Kırmızı Et

Kırmızı Et

Son dakika kırmızı et haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı et ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı et haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Et

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı et gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.012 kırmızı et haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı et haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazası
ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli? ATSO Başkanı Ali Bahar tekne kazasıAntalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, çocukluk arkadaşı M.Ç. ile tekneyle balıktan döndüğü marinada kaza geçirdi. Bahar, suya düşen teknenin pufunu almak için M.Ç.’den manevra yapmasını istedi. Bu sırada dengesini kaybedince denize düşen Bahar, hayatını kaybetti. Peki, ATSO başkanı nasıl öldü, neden? Ali Bahar kimdir, nereli?
20.07.2024Gündem
Leziz bayram sofraları geride kaldı, rutine dönme vakti geldi! Uzmanından ödem atıcı çay tarifi
Leziz bayram sofraları geride kaldı, rutine dönme vakti geldi! Uzmanından ödem atıcı çay tarifiKurban Bayramı'nın bereketi sofralara yansırken, özellikle kırmızı et tüketiminin artması ve çeşitli lezzetli tatlıların sofralardan eksik olmaması, vücutta ödem oluşumunu tetikleyebiliyor. Diyetisyen Rıdvan Arslan, bayram döneminde sıkça karşılaşılan ödem sorununa dikkat çekerek, bu konuda alınabilecek önlemleri sıraladı ve bir de ödem atıcı çay tarifi verdi.
20.06.2024Yaşam
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyorTürkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
17.06.2024Adana
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!Sofra başında kontrolü elden bırakarak aşırı yemek yemenin sorunlara yol açıp bayram keyfine gölge düşürebileceğini söyleyen Medline Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Selva Oturakçıibogil, bayramda sağlıklı beslenmenin püf noktalarını anlattı.
14.06.2024Adana
Et fiyatlarında indirim! Bayram öncesi etiket değişti, yıl sonuna kadar devam edecek
Et fiyatlarında indirim! Bayram öncesi etiket değişti, yıl sonuna kadar devam edecekYılbaşından bu yana art arda zam yapılan kırmızı et fiyatlarında aylar sonra düşüş oldu. Et ve Süt Kurumu'nun et ithalatı ile arz-talep dengesinin sağlanması üzerine kırmızı ette yüzde 8 ile 10 oranında indirim yapıldı. Gelen indirimin ardından kilogramı 650 liraya satılan kuşbaşı et 580 liraya, 600 liraya satılan kıyma ise 550 liraya düştü. İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, "Et ve Süt Kurumu'nun ithal et getirmesi ve sanayicilere eti vermesi nedeniyle piyasalarda biraz arz-talep dengelendi. Kırmızı et şu anda 650-700 lira bantlarından 580 lira bantlarına kadar geriledi. Aşağı yukarı kilogramında 70 lira civarında bir düşüş oldu" dedi. Et ve Süt Kurumu'ndan alınan bilgiye göre yıl sonuna kadar kırmızı et ithalatı devam edecek.
1.06.2024Ekonomi
Rekabet Kurumu beyaz et sektörüne göz açtırmadı: 1,2 milyar TL ceza!
Rekabet Kurumu beyaz et sektörüne göz açtırmadı: 1,2 milyar TL ceza!Beyaz ve kırmızı et piyasalarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında, rekabete aykırı uygulamaları tespit edilen firmalara 4054 sayılı kanun hükümlerine göre idari para cezası uygulandı.
29.05.2024Ekonomi
Marketlere denetim! Son kullanma tarihi geçen ürünler toplatıldı
Marketlere denetim! Son kullanma tarihi geçen ürünler toplatıldıAvcılar'da zincir market şubelerinde yapılan denetimlerde son kullanma tarihleri geçmiş çeşitli gıda ürünleri toplatıldı.
24.05.2024Gündem
Kırmızı et zammında geri vites! Fiyatlar daha da düşecek
Kırmızı et zammında geri vites! Fiyatlar daha da düşecekOcak ayından bu yana her ay en az iki kez zamlanan kırmızı et fiyatları aylar sonra ilk kez düştü. Sene başından bu yana yüzde 110’u aşkın zamlanan fiyatlar, son haftalarda yüzde 8-10 civarında geriledi. Peki bayram öncesi fiyatlar düşecek mi? Konuyla ilgili uzman isim et fiyatlarında artışı durduran 4 nedeni açıkladı. İşte detaylar...
23.05.2024Ekonomi
Kırmızı et zammında geri vites, fiyatlar düştü!  'Bayrama kadar sürer'
Kırmızı et zammında geri vites, fiyatlar düştü! 'Bayrama kadar sürer'Ocak ayından bu yana her ay en az iki kez zamlanan kırmızı et fiyatları aylar sonra ilk kez düştü. Sene başından bu yana yüzde 110’u aşkın zamlanan fiyatlar, son haftalarda yüzde 8-10 civarında geriledi. Hürriyet’e bilgi veren uzmanlara göre bunun en büyük nedeni, Et ve Süt Kurumu’nun fiyat artışlarını önlemek amacıyla ithalata başlayıp piyasadaki arzı dengelemesi. Diğer önemli neden de vatandaşın talebindeki daralma. İşte kırmızı et piyasasında son durum...
22.05.2024Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğizYılın ikinci enflasyon raporu bugün Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanıyor. Karahan, "Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız." dedi. Öte yandan 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 38 olarak güncellendi.
9.05.2024Ekonomi
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçtiTavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024Ekonomi
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştıYükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024Ekonomi
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!Merkez Bankası fiyat gelişmeleri raporunda yıllık enflasyonun gıda alt grubunda gerilerken temel mal ve hizmetlerde daha belirgin olmak üzere diğer gruplarda yükseldiği ifade edildi. Aylık bazda hizmet, gıda ve temel mallar fiyat artışları ile öne çıkan gruplar olduğu bildirildi.
4.04.2024Ekonomi
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyorTürkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
29.03.2024Adana
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisi
Sinsice ilerliyor, geç belirti veriyor! İşte yumurtalık kanserinin 6 belirtisiJinekolog Kağan Açıkgözoğlu kadınlarda hayati risk oluşturan jinekolojik sorunlarından birinin yumurtalık kanseri olduğunu hatırlattı. Geç belirti verdiği için tanının da geç koyulduğunu belirten Uzm. Dr. Açıkgözoğlu, “Erken teşhiste tedavide başarı şansı yüzde 80-90’larda. Bu şansı kullanabilmek için yıllık muayenelerin önemi büyük.” dedi, kadınlara şüphe duymalarını gerektirecek 6 belirtiyi sıraladı.
27.03.2024Sağlık
Samsun'da belediyeden ihtiyaç sahiplerine kırmızı et desteği
Samsun'da belediyeden ihtiyaç sahiplerine kırmızı et desteğiSamsun Büyükşehir Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımında bulunuyor.
24.03.2024Gündem
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyor
Adana'da obezite alarmı! Kırmızı et ve şerbetli tatlı tüketimi tehlike saçıyorTürkiye Obezite Araştırma Derneği'nin (TOAD) verilerine göre en obez il Adana olarak öne çıktı. Adana, aşırı kırmızı et, pide, beyaz ekmek ve şerbetli tatlı tüketimi ile dikkat çekiyor. Sabahları ciğerle başlayıp, şırdanla sonlanan beslenme rutinleri ve dışarıda tercih edilen yüksek yağlı yiyecekler, kentte obezite oranlarının artmasına neden oluyor. Dyt. Selva Oturakçıibogil, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.
17.03.2024Adana
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değiştiRamazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024Ekonomi
Kırmızı et 3 ayrı tarifeyle fiyatlandı! Semtten semte göre değişiyor
Kırmızı et 3 ayrı tarifeyle fiyatlandı! Semtten semte göre değişiyorKırmızı et fiyatlarındaki artış gündemdeki yerini korurken fiyatlarında aynı kentte farklı semtlerde bile değişiklik gösterdiği ortaya çıktı. )İstanbul'da kırmızı ette 3 ayrı tarife; Fiyatlar da semtten semte değişiyor. İşte detaylar...
3.03.2024Ekonomi
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyor
Fiyatı uygun ama vatandaştan ilgi görmüyorSamsun'da geçtiğimiz günlerde istavrit ve mezgit balığı 100 TL’den satılıyordu, güneyden gelen sıcak havayla beraber kilosu 30 TL’den satılmaya başladı. Vatandaştan ilgi yok denecek kadar az olduğu belirtildi.
13.02.2024Ekonomi
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısı
Çocuklarda nezle, grip ve soğuk algınlığı için ‘önlem’ uyarısıAra tatilin sona ermesi ile özellikle nezle, grip, soğuk algınlığı gibi hastalıkların çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, mutlaka önlem alınması gerektiğine dikkat çekti.
13.02.2024Sağlık
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024Gündem
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklamasıMerkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024Ekonomi
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi...
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi...Mineral, vücudun aldığı besinlerin yakılmasından sonra vücutta kalan inorganik maddelerdir. Vücutta kalan mineraller besinlerin içerisinde kendiliğinden de bulunur.
1.02.2024Yaşam
Glutatyon İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Glutatyon Barındıran Gıdalar Listesi...
Glutatyon İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Glutatyon Barındıran Gıdalar Listesi...Vücudumuzun aşırı serbest radikallerle savaşmak, hücrelerinizi ve dokularınızı hasara karşı korumak ve yaşlanmayı yavaşlatmak için antioksidanlar ürettiğini biliyor muydunuz? Glutatyon da vücuttaki hücreler tarafından üretilen güçlü bir antioksidandır.
1.02.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Et ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı et haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.