Gazete Vatan Logo

14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti!

Rusya'da 14 yıl önce otobüs durağında beklerken Vladimir Cheskidov tarafından kaçırılan Ekaterina isimli kadın, anlattıklarıyla herkesin kanını dondurdu. Korkunç evden kaçmayı başaran genç kadın, polislere Cheskidov'un kendisine 1000'den fazla kez tecavüz ettiğini ve evinde ölmüş insan kalıntıları olduğunu aktardı. Olayın ardından polis, sapkın adamın evine baskın düzenledi ve gördükleri karşısında şoke oldu.

14 yıl boyunca işkence ve tecavüz! Evden kaçmayı başardı, anlattıkları tüyler ürpertti!

14 yıl önce bir gece otobüs durağında beklerken Vladimir Cheskidov tarafından alıkonulduğunu ve 19 yaşından beri esaret altında yaşadığını anlatan Ekaterina isimli kadın, bu süre içerisinde sayısız kez cinsel saldırıya uğradığını söyledi.

Tutsak bulunduğu evden kaçtıktan sonra soluğu polis merkezinde alan Ekaterina, burada tüm detayları polis ekipleriyle paylaştı. Polis, şikayet üzerine hemen Cheskidov'un evine baskın düzenledi.

Buradaki korkunç manzara, polis ekiplerini bile şoke etmişti. Hemen gözaltına alınan Cheskidov’un evinde başka kadınlara ait kalıntılar da bulundu.

ÖNCE PARÇALAYIP SONRA HAŞLAMIŞ

Yapılan inceleme sonunda isminin Okşana olduğu öğrenilen kadının 2011 yılında Cheskidov tarafından kaçırıldığı ve burada türlü işkencenin ardından onu katlettiği ortaya çıktı. Genç kızın bedenini paramparça eden Cheskidov, daha sonra onu haşlamıştı. Evin çeşitli yerlerinde ise Okşana’nın parçalarına rastlanmıştı.

Cheskidov’un alkol aldığı bir gün Ekaterina’yı esir tuttuğu odanın kapısını açık bırakmasıyla kaçmayı başardığını anlatan kadın, evde bulunan anne Valentina’yı ambulans çağırmak için ikna ettiğini anlattı.

Haberin Devamı

Cheskidov’un evini baştan aşağı inceleyen yetkililer, evdeki bilgisayarlarda çok sayıda cinsel içerikli görüntüler buldu. Evin bahçesinde yapılan araştırmalarda ise Cheskidov’un eski eşi ve babasının gömülü olduğu ortaya çıktı.

MAHKEMEDE 'AŞK YAŞIYORUZ' DEDİ

Dün düzenlenen mahkemede Cheskidov, bitkin ve pasaklı bir halde görünürken gözyaşlarına boğularak herhangi bir yanlış yapmadığını söyledi. Ekaterina ve kendisinin karşılıklı bir aşk yaşadıklarını iddia etti.

Ekaterina ise ifadesinde Cheskidov’un kendisini yalnızca yemek ve temizlik yapmak, annesine bakmak için arada serbest bıraktığını anlattı. Bu anlarda bile Cheskidov’un evin içinde kendisini elinde bıçakla takip ettiğini söyledi.

TOPLAMDA 1000'DEN FAZLA TECAVÜZ

Evden çıkacağı zamanlarda ise genç kadının ağzını bantla kapatıp onu kirişe bağladığını söyleyen Ekaterina, düzenli şekilde tecavüze uğradığını ve bu sayının toplamda 1000’den fazla olduğunu anlattı.

Haberin Devamı

Cheskidov’un komşuları onu genellikle kafasına bir kapüşon geçirerek sarhoşken ortalıkta tökezleyen veya yerel oyun alanında çocukları izleyen bir münzevi olarak anlattılar.

51 yaşındaki Cheskidov’un 1989 yılındaki bir soygun mahkumiyetini içeren bir suç geçmişi ortaya çıkarken cinayetten ve diğer suçlamalardan suçlu bulunursa, Cheskidov toplamda 25 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

ANNEDEN FLAŞ SÖZLER: BİR KRALİÇE GİBİ....

Duruşma esnasında salonun dışında gazetecilere açıklama yapan eski bir psikiyatri hastanesi çalışanı anne Valentina, Ekaterina'nın oğluna oldukça iyi davrandığını ve onunla isteyerek yaşadığını söyledi.

Kurban olduğu iddia edilen Ekaterina’nın herhangi bir şey yapmayı veya iş bulmayı reddederek ‘bir kraliçe gibi’ davrandığını da sözlerine ekledi.