Tutsak

Tutsak

Son dakika Tutsak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tutsak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tutsak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutsak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutsak gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 tutsak haberi bulunmuştur. Tüm tutsak haberleri aşağıda listelenmiştir.
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti!
14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti! Rusya'da 14 yıl önce otobüs durağında beklerken Vladimir Cheskidov tarafından kaçırılan Ekaterina isimli kadın, anlattıklarıyla herkesin kanını dondurdu. Korkunç evden kaçmayı başaran genç kadın, polislere Cheskidov'un kendisine 1000'den fazla kez tecavüz ettiğini ve evinde ölmüş insan kalıntıları olduğunu aktardı. Olayın ardından polis, sapkın adamın evine baskın düzenledi ve gördükleri karşısında şoke oldu.
2.08.2023 Dünya
İşkence görüp kaçtığı uyuşturucu çetesini yakalattı! Yaşadığı korkunç anları detayları ile anlattı
İşkence görüp kaçtığı uyuşturucu çetesini yakalattı! Yaşadığı korkunç anları detayları ile anlattı Zonguldak'ta dahil olduğu çeteye ait silahı polise yakalattığı için çete üyeleri tarafından 1,5 ay boyunca işkence gördükten sonra kaçıp uyuşturucu çetesini polise yakalatan Ali Safa K., (24) yaşadıklarını anlattı. Hala yüzünde ve vücudunda işkencenin izleri olan Ali Safa K., “İşkencelere maruz kaldım. Tırnaklarımı çekmeye çalıştılar. Sopayla yumrukla, tekmeyle dövdüler. Ellerimi bağladılar. Ağzıma havlu koydular, bağırıp çığlık atmayayım diye. Benim başıma gelenler bir başka gencin, bir başka vatandaşın başına gelmesini istemediğim için tüm bildiklerimi polise aktardım” dedi.
7.05.2023 Yaşam
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim
HDP'ye af çıkarma sözü mü verildi? Zafer Şahin: PKK, FETÖ ve küresel güçlerle Erdoğan'ın yarışacağı bir seçim HDP'nin milletvekili adayı Sırrı Süreyya Önder'in açıklamaları siyasette 'HDP'ye af çıkarma sözü verildi' tartışmalarını beraberinde getirdi. CNN TÜRK'te Gündem Masası programında gazeteciler konuyu masaya yatırdı. Önder'in sözlerini yorumlayan Milliyet Yazarı Zafer Şahin, "Burada terör elebaşı başta olmak üzere, 'tutsak arkadaşlarımız bırakılacak' diyor. Bu genel af anlamına geliyor. Bu seçim Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında bir seçim değil. Bu seçim doğrudan 14 Mayıs seçimlerine etki etmeye çalışan PKK ve FETÖ ile, bunların iplerini elinde tutan küresel güçlerin gösterisine sahne oluyor. Bu PKK, FETÖ ve arkasındaki küresel güçlerle Recep Tayyip Erdoğan'ın yarışacağını bir seçim oluyor." ifadelerini kullandı.
22.04.2023 Gündem
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay
11 yaşında kaçırıldı, 18 yıl boyunca işkenceye maruz kaldı! Korku filmi gibi olay Jaycee Dugard, ABD'de okula giderken Phillip ve Nancy Garrido tarafından kaçırıldığında henüz 11 yaşındaydı. 18 yıl boyunca çiftin istismarına maruz kalan küçük kız, 2009 yılında mucizevi bir şekilde kurtulmuş ve hikâyesini herkese anlatmaya karar vermişti.
31.03.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını varlıklarını ibra etmeleri ve iddia ile sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir" dedi.
24.12.2022 Gündem
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma... ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.
3.12.2022 Dünya
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
Hz. Osman kimdir? Hz. Osman'ın özellikleri ve hayatı
Hz. Osman kimdir? Hz. Osman'ın özellikleri ve hayatı Hz. Osman İslam'ın dört halifesinden birisidir. Peygamber Efendimize ilk inanan insanlardan birisi olan Hz. Osman örnek ahlakı ile bilinmektedir. Pek çok sözü de kişiler üzerinde tesir bırakmıştır. İslam Halifesi olan Hz. Osman peygamber efendimize ilk inanlardan olduğu için ilk Müslümanlardan birisidir. Peki, Hz. Osman kimdir? İşte Hz. Osman'ın özellikleri ve hayatı
14.09.2022 Dini Bilgiler
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu
İkna yoluyla teslim olan terörist Batman’da ailesiyle buluşturuldu İkna yoluyla teslim olan ve Batman’da ailesiyle buluşturulan PKK'lı kadın terörist, terör örgütünün iç yüzünü anlattı.
6.08.2022 Gündem
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim?
The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman oyuncuları kim? The Sandman dizisi ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Neil Gaiman'ın çizgi romanından uyarlanan the sandman'in resmi fragmanını ve afişini paylaştı. Peki, The Sandman dizisi ne zaman başlıyor? The Sandman konusu ne? The Sandman oyuncuları kim? İşte The Sandman dizisinin yayın tarihi!
24.07.2022 Sinema-Dizi
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi.
8.07.2022 Siyaset
Tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı! En az üç eşin olursa...
Tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı! En az üç eşin olursa... Son Zaman Azizleri İsa Mesih'in Köktenci Kilisesi'nin içinde yaşananlar ise 2006 yılında ortaya çıktı. ABD'nin Utah eyaletinde uzun yıllardır varlığını sürdüren tarikatın karanlık yüzü ortaya çıktı. Kendini 'peygamber' ilan eden baba-oğul çok eşliliği savunarak onlarca kız çocuğuna ve kadına cinsel istismarda bulundu. Tarikatın eski müritlerin itirafları ise gündeme bomba gibi düştü.
18.06.2022 Dünya
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Sahte peygamberi dehşet veren haremi! 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi!
Sahte peygamberi dehşet veren haremi! 17 yaşından küçük 24 kızla evlendi! ABD'nin Utah eyaletinde tarikat lideri olan ve kendini 'peygamber' ilan eden Warren Jeffs'le ilgili skandal gerçek ortaya çıktı. Çok eşliliği savunarak küçük kızları istismar eden 'sahte peygamber'in karanlık hayatı akıllara durgunluk verecek cinsten.
4.06.2022 Yaşam
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı!  'Elimde kalem olsaydı...'
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı! 'Elimde kalem olsaydı...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Stokçuluk ve fırsatçılık yapanların kanları bitlendi. Bunların utanmaları kalmamıştır. Bunların gözüne yaşına bakılmamalıdır. Ayçiçek yağının fiyat artışını tetikleyen fırsatçılar, internette sanki altın satar gibi yağ satanlar onurlarını da satmışlardır. 5 litrelik yağ bir gün içinde 150 lira sınırına yaklaşmıştır. İstanbul’da milletimizin asaletine yakışmayan ilkel görüntüler yüreğimizi sızlatmıştır." diye konuştu. Seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Sokakta seçim afişi gördüm. 'Pazar günü seçim olsa DEVA hazır' yazıyordu. Elimde kalem olsaydı şöyle yazardım 'Pazar günü seçim yok iyi uykular..." ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Siyaset
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu Rusya’nın işgalinin ardından tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna’dan gelen haberlere çevrildi. Sivil halk Rusya bombardımanından kaçmak için metrolara saklanırken, ülkeden tarihe geçecek görüntüler gelmeye devam ediyor. Ukraynalı kadınlar, teslim olan bir Rus askerine sıcak yiyecek verip, teselli etti. Genç adam telefonda annesi ile konuşunca gözyaşlarına boğulurken, yetkililer Rus askerlerine 'teslim olun Ukrayna halkı sizi doyuracak' çağrısı yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler viral oldu.
3.03.2022 Dünya
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
2, 3, 4 kıtalık duygusal 10 Kasım şiirleri! 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü şiirleri için anlamlı, en güzel seçenekler...
2, 3, 4 kıtalık duygusal 10 Kasım şiirleri! 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü şiirleri için anlamlı, en güzel seçenekler... 10 Kasım şiirleri, bu yıl da Atatürk’ü Anma Günü’ne az bir süre kala yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83’ncü yıl dönümünde anılacak. Atatürk’ü anacaklar ise 10 Kasım şiirleri ile ilgili aramalarını arttırdı. İşte duygusal, anlamlı 2, 3, 4 kıtalık Atatürk şiirleri…
4.11.2021 Gündem
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü? Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisi ile Barbaros kardeşler yeniden gündeme geldi. Osmanlı İmparatorluğu'nun ünlü denizcileri arasında yer alan ve "Kaptan-ı Derya" olarak Osmanlı Devleti'nin ilk kaptan paşası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa, asıl adıyla Hızır Reis’in hayatı ve denizcilik başarıları merak konusu oldu. Peki, Barbaros Hayreddin Paşa (Hızır Reis) kimdir, nerede doğdu? "Kaptan-ı Derya" Barbaros Hayreddin Paşa nasıl öldü, ne zaman, kim öldürdü?
16.09.2021 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri!
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü! Resimli 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözleri! Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Zaferin 99. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz. 30 Ağustos öncesinde pek çok kişi de 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını araştırıyor. Biz de bu özel gün için 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları ve sözlerini derledik. İşte resimli 30 Ağustos mesajları...
29.08.2021 Gündem
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kokoskov'dan sonra Sasha Djordjevic'i basketbol takımının başına getirildiğini açıkladı.
31.07.2021 Fenerbahçe
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya yapılan siyasi linç girişimleri kaygıyla izlediğimizi, asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Soylu'ya itibar suikastını kabul etmiyoruz. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye! Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert bir devlet adamıdır." dedi.
6.07.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tutsak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutsak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.