Gazete Vatan Logo

Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı

ABD'de bir gece Tim ve Jeff kardeşler, annelerini cinayete kurban verdi. Tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Birisi annesinin cesedini bile görmüştü. İki genç bu süreçte büyük bir travma yaşadı. 40 yıl sonra ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Annesinin katilinin o olduğu akıllarından bile geçmemişti...

Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı

1981 yılında ABD'nin Florida eyaletinde annesi Linda ve abisi Jeff ile birlikte yaşayan 12 yaşındaki Tim Slaten, okulunda başarılı ve sportif bir gençti. Ailesiyle birlikte vakit geçirmekten çok büyük keyif alıyordu.

İki kardeşin en büyük hobisi de şüphesiz nerdeyse her gün antrenman yaptıkları Amerikan futboluydu. 15 yaşındaki abisi Jeff ile birlikte ileride profesyonel olmayı hayal ediyorlardı. Yine normal bir gün geçirdiler. İki kardeş uyumak için odalarına gitti ve uykuya daldı.

KORKUNÇ GECEYE BÖYLE UYANDILAR

Gecenin ilerleyen saatlerinde Tim ve Jeff, eyalet polisi tarafından büyük bir panikle uyandırıldı. Onlara, kendileri uyurken annelerinin tecavüze uğrayıp öldürüldüğü haberi verildi. Henüz 12 ve 15 yaşlarında olan kardeşler için bu kadarı yetmezmiş gibi Tim, evden dışarı çıkarılırken annesinin cansız bedenini görmüştü.

Tüm cinayet mahallini o yaşta gören ve bunu yetişkinliğinde dahi hatırlayan Tim, büyük bir travma yaşamıştı. İki kardeş, büyükanne ve büyükbabasının yaşadığı eve götürüldü.

Haberin Devamı

BAŞLARINDA TÜFEKLE NÖBET TUTTU

Burada birkaç gece geçirdiler ancak büyükbabaları her gece başlarında tüfekle nöbet tutuyordu. Kızını bir ev baskınında kaybetmek onu da kötü etkilemişti ve torunlarının başına aynılarının gelmesini istemiyordu.
İki kardeş, annelerinin cinayetinden haftalar sonra okula dönmeye karar verdi. Kendini çok üzgün ve yalnız hisseden Tim, kendisine bir kaçış yolu arıyordu. Bunun için de kendisinin en sevdiği spor olan Amerikan futboluna yoğunlaşmaya başladı. Tim'in tüm arkadaşları ve öğretmenleri ona destek olmaktan çekinmiyordu.

KOÇUN MASUM GÖRÜNEN İLGİSİ

Tim'in Amerikan futbolu koçu olan 'Koç Joe' annesinin cinayeti öncesindeki dönemde olduğu gibi çocuğu antrenmanlara götürüp getiriyordu. Ancak bir şeyler farklıydı. Koç Joe, Tim'e sık sık annesinin cinayetiyle ve soruşturmanın gidişatıyla ilgili sorular soruyordu.

İLHAM KAYNAĞIYDI

O zamanlar 20 yaşında olan Joseph Clinton 'Koç Joe' Mills, Tim'in en büyük ilham kaynağıydı. Tim onun da içinde olduğu okulun futbol takımının fotoğrafını odasının duvarına asmıştı. İleride aynı kahramanı Koç Joe gibi olmak istiyordu.

Haberin Devamı

Tim, bu fotoğrafın annesinin kendisine ölmeden önce verdiği bir tavsiyeyi hatırlattığını söyledi: Asla pes etmemek ve ilerlemek.

Tim'in annesinin cinayeti ile ilgili süren soruşturmada ise pek çok ipucu incelendi. Linda'nın eski kocası Frank Slaten ve hatta Tim'in abisi Jeff bile cinayetle ilgili soruşturma kapsamında sorgulandı ancak hiç kimse suçlanamamış ve dava zaman aşımına uğramıştı.

KATİLİN FOTOĞRAFINI DUVARINA ASTI

Cinayetin üzerinden yaklaşık 40 yıl geçtikten sonra ise gelişen DNA teknoloji sayesinde polis, hiç tahmin etmedikleri bir şüpheliyle karşı karşıya kaldı. Tim'in çocukluk kahramanı ve annesinin cinayetini atlatmasındaki en büyük yardımcısı Koç Joe...

Tim, yıllarca duvarına astığı fotoğrafın midesini bulandırdığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Bunca zamandır evimde annemin katilinin resmini hiçbir fikrim olmadan tutuyorum. Bu insan benim travmayı atlatmama en çok yardımcı olanlardan birisiydi. Şu kesin ki, o soğuk kanlı bir canavar.