Gazete Vatan Logo

Moda programında ünlü olmuştu! Kıskançlık krizi geçirip kaçırdığı kadına dehşeti yaşattı

Türkiye'de yayınlanan bir moda yarışmasından tanınan Gizem Karamelek isimli fenomen, kıskançlık krizine girdi. Erkek arkadaşıyla görüşmeye çalıştığı iddiasıyla Kübra Z. isimli kadını kaçırarak günlerce bir villada tutup dehşeti yaşattı.

Kanal D Ana Haber'in özel haberine göre; Gizem Karamelek, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin başka bir kadınla yakınlaştığını düşününce kıskançlık krizine girdi. Korkunç bir plan yapan Karamelek, kardeşi ve arkadaşıyla işbirliği yapıp genç kadını, İstanbul Bahçelievler'de sabah 04.00'te yolda yürükken önünü kesip zorla arabaya bindirip kaçırdı. Karamelek, motosikletle takip ettiği araca binerek kadını dakikalarca darbetti.

GÜNLERCE İŞKENCE YAPTI

Karamelek, saçını kestiği Kübra Z. isimli kadını bir villaya kapattı. Kadını Çatalca'daki bir villaya kapatan fenomen, Kübra Z. isimli kadına günlerce işkence yaptı.

POLİS ÇEVİRMESİNDE KURTULDU

Günlerce villada tutulan Kübra Z., elleri bağlı şekilde sahte plakalı bir çakarlı araca bindirilerek Gürcistan'a kaçırılmak istendi. Araç, Çorum'da polis çevirmesine girince Kübra Z. Bağırarak yardım istedi. Kadının yardım çığlıkları üzerine harekete geçen polis, araç içindekileri gözaltına aldı.

TUTUKLANDILAR

Savcıya yaşadıklarını anlatan genç kadın, fenomen ve ona yardım edenlerden şikayetçi oldu. Şikayetin ardından Gizem Karamelek, kardeşi ve 3 arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Karamelek'in daha önce de kendisini aldattığı iddiasıyla erkek arkadaşını, dövdürdüğü iddia edildi.