Gazete Vatan Logo

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları düşüyor! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirimli satış yapılacak. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte Et ve Süt Kurumu et fiyatları 2022!

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Dana eti kilo fiyatı ne kadar olacak?

Et fiyatlarında büyük indirim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyükbaş hayvan etinde yüzde 30-35 indirimli satış başlayacağını söyledi. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde et fiyatları ne kadar olacak? Kırmızı et fiyatları ne kadar oldu? İşte Et ve Süt Kurumu et fiyatları 2022!

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ MARKETLERİNDE ET FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DSİ tarafından yapımı tamamlanan tesislerin toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, et fiyatlarındaki indirimi resmen duyurdu. Erdoğan, “Marketlerde vatandaşımızı dara sokanlar Tarım Kredi Kooperatif talimatı aldı. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim başlattık.Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Zeytinyağı ayçiçek yağında da 20-30-40 çeşit üründe de süratle indirime gidilecek. Talimatımız şu sen başa baş noktasında çalışacaksın kar amacıyla çalışmayacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi bu amaçla çalışmalarını hızlandıracak.'' dedi.

Haberin Devamı

ET KİLO FİYATI NE KADAR OLDU?

Tarm Kredi Marketlerinde Et ve Süt Kurumu’nun et ürünleri satılıyor. Et ve Süt Kurumu ürün grubunda yer alan fiyatlar ise şu şekilde: