Kırmızı Et Fiyatları

Kırmızı Et Fiyatları

Son dakika kırmızı et fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı et fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı et fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Et Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı et fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 kırmızı et fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı et fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Rekabet Kurumu'ndan 'kırmızı et' açıklaması
Rekabet Kurumu'ndan 'kırmızı et' açıklaması Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, kırmızı et fiyatlarına ilişkin çalışmaların titizlikle sürüldüğünü belirterek, "4054 sayılı 'Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ihlali niteliğindeki bu davranışların tespiti halinde ilgili teşebbüsler hakkında teşebbüslerin cirolarının yüzde 10'una varan idari para cezaları uygulanması söz konusu olabilecektir" dedi.
16.04.2023 Ekonomi
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı Tuzla’da garaj içinde park halinde bulunan 3 İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Bir otobüste başlayan yangın kısa sürede 2 otobüse daha sıçradı. Kullanılamaz hale gelen otobüslerin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.03.2023 Yaşam
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti Yılbaşından bu yana et fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışa, satıcı da tüketici de tepkili. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, son aylarda et fiyatlarındaki artıştan kasapların da olumsuz etkilendiğini söyledi. Öte yandan fiyat artışı ile ilgili bakanlık harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika’dan canlı hayvan ve karkas geliyor. Kilogramı 150 TL’ye inecek
8.03.2023 Ekonomi
Fırsatçılar iş başında! Kilosu 130 liradan  245 TL'ye çıktı
Fırsatçılar iş başında! Kilosu 130 liradan 245 TL'ye çıktı Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Karkas et fiyatlarında son zamanlarda ciddi artışlar oldu. 1 kg kıyma fiyatı 225 lira 1 kg kuşbaşının fiyatı 245 TL’ye çıktı." diye konuştu. Öte yandan Et ve Süt Kurumu'na piyasayı düzenleme ve dengeleme amacıyla yetki verildi.
20.01.2023 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı...
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Kilo fiyatı... Et fiyatlarıyla ilgili kasaplardan flaş açıklama geldi. Samsun Kasaplar Odası Başkanı Ömür Şen, şu anda 1 kilo kıyma fiyatının en az 130 TL olması gerektiğini belirterek, ucuz kıyma satan kasaplar hakkında vatandaşları uyardı. Kasaplarda güncel kırmızı et fiyatları; köfte 140, dana kıyma 135, kuşbaşı 145, antrikot 170, bonfile 225, biftek 170, dana kemikli fileto 150, dana kemikli anrikot 155, dana sucuk 135, dana kemikli et 135, kuzu beyti 185, kuzu pirzola 185, kuzu kol 145, kuzu gerdan 135 ve kuzu but 145 TL olarak satılıyor. Beyaz ette ise tavuk bonfile 54, kalçalı but 46, şadra 49, kanat 54, pirzola 49, baget 49, sarma 49, bütün tavuk 49, tavuk ciğer 44 ve taşlık 44 TL olarak satışa sunuluyor. Sakatatta ise; işkembe 25, paça 20, ciğer 80, yürek 45, böbrek 35, kuzu ciğer 85, dana pöç 65, dana dil 55, dana beyin 20, ilikli kemik 15, kuzu kelle 35 ve etli kemik 25 TL’den alıcıya sunuluyor.
27.08.2022 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak? Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları düşüyor! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirimli satış yapılacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte Et ve Süt Kurumu et fiyatları 2022!
11.08.2022 Ekonomi
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak'
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak' Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Özellikle yaz sonunda üniversite öğrencilerinin de kiralık ve yurt arayışına girmesi ile fiyatların artması bekleniyor. Yurt ücretleri geçen yıla göre en az yüzde 65 arttı. İstanbul’da penceresiz, havalandırmasız odaların fiyatları bile bin 700 TL oldu. Eylülde öğrenci akınıyla birlikte kiralık daire bulmak ise daha zor hale gelecek...
2.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL
Zam geldi! Kırmızı et fiyatları arttı, en düşük kilo fiyatı 150 TL Kırmızı et fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Et fiyatlarında, Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zam geldi. Sektör temsilcileri, bayramdan sonra durgunluk beklediklerini, ancak zammın devam ettiğini belirtiler. Fiyatlardaki artış nedeniyle vatandaşın kırmızı ete olan talebi azaldı. Bu nedenle kasaplar kepenk kapatıyor. Haziran ayında İstanbul'da 17 kasap kapandı.
2.08.2022 Ekonomi
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5...
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5... Gıda fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk, kırmızı et, domates, patates, limon, elma ve diğer pek çok ürünü kapsıyor. Büyük fark ortaya çıktı. Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı 9 kata yaklaştı. Bu ayın da üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 766,5 ile elmada gerçekleşti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını değerlendirdiği bir açıklama yaptı.
1.08.2022 Ekonomi
Kurbanlık fiyatları 2022! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç fiyatları merak ediliyor!
Kurbanlık fiyatları 2022! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatları ne kadar? Koyun, dana, koç fiyatları merak ediliyor! 2022 kurbanlık fiyatları hakkında yapılan aramalar arttı. Kurban Bayramı bu yıl 9 Temmuz Cumartesi başlıyor, 12 Temmuz Salı günü sona erecek. Bayram öncesi ise güncel kurbanlık fiyatları sorgulanıyor. Peki, Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık hayvan fiyatları ne kadar, koyun, dana, koç fiyatları belli oldu mu? İşte Kurbanlık fiyatları 2022…
16.05.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama Son günlerde et fiyatlarına yeni zam yapılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Son haftalarda devreye giren ithalat lobisi besicileri, “Fiyat artacak, hayvanınızı kesmeyin” diyerek manipüle ediyor. Fiyat artışını tetikleyen bu duruma karşı sektör temsilcileri ise besicileri uyardı: “Hayvanınızı bekletmeyin, oyuna gelmeyin!”
8.05.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması!
Kırmızı et fiyatları ile ilgili Et ve Süt Kurumu'ndan son dakika açıklaması! Et ve Süt Kurumu, kırmızı ette arz güvenliğini ve fiyat istikrarını sağlamak için gerekli araçları kullanacaklarını açıkladı. 
6.05.2022 Ekonomi
Kırmızı et üretimi yüzde 9,3 arttı
Kırmızı et üretimi yüzde 9,3 arttı Kırmızı et üretimi 2021 yılında yüzde 9,3 artarak 1 milyon 952 bin 38 ton oldu.
6.05.2022 Ekonomi
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile...
Kırmızı et ile ilgili son dakika kararı! Harekete geçildi, 2500 TL destek hesaplara yatacak! Ziraat Bankası aracılığı ile... Son dakika destek kararı! 2 bin 500 lira hesaplara yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kırmızı et piyasası ile ilgili yeni düzenleme. Kırmızı et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla yapılan düzenleme ile Et ve Süt Kurumu, kesimi ve satışı yapılan sığırlar için yetiştiricilere sığır başına 2 bin 500 lira ödeme yapacak. Destek ödemeleri Ziraat Bankası aracılığı ile gerçekleştirilerek yetiştiricilerin hesabına aktarılacak. İşte Resmi Gazete kararı...
13.04.2022 Ekonomi
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında...
Sucuk ve pastırmaya zam yapılacak mı? Açıklama geldi, Ramazan ayında... Sucuk ve pastırma fiyatlarına ilişkin yeni bir açıklama geldi. Pastırma, sucuk ve kırmızı et fiyatları hakkında değerlendirmede bulunan Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, "Ramazan ayında pastırma ve sucuk fiyatlarında artış olmayacak. 1 kilogram sucuk 150 TL, 1 kilogram pastırma 300 TL. Bunun dışında fiyat uygulaması olursa lütfen bize bildirin." dedi.
30.03.2022 Ekonomi
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50...
Son dakika zam kararı! Zam teklifi reddedildi, yüzde 50... Son dakika zam kararı! Milyonları ilgilendiriyor. Yüzde 50 zam yapılması gündemdeydi. Ancak zam teklifi reddedildi. İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nde (UKOME) bugün görüşülen toplu ulaşıma yüzde 50’lik zam teklifi ve servis taşımacılığı ücretlerine 40’lık zam teklifi oy çokluğu ile reddedildi.
23.03.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet,  DİSK ve Türk İş...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! İkinci zam (ek zam) gelecek mi? Hükümet, DİSK ve Türk İş... Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? Son günlerde hem asgari ücretliler hem de diğer özel sektör çalışanları bu sorunun yanıtını arıyordu. Asgari ücrete yapılan rekor zam ile birlikte vergi istisnasının getirilmesi ile asgari ücretlilerin maaşlarında ciddi miktarda bir artış sağlandı. Ancak yüksek enflasyon nedeni ile asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ekonomik olarak zorluk yaşıyor. Ak Parti Sözcüsü Ömer çelik tarafından yapılan, "Şu andaki mevzuat gereği yılda bir kez yapılıyor ancak bunu değiştirmek mümkün. Zamanı geldiğinde bir yıl geçmesi beklenmeksizin zam yaparız. " açıklaması vatandaşlarda asgari ücrete ikinci zam yapılacağı beklentisi oluşturdu. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptığı açıklamada asgari ücrete zam yapılmayacağını vurguladı. Bilgin, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez asgari ücreti yüzde 50 üzerinde attırdık. Bu günlerde yeniden asgari ücret tartışmalarını anlamlı bulmuyorum. Çünkü gerekeni enflasyon farkı ile yaptık. Bu durumlarda işçiyi de işvereni de düşünmek lazım" diye konuştu. Asgari ücret zammı ile ilgili işçi sendikalarından da art arda açıklamalar geldi. İşte asgari ücretli milyonları ilgilendiren ek zam açıklamalarının detayları...
23.03.2022 Çalışma Hayatı
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yüzde 400 arttı, Ruslar harekete geçti, rekor... Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Rekor kırdı. Yüzde 400 arttı. Rusya-Ukrayna savaşının ardından Rusya'ya yönelik uygulanan yaptırım kararlarının ardından Ruslar harekete geçti. Tasarruflarını koruyabilmek ve yurtdışına transfer edebilmek için kripto paraya yönelen kişi sayısının artması piyasa hacminin katlanmasına yol açtı.
23.03.2022 Ekonomi
Yapay et ile ilgili flaş açıklama! 'İnsanları kandırmak için ortaya atılmış'
Yapay et ile ilgili flaş açıklama! 'İnsanları kandırmak için ortaya atılmış' Kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Dünya genelinde ette bir sıkıntı yaşandığı belirtilirken Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, kırmızı et fiyatlarının düşmesi için dişi malların kesilmemesi, ırk ıslahının yapılması ve girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi. Yapay et ile ilgili de açıklama yapan Doğan, "Genel olarak dünyanın hiçbir yerinde yapay ete yönelim olacağını düşünmüyorum. Bence bu konu insanları kandırmak için ortaya atılmış. Bizim insanımız kırmızı et alacaksa önce gidecek hayvanı görecek, kesimine bakacak, ondan sonra gönül rahatlığıyla yiyecek." ifadelerini kullandı.
23.03.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: Satılan ürünler...
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan duyurdu: Satılan ürünler... Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Et ve Süt Kurumu'nun Türkiye genelindeki 18 satış mağazasında, nihai tüketiciye satılan ürünlerin fiyatlarında düzenlemeye gitmesi, kırmızı et piyasasını etkilememektedir” denildi.
23.03.2022 Ekonomi
Kırmızı ete ve beyaz ete zam! Yüzde 48..
Kırmızı ete ve beyaz ete zam! Yüzde 48.. “Et fiyatlarına zam var mı?” ve “Et fiyatları ne kadar oldu?” soruları vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kırmızı et fiyatları ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Et ve Süt Kurumu (ESK) kırmızı et satış fiyatlarına yüzde 47-48, beyaz et satış fiyatlarına ise ortalama yüzde 14-15 oranında zam yaptı
22.03.2022 Ekonomi
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi! Et fiyalarına KDV indirimine rağmen yapılan zam sonrası vatandaş et fiyatlarını merak ediyor. Son bir ayda üç kez zam yapılan et, yüzde 33 artmıştı. Ayçiçek yağı, et fiyatları ve son olarak süte gelen zam ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi marketleri ile Et ve Süt Kurumu vatandaşın uygun fiyata ihtiyaçlarını karşıladığı yerler haline geldi. Pek çok kişi de özellike Et ve Balık Kurumu et fiyatları ile ürünlerinin fiyatlarını araştırıyor. Peki, Et fiyatları ne kadar oldu? Et ve Süt Kurumu şubeleri nerede var? Et ve Süt Kurumu fiyat listesi!
19.03.2022 Ekonomi
Tüm gözler FED ve TCMB'nin alacağı faiz kararlarında! Faiz artışı olacak mı? İşte tahminler...
Tüm gözler FED ve TCMB'nin alacağı faiz kararlarında! Faiz artışı olacak mı? İşte tahminler... Bütün dünya gibi küresel piyasalarında haftalardır gözü kulağı Rusya-Ukrayna savaşında. Moskova’nın ekonomisini sarsmayı hedef alan yaptırımlar, fiyatlamaları da etkiliyor. Yüksek enflasyon endişesi gölgesinde bu hafta gözler merkez bankalarının alacağı kararlara çevrildi. Bu hafta ABD Merkez Bankası (Fed) toplantısı ile açıklanacak faiz kararı başta olmak üzere küresel piyasalar 4 ülkenin merkez bankalarının duyuracağı kararlara odaklandı. Peki faiz artışı olacak mı? İşte olası tahminler...
14.03.2022 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı
Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama! Büyük zam geldi, fiyatı 145 liraya kadar çıktı Kırmızı et fiyatlarına ilişkin açıklama geldi. Et fiyatları KDV indirimine rağmen son bir aylık dönemde yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Dana etinin kilogram fiyatı 90 liradan 120 liraya yükseldi. Bölgelere, market ve kasaplara göre değişiklik gösteren fiyatlar, şarküterilerde 145 liraya kadar çıkıyor. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, sadece kırmızı ete değil, her şeye zam geldiğine dikkat çekerek, “Fiyatların nereye kadar yükseleceğini bilmiyoruz. Vatandaşın satın alama gücünün de bir sınırı var. Bu sınır aşıldı gibi geliyor bana.” dedi.
14.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Et Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı et fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.