Tutuklandılar

Tutuklandılar

Son dakika tutuklandılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutuklandılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutuklandılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutuklandılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutuklandılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 tutuklandılar haberi bulunmuştur. Tüm tutuklandılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler!
Ağabeyini yengesiyle birlikte zehirleyip öldürdüler! İstanbul'un Esenyurt İlçesinde evinde ölü bulunan 2 çocuk babası Eyüp Çevik’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayet, Eyüp Çevik’in kardeşi Hüseyin Çevik'in olay sonrası gittiği Mardin’de "Vicdan azabı çekiyorum" diyerek ifade vermesiyle ortaya çıktı. Hüseyin Çevik, yengesiyle işbirliği yapıp yemeklere fare zehri katarak ağabeyi Eyüp Çevik'i öldürdüklerini itiraf etti.
22.05.2024 Gündem
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı
Candan kardeşlerin tutuklandığı soruşturmada 6 yeni gözaltı Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin tutuklandığı operasyon kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı. Dolandırıcılık Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrolle 3 şüpheli serbest bırakıldı.
12.01.2024 Gündem
Sarallar grubu üyesi 14 kişi tutuklandı
Sarallar grubu üyesi 14 kişi tutuklandı İstanbul ve İzmir'de düzenlenen 'Kafes' operasyonuyla gözaltına alınan Sarallar Grubu üyesi 24 şüpheliden 14'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken 10 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
17.11.2023 Gündem
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı
Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.
7.08.2023 Yaşam
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü...
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü... 14 Aralık'ta Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu (51) hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede, Elif Nur ve diğer çocukların haftalarca herhangi bir besin yemeden çatı arasında kaldıklarının tespit edildiği belirtildi.
4.07.2023 Gündem
AK Parti binasına ateş edilmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı
AK Parti binasına ateş edilmesiyle ilgili 2 kişi tutuklandı Bahçelievler’de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde, silahla havaya ateş edilmesi olayına ilişkin gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.04.2023 Gündem
AK Parti'den Meral Akşener'e sert tepki: Son yılların en niteliksiz konuşmasını yaptı
AK Parti'den Meral Akşener'e sert tepki: Son yılların en niteliksiz konuşmasını yaptı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ömer Çelik, "Akşener'in Cumhurbaşkanımız için kullandığı bazı tabirler, son yıllardaki en niteliksiz en yakışıksız tabirler olmuştur. Kimseye devlet adamlığı dersi vermesi haddine değildir" sözleriyle sert tepki gösterdi.
5.04.2023 Gündem
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç
Eczane kalfası ve yardımcısının akılalmaz planı! Herkese şizofreni ilacı içirdi sonrası korkunç Ankara'da bir eczanede çalışan kalfa ve yardımcısı, eczanedeki herkesin hayatını altüst etti. Kalfa ve yardımcısının, eczane sahibi dahil çalışan herkese gizli gizli şizofreni tedavisinde kullanılan bir ilaç verdiği ortaya çıktı. Herkeste aynı belirtiler görülürken, eczacı uyku bozukluğu nedeniyle kaza yaptı, kaza sonrası acı haber geldi. İşte haberin detayları...
15.03.2023 Yaşam
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Konya'daki vahşette yeni gelişme! Emine Erdoğan'dan infial yaratan görüntülere tepki
Konya'daki vahşette yeni gelişme! Emine Erdoğan'dan infial yaratan görüntülere tepki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntüler infial yaratmıştı. Tepki çeken görüntülerle ilgili soruşturma başlatılmıştı. Gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği'nce 'Bir ev Hayvanına veya Evcil Hayvana İşkence Etme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.. Merkezin bağlı olduğu Hayvan Sağlığı Şube Müdürü Nevzat D. ile veteriner hekim açığa alındı, olay sırasında orada bulunan işçilerin iş akitleri feshedildi, sorumluların tamamı da işten çıkarıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Konya'daki görüntülere tepki göstererek "Hepimizi derinden üzen hadiseyi şiddetle kınıyor ve cezasız kalmayacağına inanıyorum" dedi.
25.11.2022 Gündem
Fuhuş operasyonunda 4 tutuklama
Fuhuş operasyonunda 4 tutuklama Muğla’da fuhuşa aracılık etme, yer temini ve insan ticaretine yönelik Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.
11.10.2022 Yaşam
Kuşadası Belediye Başkanı'ndan 'ihale' soruşturmasına ilişkin açıklama
Kuşadası Belediye Başkanı'ndan 'ihale' soruşturmasına ilişkin açıklama Aydın'ın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mıcır ihalesi soruşturmasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkacağına inanıyorum. Geç gelen adalet, adalet değildir. Yargının, algı operasyonlarına ve siyasi rant odaklarının açıklamalarına rağmen hukuka bağlı kalacağına da inancımı koruyorum" dedi.
7.10.2022 Yaşam
Ataşehir'de hastanede tepki çeken görüntülerle ilgili 4 kişi tutuklandı
Ataşehir'de hastanede tepki çeken görüntülerle ilgili 4 kişi tutuklandı İstanbul Ataşehir'deki özel bir hastanede hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Bunun yanı sıra video çekilirken olaya şahit olan hastanenin temizlik görevlisi Murat Y.'nin şüphelilerden gizlice ele geçirdiği görüntüleri hastanenin kurumsal mail hesabına atarak şantaj yaptığı öğrenildi. Görüntülerin kaydedildiği özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastaların farklı hastanelere nakledildiği kaydedildi. Hasta kadının yüzüne para atarak kötü muamelede bulunan 9 şüpheliden 4’ü ’beden bakımından kendini savunamayacak olan kişiye eziyet’ suçundan tutuklandı. Diğer 5 şüpheliden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 2 şüpheli savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
6.10.2022 Gündem
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı
DEAŞ'ın sözde 'savaşçı' militanı tutuklandı Adana'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartı, 1'i de savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Tutuklulardan Muhammed Hac Ahmed'in (28), örgütün Tel Abyad'daki kampında askeri eğitim alıp, silahlı çatışmalarda 'savaşçı' diye yer aldığı ve işgaldeki bölgelerde silahlı nöbet tuttuğu ortaya çıktı.
1.10.2022 Gündem
10 liralık çakmağı 15 bin liraya sattılar! Yine ortaya çıktı
10 liralık çakmağı 15 bin liraya sattılar! Yine ortaya çıktı İstanbul'da "Elimde altın çakmak var acil satmam gerekiyor. Sana ucuza vereyim" diye sarı renge boyadıkları çakmakları altın diyerek sattıkları iddia edilen iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin bir ay önce de aynı suçtan yakalanıp tutuklandığı, ancak o zamanki mağdurun zararını karşıladıkları için kısa süre içinde serbest kaldıkları belirtildi.
18.08.2022 Yaşam
Silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Dikkat çeken detay ortaya çıktı
Silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Dikkat çeken detay ortaya çıktı Adana’da eski sevgilisi Elvan K.’nin (22) evinin önünde hafif ticari araçla beklerken tabancayla vurularak öldürülen Necati Ersönmez’in (23), genç kadının alt komşusu Anıl Mert Lokmacı (28) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Tutuklanan Lokmacı’nın, sokakta bağırdığı ve pompalı tüfekle havaya ateş açtığı için Ersönmez’i tabancayla vurduğu belirtildi.
16.08.2022 Yaşam
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı Kilis’te, 10 yıl önce öldürülerek Afrin Çayı yakınlarında bir araziye gömülen anne, oğul ve gelin cinayetlerinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle uzun zamandır aranan baba ile oğul, Suriye'den Türkiye'ye döndükten sonra 45 günlük teknik ve fiziki takip neticesinde Gaziantep’te saklandıkları apartmanın garaj bölümünde yakalandı. Yakalan 2 kişi sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.
6.08.2022 Yaşam
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez!
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez! İstanbul'da İsrailli turistlere suikast planı yapan İranlıların planı deşifre oldu. Yosef Levi Sfari'nin Beyoğlu İlçesi'nde konakladığı otele yerleşen İranlı "Suikast Hücresi" üyelerinin İsrail İstanbul Eski Başkonsolosu Sfari'yi kaçırarak infaz etmeyi planladıkları, ardından da İsrail uyruklu turistlere yönelik saldırı planladıkları ortaya çıktı. Casusluk faaliyetine ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı...
10.07.2022 Gündem
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama
Özgecan Aslan davasında sanık Fatih Gökçe'nin 'cinsel saldırı' cezasına onama Mersin'in Tarsus ilçesinde, 2015'te Ahmet Suphi Altındöken tarafından öldürülen Özgecan Aslan davasında yargılanan, 'kasten öldürme' ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onanan arkadaşı Fatih Gökçe (28) hakkında yerel mahkemenin 'cinsel saldırı' suçundan verdiği 22 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
5.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edince tekme-tokat dövülen kardeşler hakkında karar verildi
Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret edince tekme-tokat dövülen kardeşler hakkında karar verildi Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevrede bulunanlara yönelik sokak ortasında hakaret eden Batuhan Taşçı (27) ile kardeşi Doğukan Taşçı (21), vatandaşlar tarafından tekme- tokat dövüldü. Gözaltına alınan ve alkollü oldukları belirlenen iki kardeş bugün çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
26.06.2022 Gündem
İlişki vaadiyle buluşup sevgilisiyle gasp ediyorlardı
İlişki vaadiyle buluşup sevgilisiyle gasp ediyorlardı İstanbul'da internet üzerinde tanışarak birlikte olmak için buluştuğu erkeklere, sevgilisi Recep K. (30) ile tuzak kurarak gasbeden Özlem Ç. (27) operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilirken, gasp teşebbüsleri ve yakalanma anları kameraya yansıdı.
19.06.2022 Yaşam
Yolcu otobüsünde 6 bin 706 uyuşturucu hapla yakalanıp tutuklandılar
Yolcu otobüsünde 6 bin 706 uyuşturucu hapla yakalanıp tutuklandılar Eskişehir'de, yolcu otobüsüyle kente getirdikleri 6 bin 706 uyuşturucu hapla Odunpazarı ilçesinde durdurulunca yakalanan H.B. ile M.B., tutuklandı.
10.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklandılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutuklandılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.