Uçak Seferleri

Uçak Seferleri

Son dakika uçak seferleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçak seferleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçak seferleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Seferleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak seferleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 uçak seferleri haberi bulunmuştur. Tüm uçak seferleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi; kara ulaşımında da aksamalar yaşandı.
17.01.2024 Gündem
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları yapılacak mı? Uçaklar yarın kalkıyor mu, uçak seferleri var mı?
19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları yapılacak mı? Uçaklar yarın kalkıyor mu, uçak seferleri var mı? Meteoroloji'den yapılan açıklamada Marmara bölgesine hafta sonu fırtına uyarısı yapılırken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; 29 ilimiz için "turuncu", 26 ilimiz için "sarı" uyarı olmak üzere toplam 55 ilimiz için meteorolojik uyarı yapıldı. Uyarılar neticesinde THY 100 yakın uçak seferlerini iptal etti. İptal olan uçak seferlerinin 19 Kasım’ı kapsayıp kapsamadığı ise merak konusu oldu. Peki, 19 Kasım uçak seferleri iptal mi, 19 Kasım uçuşları iptal mi? Uçalar yarın kalkacak mı, uçak seferleri yarın (19 Kasım) var mı?
18.11.2023 Gündem
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar
Uçuşlar iptal mi PEGASUS THY ? İptal edilen uçak seferleri hangileri 17-18 Kasım? İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen iptal olan uçuşlar THY iptal edilen seferler için aratırmalar hızlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Marmara Bölgesi'ne fırtına uyarısından sonra Türk Hava Yolları'da seferlerinde düzenlemeye gitti. Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul Havalimanı'ndan planlanan toplam 40 tarifeli seferi iptal ettiğini duyurdu. Peki, Uçak sefer sorgulama nasıl yapılır? Türk Hava Yolları hangi seferleri iptal etti?
18.11.2023 Gündem
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu?
THY Pegasus İsrail uçuşları iptal mi? İsrail uçuşları ne zaman açılacak, İsrail uçak seferleri durduruldu mu? Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus İsrail'de yaşanan operasyonlar nedeniyle İsrail seferlerine ara verdi. Yaşanan gelişme sonrası uçuşların ne zamana kadar iptal olduğu sorgulanmaya başlanırken, İsrail uçuşları iptal mi, İsrail uçuşları ne zaman başlayacak? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İşte THY ve Pegasus İsrail uçak seferleri açıklaması...
11.10.2023 Gündem
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen Hatay'da Christian Atsu ve Taner Savut'un enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmesi derin bir acı olarak yüreklerde kaldı.
14.03.2023 Şampiy10
Hangi illerden uçuşlar ücretsiz olacak? Deprem bölgesinden ücretsiz uçak bileti nasıl alınır? (Pegasus, THY)
Hangi illerden uçuşlar ücretsiz olacak? Deprem bölgesinden ücretsiz uçak bileti nasıl alınır? (Pegasus, THY) Deprem bölgesinden ücretsiz uçuşlar başlıyor. Pegasus'un ardından Türk Hava Yolları'da deprem bölgesinden ücretsiz uçuş için duyuru da bulundu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ gibi şehirlerden ücretsiz uçuşlar gerçekleştirilecek. Vatadanşların ücretsiz uçuşlardan yararlanması için rezervasyon yapmaları gerekiyor. Peki hangi illerden ücretsiz uçuşlar olacak? Ücretsiz uçak seferleri ne zaman bitecek? İşte detaylar...
8.02.2023 Gündem
Deprem bölgesine uçuşlar ücretsiz mi? Uçuşlar hangi illerde ücretsiz olacak, uçuşlar ne zaman kadar ücretsiz olacak? THY ve Pegasus duyurdu!
Deprem bölgesine uçuşlar ücretsiz mi? Uçuşlar hangi illerde ücretsiz olacak, uçuşlar ne zaman kadar ücretsiz olacak? THY ve Pegasus duyurdu! Uçuşlar hangi illerde ücretsiz olacak, hangi bölgelere uçuşlar olacak? Deprem sonrası Hatay ve Gaziantep karayolundaki sorunlar ulaşımı olumsuz etkiledi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından ulaşım sorununa çözüm olmak için THY ve Pegasus harekete geçti. Peki, Deprem bölgesine uçuşlar ücretsiz mi, uçuşlar ne zaman kadar ücretsiz?
8.02.2023 Gündem
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar
THY iptal olan uçuşlar 4-5-5 Şubat! İstanbul Havalimanı Sabiha Gökçen hava şartları nedeniyle iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı! THY, Pegasus, Anadolujet iptal edilen uçuşlar İptal edilen uçuşlar için aramalar THY tarafından yapılan duyurunun ardından sorgulanmaya başlandı. İstanbullular kar yağışını beklerken, AKOM ve Valilik çeşitli uyarılarda bulundu. THY da yapılan hava şartları uyarılarına karşı sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yaptı. THY uyardı. Söz konusu duyurunun ardından İptal olan uçuşlar listesi için aramalar arttı. Peki, THY iptal olan uçuşlar hangileri, Pegasus iptal edilen seferler nasıl sorgulanır? Uçak seferi ve uçuş durumu sorgulama…
4.02.2023 Gündem
Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir?
Uçak seferleri iptal mi 5-6 Şubat son dakika 2023? Bugün hangi uçuşlar iptal edildi? THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı… Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İptal edilen uçak seferleri aramaları yoğunlaştı. Meteoroloji'nin cumartesi ve pazar günleri için kar yağışı ve soğuk hava uyarısı Türk Hava Yolları’nın hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyarmasına neden oldu. Türk Hava Yolları'ndan (THY), yolcularına 5 Şubat Pazar günü için uyarı geldi. 5 Şubat Pazar günü beklenen hava muhalefeti nedeniyle yolculardan seferlerini kontrol etmeleri istendi. Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı merkezli uçuşu olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve uçuşların iptal olup olmadığına, hangi uçuşların iptal olduğuna yanıt arama başladı. Peki, Uçak seferleri iptal mi? Uçuş iptalleri nereden öğrenilir? İşte 5-6 Şubat THY, Pegasus uçak seferleri takip ve sorgulama ekranı ile Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuş listesi…
4.02.2023 Gündem
Iğdır'da yoğun kar yağışı: Yollarda görüş mesafesi düştü, uçak seferleri iptal edildi
Iğdır'da yoğun kar yağışı: Yollarda görüş mesafesi düştü, uçak seferleri iptal edildi Iğdır'da öğle saatlerinde etkili olan kar yağışı şehirler ve uluslararası kara yollarında yoğun bir şekilde etkili olurken, uçak seferleri de iptal edildi.
29.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere staj müjdesi: Asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere staj müjdesi: Asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen E-İnsan Programı'nda açıklamalarda bulundu. Gençlere bir müjde veren Erdoğan, ulusal staj programına başvuruların bugün itibarıyla başladığını duyurarak "Yaz stajları için ödediğimiz asgari ücretin yüzde 30'una tekabül eden rakamı, 2023'ten itibaren asgari ücret seviyesine yükseltiyoruz" dedi.
18.10.2022 Siyaset
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM kürsüsündeki KKTC açıklamasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar CNN TÜRK ekranlarında Türkiye'ye teşekkür etti ve 'Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih yazmıştır' ifadelerini kullandı.
20.09.2022 Siyaset
'Turizm göçü' ile 1 milyar dolar gelir!
'Turizm göçü' ile 1 milyar dolar gelir! Trabzon'da sayısı 30'a çıkartılan 'charter' uçak seferleri ile birlikte hava yoluyla kente gelen turist sayısı, 600 bine ulaştı. Özellikle Orta Doğu ve Körfez ülkelerden gelen turistlerle dolup, taşan kentte turizm geliri 1 milyar dolar oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Bu sayının sezon sonuna kadar 700 binleri aşmasını bekliyoruz" dedi.
11.09.2022 Ekonomi
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi. Hava şartlarının düzelmesinin ardından seferlerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.
29.04.2022 Yaşam
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli Trabzon'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Trabzon Havalimanı'nda iniş ve kalkış yapılamıyor.
7.04.2022 Gündem
Tokat'ın yeni havalimanına ilk yolcu uçağı indi
Tokat'ın yeni havalimanına ilk yolcu uçağı indi Tokat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştireceği havalimanına ilk yolcu uçağı iniş yaptı.
25.03.2022 Gündem
18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama!
18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama! “Uçak seferleri iptal mi? ve “18 Mart iptal olan uçuşlar hangileri?” sorularının yanıtı araştırılıyor. Meteorolojinin kar uyarısı yapmasının ardından vatandaşlar uçak seferlerinin iptal edilip edilmediğini sorguluyor. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşları olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve 18 Mart iptal edilen uçak seferleri araştırmasına başladı. TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  
17.03.2022 Gündem
13 Mart uçak seferleri iptal mi? Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı…
13 Mart uçak seferleri iptal mi? Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı… Soğuk hava etkisini tüm yurtta hissettirirken İstanbul'da da aybar kar fırtınası hayatı felç etti. THY, Anadolu Jet ve Pegasus kar yağışı nedeniyle birçok uçak seferini iptal etti. İptal edilen uçak seferleri hakkında duyuruların yapılması ardından hangi uçuşların iptal edildiği sorgulanmaya başlandı. Pegasus, Anadolu Jet ve THY iptal olan uçuşlar hangileri, bugün iptal edilen uçak seferleri sorgulama ekranı…
13.03.2022 Gündem
İptal olan uçuşlar! THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı: Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? Uçuç bilgileri takip ekranı!
İptal olan uçuşlar! THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı: Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? Uçuç bilgileri takip ekranı! Uçak seferleri iptal mi, uçaklar kalkıyor mu? sorularına yanıt aranmaya devam ediliyor. Türk Hava Yolları'nın (THY) ilave iptallerle birlikte bugün İstanbul Havalimanı'ndan 357, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 50 olmak üzere toplam 407 seferi iptal edildi. Pegasus'tan yapılan açıklamada ise 10-11-12-13 Mart tarihli İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarda ücretsiz değişiklik ve iade yapılacağı belirtildi. THY Pegasus 12-13 Mart uçuş iptalleri sorgulama ekranı ile İptal olan uçuşlar neler? İşte Uçuç bilgileri takip ekranı…
12.03.2022 Gündem
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu...
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu... İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 1130 personelin katılımıyla Eren Kış-31 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı.
12.03.2022 Gündem
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler...
İstanbul'da son dakika kararları! Valilik tedbirleri resmen duyurdu, İstanbul'da okullar tatil! Otogar, üniversiteler ve motokuryeler... İstanbul için son dakika kararları! İstanbul Valiliği, kar alarmının ardından harekete geçti ve alınan tedbirleri açıkladı. Kar yağışına ilişkin alınan karara göre, tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumları 14 Mart tarihine kadar tatil edildi. Motokuryelerin, motor ve scooterların çarşamba gece yarısından bir sonraki duyuruya kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Esenler-Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışları 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00'dan itibaren durduruldu. AVM'ler ise bugünden itibaren bir sonraki duyuruya kadar saat 18.00'da kapanacak. AVM otoparkları kullanılmak üzere açık bulundurulacak. İşte İstanbul için alınan son dakika kararları...
9.03.2022 Gündem
Arnavutköy ve Kayaşehir'de kar başladı! Yerler beyaza büründü
Arnavutköy ve Kayaşehir'de kar başladı! Yerler beyaza büründü İstanbul'da beklenen kar yağışı Arnavutköy ve Kayaşehir'de etkili olmaya başladı. Lapa lapa yağan karın etkisiyle bazı bölgeler beyaza büründü. Yol kenarlarında kar küreme araçlarının beklediği görüldü.
9.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Seferleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak seferleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.