulama 2023! Hac başvurularında yoğun talep yaşanıyor. Kutsal topraklarda dini vecibelerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, 2023 yılı hac takvimiyle hac başvurularının ne zamana kadar yapılacağını sorguluyor. Hac kuraları beklerken, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac takvimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Hac başvurusu nasıl yapılır? 2023 hac başvuruları ne zaman bitiyor, ertelendi mi? Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac sorgulama 2023, Hac başvuru, kura tarihleri, ön kayıt sürecine dair merak edilenler...
24.01.2023 Gündem
Suudi Arabistan, hac ibadetinde uyguladığı Covid-19 kısıtlamalarını kaldırdı
Suudi Arabistan, hac ibadetinde uyguladığı Covid-19 kısıtlamalarını kaldırdı Suudi Arabistan, Covid-19 salgının nedeniyle hac ibadetinde uyguladığı yaş ve kontenjan sınırının kaldırıldığını duyurdu.
9.01.2023 Dünya
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne?
Hac fiyatları 2023! Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2023 yılında hac için ilk defa kayıt yaptıracak veya kayıtlarını güncelleyeceklerin işlemlerini 5-26 Ocak tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapabileceklerini bildirdi. 2023 yılında hacca 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 kişi gidebilecek. Söz konusu açıklamanın ardından kişi başı hac fiyatları için yapılan aramalar arttı. Peki, Diyanet kişi başı hac fiyatı ne kadar, kaç TL, euro bazında ne? İşte te hac fiyatları 2023 hakkında merak edilenler…
9.01.2023 Gündem
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı
2023 hac kontenjanları belli oldu! Diyanet İşleri Başkanı açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Hac kontenjanında salgın öncesi duruma dönüldü. 65 yaş üstü dahil 83 bin 430 hacı adayımızı kutsal topraklarda ağırlayacağız" dedi.
8.01.2023 Gündem
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı!
Aslında Anelka'nın elle attığı golden sonra bu kararı almalıydı! Sivasspor - Galatasaray maçında VAR hakemi olan ve Ulvestad'ın attığı golü Erkan Özdamar'a iptal ettiren Özgüç Türkalp hakemliği bıraktı.
5.01.2023 Süper Lig
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı
Son dakika! TFF'ye istifa mektubunu yolladı Sivasspor - Galatasaray, Gaziantep FK - Beşiktaş maçının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra MHK Başkanı Sabri Çelik'i arayan ünlü yazar Tayfun Bayındır, Özgüç Türkalp'in istifa mektubunu yolladığını bildirildi.
5.01.2023 Süper Lig
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 hac kaydı ve güncelleme işlemleri tarihini açıkladı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2023 hac kaydı ve güncelleme işlemleri tarihini açıkladı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2023 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 5 Ocak'ta başlayacağını açıkladı.
3.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan hac kontenjanları hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “9 Ocak’ta Cidde’de düzenlenecek Hac Konferansı’nda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hac talepleri dahil, milletimizin kutsal topraklara teveccühünün kontenjanlara yansıması için gerekli irade ortaya konacaktır” dedi.
3.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.