Et Fiyatları

Et Fiyatları

Son dakika et fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan et fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını et fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Et Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan et fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 826 et fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm et fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldı
Yüzde 200 zam geldi! Kasaplar ‘kanat’sız kaldı Yükselen et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda tavuk kanadı bulmak zorlaştı. Geçen 9 günlük bayram tatilinin son günlerinde, kasap ve marketlerde tavuk ürünü bulunamadı. Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam gelmesine rağmen talebin azalmadığını belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, “Bayramda vatandaşlar çoğu kasapta, çoğu markette kanat bulamadı” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması Sık sık ekrana getiriyoruz, et fiyatları yükseldikçe yükseliyor. Tüketicinin şikayeti de artıyor. Ancak besicilere göre et pahalı değil. Et fiyatlarını kuru kayısı, ceviz, hatta ıhlamurla karşılaştıran besici, "Et neye göre pahalı" diye sordu.
4.03.2024 Ekonomi
Kırmızı et 3 ayrı tarifeyle fiyatlandı! Semtten semte göre değişiyor
Kırmızı et 3 ayrı tarifeyle fiyatlandı! Semtten semte göre değişiyor Kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemdeki yerini korurken fiyatlarında aynı kentte farklı semtlerde bile değişiklik gösterdiği ortaya çıktı. )İstanbul'da kırmızı ette 3 ayrı tarife; Fiyatlar da semtten semte değişiyor. İşte detaylar...
3.03.2024 Ekonomi
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı
Sakatat fiyatları et ve tavuğu solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
ESK harekete geçti! Et fiyatlarını frenleyecek hamle
ESK harekete geçti! Et fiyatlarını frenleyecek hamle Et fiyatlarındaki artışa karşı ESK harekete geçti. Kurum, sığır satışı yapacağını açıkladı. Bu hamle sonrası kilogramı 300 TL'ye kadar çıkan karkas etin fiyatı 270 TL'ye geriledi.
28.12.2023 Ekonomi
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı Yazın gelmesi ile özellikle mangalcılar, Kurban Bayramı’na rağmen marketler ürün bırakmadı. Hafta sonları öğlen saatlerine kadar raflarda, tavuk pirzola ve kanat ürünleri tükenmiş oluyor. Bu ilgi fiyatlara da yansıdı. Fahiş artış sonrası uyarıda bulunan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, fiyatları düşürmek için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
7.07.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması
İstanbul'daki et halinde hijyen tartışması Bayrampaşa'da, 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı Mega Center kuru gıda halinde toptan et satışı yapılan işletmelerin bulunduğu bölümünde, et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı görüldü. İstanbul'daki birçok işletme ve kasabın et ürünü temin ettiği toptancılarda, çalışanların büyük bir kısmının ise bone, eldiven, önlük ya da çizme kullanmaması dikkat çekti.
2.05.2023 Gündem
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Düşüş bekliyoruz
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Düşüş bekliyoruz Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren canlı hayvan borsası, şap olarak bilinen SAT-2 serotipi hastalığı riski nedeniyle 9 Mart’ta kapatılmıştı. Bugün hizmet veren hayvan borsasında hareketlilik yaşanırken, et fiyatların 5-6 liralık düşü bekleniyor.
28.04.2023 Ekonomi
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı
Av yasağıyla günlük balık çeşidi 15'e düştü, ancak fiyatlar artmadı Türkiye'de 15 Nisan'da 12 mile kadar olan bölgede başlayan av yasağı, Mersin'de balık fiyatlarına yansımadı. Günlük taze balıklar tezgahlardaki yerini alırken, halkın ilgisi yoğun oldu. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Normal şartlarda bu aylarda balık satışlarımız düşerdi ancak Ramazan Bayramı nedeniyle et fiyatları artınca balığa rağbet arttı. Şu anda balık satışımız gayet iyi" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Kırmızı ette fahiş fiyat uyarısı: İfşa edin!
Kırmızı ette fahiş fiyat uyarısı: İfşa edin! Et fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi. Rekabet Kurumu, kırmızı ette fiyat artışlarının yakından takip edildiğini açıkladı. Kurum, kanun ihlali tespit edilmesi durumunda şirket cirolarının yüzde 10'una kadar para cezası verileceğini duyurdu. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu vatandaşa önemli uyarılarda bulundu.
17.04.2023 Ekonomi
Rekabet Kurumu'ndan 'kırmızı et' açıklaması
Rekabet Kurumu'ndan 'kırmızı et' açıklaması Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarına ilişkin çalışmaların titizlikle sürüldüğünü belirterek, "4054 sayılı 'Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ihlali niteliğindeki bu davranışların tespiti halinde ilgili teşebbüsler hakkında teşebbüslerin cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezaları uygulanması söz konusu olabilecektir" dedi.
16.04.2023 Ekonomi
Et fiyatlarındaki hızlı artışı önlemek için ilginç öneri: Bu fiyatları hindi hafifletir
Et fiyatlarındaki hızlı artışı önlemek için ilginç öneri: Bu fiyatları hindi hafifletir Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde hızla artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek için hindi üretilmesini önerdi. İhraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Et toptancılarının fiyat oyunu
Et toptancılarının fiyat oyunu Zincir marketlerden sonra et toptancılarının da WhatsApp gruplarından fiyat belirledikleri ortaya çıktı. İddiaya göre piyasada satılacak ürünlerin fiyatı çeşitli gruplar üzerinden yükseltiliyor ve kasapların belirlenen fiyatlar üzerinden satış yapması isteniyor.
28.03.2023 Haber
Et fiyatları sabitlendi mi, Ramazan’da hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi 2023? Ramazan’da et kaç TL, ne kadar olacak? Sabit fiyatlı et satışı ne zaman başlıyor?
Et fiyatları sabitlendi mi, Ramazan’da hangi marketlerde et fiyatları sabitlendi 2023? Ramazan’da et kaç TL, ne kadar olacak? Sabit fiyatlı et satışı ne zaman başlıyor? Et fiyatları sabitlendi mi, Ramazan’da hangi et fiyatları sabitlendi 2023? Ramazan ayının gelmesiyle et fiyatları sabitlendi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu çatısı altında faaliyetlerini sürdüren dernekler ortak karar aldı, ,et fiyatlarını indirip bir de Ramazan ayı boyunca sabitleme kararı aldı. İndirimli ve sabit fiyat uygulaması bugünden itibaren derneklere bağlı kurumlarda satışa çıkıyor. Peki, Ramazan'da et kaç TL olacak, et fiyatları hangi marketlerde sabitlendi 2023?
23.03.2023 Ekonomi
Et fiyatları sabitlendi! Bugün satışa çıkıyor
Et fiyatları sabitlendi! Bugün satışa çıkıyor Et fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul’da perakendeci, Tarım ve Orman Bakanlığı ve ESK ortak çalışmaya giderek ramazanda et fiyatlarını sabitledi. Bugünden itibaren dana kıymanın kilogram fiyatı 190 TL, dana kuşbaşının kilogram fiyatı ise 210 TL’den satışa çıkacak. Amaçlarının vatandaşa uygun fiyata et vermek olduğunu söyleyen PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güzeldere, et alımlarında bir limit olmadığını ama ticari faaliyete de izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
23.03.2023 Ekonomi
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak
Et ve Süt Kurumu ürünleri Tarım Kredi marketlerinde uygun fiyattan satılacak Ramazan ayı boyunca uygun fiyata kırmızı et satışına yönelik alınan tedbirler kapsamında Et ve Süt Kurumu markalı kıyma kilogram fiyatı 140, kuşbaşı ise 150 liradan Tarım Kredi Birlik Marketlerde tüketicilere sunulacak.
20.03.2023 Ekonomi
Ramazan öncesi kemikli et fiyatları sabitlendi
Ramazan öncesi kemikli et fiyatları sabitlendi Adana Kasaplar Odası, yaklaşan ramazan ayı öncesi esnafa ‘zam yapmama’ tebligatı göndererek, kemikli koyun ve dana etini 160 TL'ye, kuşbaşı eti ise 200 TL'ye sabitledi. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, “Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli et yedirmek istiyoruz. İlerleyen günlerde de denetimler gerçekleştireceğiz” dedi.
20.03.2023 Ekonomi
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak
Et fiyatları ile ilgili Ramazan kararı! İstanbul'da uygulanacak Ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinde fiyat sabitleme kararı alındığı açıklandı. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Ramazan'da kırmızı etin avantajlı fiyatlarla ulaştırılmasının amaçlandığını belirterek "Aynı zamanda spekülatif artışların bu hamlelerle bertaraf edilmesini bekliyoruz" dedi.
19.03.2023 Ekonomi
İstanbul'daki marketlerden et fiyatını sabitleme kararı
İstanbul'daki marketlerden et fiyatını sabitleme kararı İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER), ramazan ayı boyunca bazı et ürünlerinin fiyatlarında sabitleme kararı aldığını duyurdu.
18.03.2023 Ekonomi
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı Tuzla’da garaj içinde park halinde bulunan 3 İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Bir otobüste başlayan yangın kısa sürede 2 otobüse daha sıçradı. Kullanılamaz hale gelen otobüslerin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.03.2023 Yaşam
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti Yılbaşından bu yana et fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışa, satıcı da tüketici de tepkili. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, son aylarda et fiyatlarındaki artıştan kasapların da olumsuz etkilendiğini söyledi. Öte yandan fiyat artışı ile ilgili bakanlık harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika’dan canlı hayvan ve karkas geliyor. Kilogramı 150 TL’ye inecek
8.03.2023 Ekonomi
Et fiyatlarında 2 ayda yüzde 50 artış oldu, satıcı da tüketici de tepkili
Et fiyatlarında 2 ayda yüzde 50 artış oldu, satıcı da tüketici de tepkili Et fiyatlarında yılbaşından bugüne yüzde 50 oranında artış oldu. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, "Bir yılda olması gereken artış, 2 ayda oldu" dedi. Kasaplar yüksek fiyatların müşteri kayıplarına neden olduğunu belirtirken, ucuza satış yapan Et ve Süt Kurumu mağazaları önünde uzun kuyruklar oluştu.
6.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Et Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki et fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.