Ucuz Et

Ucuz Et

Son dakika ucuz et haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz et ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz et haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Et

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz et gelişmeleri de dahil olmak üzere 486 ucuz et haberi bulunmuştur. Tüm ucuz et haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetildi. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca tartışma yaşandı. İşletme Müdürü Merve Bülbül, "Son açıklanan fiyatlardan sonra, sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı 'Et ve Süt Kurumu' ile karıştırıyorlar. Burası özel bir işletme. Her şey yasal" dedi.
25.03.2023 Yaşam
Arpa ve mısır fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi
Arpa ve mısır fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, “Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışları sektörümüz için isabetli ve memnuniyet vericidir” dedi.
7.10.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları…
Et fiyatlarına zam geldi mi, en ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları… Et fiyatlarına zam geldi mi, kırmızı etin kilosu ne kadar oldu? Zamlardan en çok etkilenen besin ürünlerinden ete bayramdan sonraki hafta zam geldi. Et fiyatlarına Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtti. Peki, En ucuz kırmızı et ne kadar oldu? İstanbul’da kıyma, kuşbaşı et fiyatları kaç TL, ete ne kadar zam geldi?
2.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL Kırmızı et fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Et fiyatlarında, Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtiler. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşın kırmızı ete olan talebi azaldı. Bu nedenle kasaplar kepenk kapatıyor. Haziran ayında İstanbul'da 17 kasap kapandı.
2.08.2022 Ekonomi
Ete zam gelecek mi? Kırmızı etinin kilo fiyatı 150 TL çıktı, yeni fiyat artışı...
Ete zam gelecek mi? Kırmızı etinin kilo fiyatı 150 TL çıktı, yeni fiyat artışı... Gıda fiyatlarındaki artış vatandaşın gündemindeki yerini koruyor. Son günlerde özelikle kırmızı et fiyatlarına gelen zamlar tartışma yarattı. Et fiyatlarına zam olacak tartışması Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik ile Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ’ı karşı karşıya getirdi. Çelik, “Ete yeni zam gelmesi gerekmiyor. 150 TL’ye kuşbaşı satıyorlar. Fiyatı aslında 110 TL olmalı” dedi. Yalçındağ ise, “Maliyetler artıyor. Et alındığı gibi satılmıyor. Çok istiyorsa gelsin kasap olsun” diye konuştu.
20.04.2022 Ekonomi
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı
Fatih Erbakan: Kaynaklar millete aktarılmalı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı yazılı açıklamada, “Yapılması gereken ‘önce millet’ anlayışıyla kaynaklar millete aktarılmalıdır. ‘Önce millet’ anlayışıyla bütün bu adımları atacak olan da adil paylaşımla aziz milletimizi bu durumdan kurtaracak olan da Millî Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.
18.04.2022 Siyaset
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar...
Hamsinin kilosu 50 TL! Yasak öncesi son balıklar... Denizlerde 1 Eylül 2021’de başlayan av sezonu 15 Nisan Cuma günü sona eriyor. Yasak öncesi son balıklar tezgâhtaki yerini aldı. Balık fiyatları ise el yakmaya devam ediyor. Hamsinin kilosu 50 liradan satılıyor. Ancak balıkçılar balık fiyatlarına zam gelmediğinin altını çizdi. Karaköy’de balık satan Mehmet Ocakçı, “Ramazan ayı olduğu için işler bu günlerde biraz zayıfladı. İftar zamanı tezgâhlar biraz hareketleniyor. Ama bu sezonu iyi geçirdik. Her şeye çok zam geldi. Ancak balık fiyatları çok yükselmedi. 50 liraya balık satıyoruz." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Ekonomi
Et fiyatına indirim geldi! Satış başladı, kilosu 82 liradan başlıyor...
Et fiyatına indirim geldi! Satış başladı, kilosu 82 liradan başlıyor... Ucuz et satışı Tarım Kredi marketlerinde başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Peki et fiyatları indirim sonrası İstanbul ve Ankara'da ne kadar? İşte detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Ucuz et satışı hangi marketlerde var, ucuz et satan marketler hangileri? Et satışları market ortalamalarının yüzde 15-20 altında olacak!
Ucuz et satışı hangi marketlerde var, ucuz et satan marketler hangileri? Et satışları market ortalamalarının yüzde 15-20 altında olacak! Ucuz et satışı başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında ucuz et satışı gerçekleşeceği Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından aktardı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken ucuz et satışının başladığını duyurdu. Peki, Ucuz et satışı hangi marketlerde var? Ucuz et satan marketler hangileri?
8.04.2022 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi Ucuz et satışıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ramazan boyunca satışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Bakan Kirişci, ucuz et satışının Kurban Bayramı'nda da uygulanacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Garantör ülkelerden biri olabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir görüşme yapacağını ifade ederek, “Döner dönmez gerek Sayın Putin'le gerek Sayın Zelenskiy’le görüşmeler yapma kararlılığım var. Bu görüşmelerde her ikisine şahsım, milletim adına teşekkürlerimi ifade edip “Artık hedefimiz bir an önce sizi bir araya getirmek” diyeceğiz. Temenni ediyorum ki inşallah bir araya getirme noktasında kendilerinden bir tarih kaydını alırız” dedi.
31.03.2022 Siyaset
Kilosu 16 bin TL! 'Bilen pahalı demiyor'
Kilosu 16 bin TL! 'Bilen pahalı demiyor' İzmir’in Torbalı ilçesinde bir kasap dükkanında satılan Japon wagyu cinsi sığır eti, bin 200 dolarlık fiyatıyla dikkat çekiyor. Güncel kur değerine göre fiyatı yaklaşık 16 bin TL’yi bulan et için özellikle yurt dışından müşteriler geliyor. Kasap Mehmet Günbey, özel koşullarda yetişen sığırların bel ve sırt etinin 40 ila 60 gün arasında kaya tuzunda dinlendirildiğini belirterek, eti bilenleri pahalılığını vurgulamadığını ifade etti. Günbey, ette bulunan ve mermer diye tabir edile ince yağ dokusu için, “Bu etin yağı elinizin sıcaklığıyla bile eriyebiliyor” dedi.
23.01.2022 Ekonomi
Balık fiyatları düşüşe geçti! Hamsi, istavrit, mezgit...
Balık fiyatları düşüşe geçti! Hamsi, istavrit, mezgit... Bu yılın en çok tercih edilen balıklarından sarıkanatın kilosu 80 TL'den 65 TL'ye kadar düştü. Hamsi ise 35 liraya alıcı buluyor.
25.12.2021 Ekonomi
Büyük hile... Sakın yemeyin! 10 TL'ye olmaz
Büyük hile... Sakın yemeyin! 10 TL'ye olmaz 10 TL'ye satılıyor. Fiyatı düşürmek için büyük hile yapılıyor. Uzman kişiler vatandaşları uyarıyor. "10 TL'ye et döner satılmaz. "10 TL'ye et döner satılmaz. Bugün et dönerin maliyeti 10 TL'nin üzerindedir zaten. Eğer satılıyorsa içinde..."
8.10.2020 Gündem
Kıyma ve kırmızı ette hileye dikkat
Kıyma ve kırmızı ette hileye dikkat Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Uğur Toprak, yüzde yüz dana eti adı altında satılan kıyma ve sucuk gibi ürünlere merdiven altı üreticiler tarafından sakatat ve kanatlı hayvan eti karıştırıldığını, kırmızı ette ise tartıda ağır basması için şırıngayla su enjekte edildiğini belirterek, yapılan hilelere karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
7.07.2020 Yaşam
Canan Karatay uyardı: Önünden geçerken bile midem bulanıyor
Canan Karatay uyardı: Önünden geçerken bile midem bulanıyor Önemli önemli sokak lezzetlerinden dönerle ilgili iddiaları değerlendiren Prof. Dr. Canan Karatay ise, "Ucuz etin yahnisi olmaz. Onun için eğer bir şey ucuzsa mutlaka içerisinde katkı maddesi vardır. Dönerde ve hazır köftelerde soya ve katı yağlar çok fazla kullanılıyor" diye konuştu.
6.12.2019 Yaşam
Ucuz et ve tavuk dönere dikkat
Ucuz et ve tavuk dönere dikkat Tavuk dönerci ve kebapçıların artmasıyla birlikte fiyatlarda önemli farklar ortaya çıkmaya başladı. Kentte tavuk döner normalde 7 lira ile 10 lira arasında satılırken, bazı satıcılar döneri 5 liradan, bazı satıcılar ise 3 liradan satıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, "Ucuz etin içerisinde soya fasulyesi var. Havuçtan, tavuk kemiğinden ve kırıntıdan kıyma yapılıyor. Sakatat atıklarını bici boyası ile karıştırıp satıyorlar" dedi.
4.10.2019 Yaşam
Bakan Pakdemirli açıkladı! 100 milyon lira hibe destek
Bakan Pakdemirli açıkladı! 100 milyon lira hibe destek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Bölgesel Kalkınma Projeleri' kapsamında 41 ilimizde 650 hayvancılık projesine 100 milyon lira hibe destek veriyoruz. Böylelikle yaklaşık 250 milyon lira yeni hayvancılık yatırımı kazandırıyoruz" dedi.
27.06.2019 Ekonomi
Karadeniz'de kirlilik alarmı! Yüzde 87'si yok oldu...
Karadeniz'de kirlilik alarmı! Yüzde 87'si yok oldu... 17 ülkenin ev, tarım ve sanayi atıklarını bıraktığı Karadeniz'in ciddi biçimde hasta olduğu ve hacminin yüzde 87'sinde deniz yaşamının yok olduğu vurgulandı.
2.02.2019 Gündem
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama! Ödemeler bugün yapılacak
Bakan Pakdemirli'den flaş açıklama! Ödemeler bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilere tarımsal destek ödemeleriyle ilgili "Çiftçilere müjde vermek istiyorum. Bugün itibarıyla başta organik tarıma destek olmak üzere yarım trilyonluk, 490 milyon TL'lik destekleme ödemelerini yapmaya başlıyoruz. Ödemeler bugün saat 18.00'den itibaren çiftçilerin hesabına aktarılacak" dedi.
23.11.2018 Ekonomi
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması
CHP'den yerel seçimde ittifak açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı, "Saadet Partisinden önümüzdeki günlerde bir randevu talebimiz olacak. Görüşme genel başkan düzeyinde olacak." dedi.
21.11.2018 Siyaset
Ucuz etin formülü tombul dana
Ucuz etin formülü tombul dana Cumhurbaşkanı’nın ‘vatandaşa ucuz et yedirme kararlılığı’ eyleme dönüşüyor. Küçükbaş tüketimini artıracak kamu spotları ve et verimi yüksek danaya teşvik gündemde...
8.11.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırımları ile ilgili ilk kez konuştu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısında konuştu. Erdoğan öğrencilere seslenerek; "Bazı öğrencilerimiz 'illa da' burs diyor. Evladım, illa da burs yok! Sen krediye de müracaat etsen, faiz uygulaması yok. Size en uygun taksitlerle ve sigortalı işe girdiğiniz zaman devlet bunu sizden tahsil edecek" dedi. Grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı, "İran'a yaptırımları yanlış buluyorum. Dünyanın dengesini bozacak bir adım. Böyle bir yaptırıma kesinlikle uymayız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, ABD'nin SGD ile ortak devriyesi hakkında da, "Kabul edilebilir bir şey değil" sözlerini kullandı.
6.11.2018 Gündem
60 bin ton et halka "indirimli" ulaştı
60 bin ton et halka "indirimli" ulaştı Et ve Süt Kurumu tarafından, et fiyatlarının düşürülmesi amacıyla başlatılan uygulama kapsamında A101, BİM ve Migros mağazalarına bugüne kadar yaklaşık 60 bin ton indirimli et satışı gerçekleştirildi.
1.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Et ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz et haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.