Gazete Vatan Logo

Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...

ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.

Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...

ABD'nin Georgia eyaletinde bulunan eski evinde kalan birkaç eşyayı almak için giden ev sahibi, hiç beklemediği bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan adam, gördüklerine tepki vermek istese de bunu başaramadı.

Dehşete kapılan adam, ilk iş olarak polise gitti ve gördüğü tabloyu anlatmaya başladı. Evin içerisinde tutsak bir kadın vardı. Gördüğü her şeyi, tüm detaylarıyla birlikte polise anlattı.

"KÖPEK KAFESİNDE TUTULUYORDU"

Posta.com.tr’nin haberine göre; odanın içerisinde çıplak, şiddetli bir şekilde dövülmüş bir genç kız vardı ve onu bir köpek kafesine koymuşlardı. Kim olduğunu bilmiyordu ancak bir insana bunu nasıl yapabilirler diye içinden geçirerek anlatmaya devam etti:

Ben içeri girdiğimde etraftaki insanlar hiç istifini bile bozmadı. Aralarında yaptıkları konuşmalarda birkaç kişinin genç kız ile 'birlikte olmak' üzere yolda olduğunu söylediler. Bu kesinlikle ona tecavüz edecekleri anlamına geliyordu.

BANA BORCUNU ÖDEYENE KADAR...

Adamın dehşete kapılmış halini gören evde bulunan biri ise ona dönerek, "Bu kız benden bir şeyler çaldı bu yüzden benim seks kölem olacak. Onu başkalarına satarak bana olan borcunu ödemesini sağlayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Adam, eve girdiğinde korktuğunu ve en az iki kişinin silahlı olduğunu bilmesine rağmen genç kızı kurtarması gerektiğini hissettiğini söyledi.

İNSAN VE HAYVAN PİSLİKLERİ İÇİNDE

Gerekli bilgileri alan polis ekipleri harekete geçti. Dehşet evinin etrafı sarıldı. Sonunda tutsak genç kız polisler tarafından kurtarıldı. Ağır yaralı olan genç kız, aynı zamanda duygusal olarak da çökmüş haldeydi. Bulunduğu kafesin içerisinde insan ve hayvan pislikleri de vardı.

Dehşet evine düzenlenen baskın sırasında 5 kişi gözaltına alındı. Hemen haklarında soruşturma başlatılan 5 kişinin isimleri ve yaşları şu şekilde: Shawna Powell (32), Anjelika Figueroa (29), Demichael Dawson (24), Dawson Weston (19) ve Savannah Piazzi (18).

Kurbanın ne kadar süredir bu kafeste tutulduğu ve bu soruşturma başlatılan 5 kişiyi nereden tanıdığı ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Genç kız tedavisi için hemen hastaneye kaldırıldı. Soruşturmanın gidişatı genç kızın kendi itiraflarıyla hızlanacağı ve suçluların bir an önce cezalandırılacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

HAFTALARCA ESİR KALDI, İŞKENCE GÖRDÜ

Bu olay, son aylarda ABD'de meydana gelen tek 'seks kölesi' vakası değildi. 2022 yılının başlangıcında 22 yaşındaki bir genç kız, bodrum katında zorla tutulmuş ve haftalarca işkence görmüştü.

39 yaşındaki Timothy Haslett, tecavüz, adam kaçırma ve tutsak alma suçlarından tutuklandı. Kayıtlarda yalnızca 'TJ' olarak geçen genç kız, kendisini tedavi eden hemşireye, Haslett'in ona "Seni öldüreceğim, zaten arkadaşlarını çoktan öldürdüm" dediğini anlattı.

KAÇMAK İÇİN TEK FIRSAT

Polis bu ifadelerin üzerine araştırmaya başladı ancak olayın bir seri katil mevzusu olup olmadığına dair bir kanıt bulunamadı. TJ, kendisini kaçıran Haslett'in oğlunu okula götürdüğü bir gün fırsattan istifade kaçmayı başardı.

Tutsak tutulduğu evden yaklaşık 90 metre uzaklıkta bulunan 41 yaşındaki hemşire Lisa Johnson'ın evine sığındı. Kapıda perişan halde bulunan genç kızın ağzından yalnızca iki kelime çıkmıştı: Yardım edin.

Haberin Devamı