Anne

Anne

Son dakika anne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anne gelişmeleri de dahil olmak üzere 34.182 anne haberi bulunmuştur. Tüm anne haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'
Eylem Tok'un iade süreci başladı! Aci ailesi CNN Türk'e konuştu: 'Dört gözle bekliyoruz, nasıl anneymiş tanıyacağız'Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un Türkiye'ye iade süreci ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşanmıştı. Oğuz Murat Aci'nin ailesi taslak metinde Eylem Tok için Türkiye’ye iade kararı ile ilgili CNN TÜRK'te konuştu. Anne Pervin Aci, 'Bizim gibileri hiçe saydılar ama hak yerini buldu. Onun şimdiki yüzünü görmek isterim. Ne annesi bu katil katil.' ifadelerini kullandı.
26.07.2024Gündem
Gaziantep'de ikiz kuzulara keçi annelik yapıyor
Gaziantep'de ikiz kuzulara keçi annelik yapıyorGaziantep'in İslahiye ilçesinde ikiz doğan kuzulara koyun bakmayı reddedince çiftliğin keçisi kuzulara annelik yapmaya başladı.
25.07.2024Gaziantep
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!
Bursa'da kedi dayağı: Besledikleri kediyi öldüren baba- oğul tarafından darp edildi!Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. (57) ile kızı Cansu Y. (30), besledikleri kediyi otomobil ile ezdikleri gerekçesiyle tartıştıkları komşuları Ali A. (56) ve Yurdanur G. (30) tarafından darbedildi. Anne ile kızı yaralanırken, baba ve kız gözaltına alındı.
25.07.2024Gündem
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!Neslihan Atagül Doğulu, dünyada en çok izlenen YouTube programlarından biri olan ABTalks’a konuk oldu. Anas Bukhash’ın sunuculuğunu üstlendiği programa daha önce dünyaca ünlü yıldızlar Will Smith, Priyanka Chopra, Lewis Hamilton, Zinedine Zidane ve Jessica Alba gibi isimler katılmıştı. Bukhash’ın sorularına oldukça içtenlikle cevaplar veren Atagül, bir kez daha herkesi kendine hayran bıraktı.
25.07.2024Magazin
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu
Oğlunu ABD’ye kaçıran Eylem Tok hakkındaki iade davasında yeni gelişme! Hakim karşısına çıkacağı tarih belli olduEhliyetsiz kullandığı aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur’u ABD’ye kaçıran Eylem Tok‘un 11 Eylül’de yeniden hakim karşısına çıkacağı bildirildi.
24.07.2024Gündem
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da baraj gölü bir aileye mezar oldu! Kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktı
Adana'da 4 kişilik ailenin yok olduğu kazanın görüntüleri ortaya çıktıAdana'da otomobilin köprüden baraj gölüne düşmesi sonucu anne, baba ve 2 çocuğunun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Adana
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladı
Adana'da göle düşen otomobil tüm aileyi yok etti! Bir kent onlara ağladıAdana'da dün köprüden baraj gölüne düşen otomobilde hayatını kaybeden anne, baba ve 2 çocuğunun cenazeleri Kozan'da gözyaşları içinde toprağa verildi.
22.07.2024Adana
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar oldu
Adana'da göle düşen otomobil bir aileyi yok etti! Anne, baba ve iki kardeşe mezar olduAdana'nın merkez Çukurova ilçesinde, köprüden baraj gölüne düşen otomobildeki çift ve 2 çocuğu hayatını kaybetti. Cenazeler ilk incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Öte yandan arama çalışmalarını izleyen ailenin yakınları da gözyaşlarına boğuldu.
21.07.2024Adana
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacak
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözülecek. Proje, 2024 yılının sonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.
21.07.2024Gaziantep
3 yıl boyunca denemediği tedavi kalmamıştı, nefes borusundan çıktı! Doktorları bile şaşırtan vaka
3 yıl boyunca denemediği tedavi kalmamıştı, nefes borusundan çıktı! Doktorları bile şaşırtan vakaİstanbul'da yaşayan 4 yaşındaki Abdullah Majzoub, bir yaşından beri, tekrar eden öksürük, ateş ve nefes darlığı şikayeti ile sürekli hastanelik oluyordu. Çocuk defalarca zatürree tedavisi gördü, durumu düzelmedi. Bir süre sonra şikayetleri için alerjik astım tedavisi görmeye başladı. 3 yıl boyunca torba torba ilaç kullanmak zorunda kalan Abdullah'ın nefes darlığı ve öksürük şikayeti nüksedince ailesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne götürdü. Burada çekilen röntgen ve tomografi ile gerçek ortaya çıktı.
21.07.2024Gündem
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gitti
Gaziantep'ten İzmir'e kaçmışlardı: Çift, cinayete kurban gittiİzmir'in Menemen ilçesine kızlarıyla birlikte 1 yıl önce taşınan Ali ve Döne Gürbüz çifti, aldıkları simitlerle evlerine dönerken ilk belirlemelere göre aralarında husumet bulunan eski damatlarının yakınları tarafından uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
21.07.2024Gaziantep
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anları
Anne oğlu birlikte tatile çıktı! Cansu Tosun oğlu Marsel’in eğlenceli anlarıKendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun oğlu Marsel ile birlikte tatile gitti. Bodrum'da görüntülenen anne-oğulun plajda eğlenceli anları dikkat çekti.
20.07.2024Magazin
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğdu
Kastamonu'da şaşkınlık veren olay! Çift başlı buzağı ölü doğduKastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde bir ineğin sezaryenle gerçekleştirilen doğumunda, iki başı olan buzağı ölü doğdu.
19.07.2024Gündem
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024 Yaşam
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’
Yıldız Tilbe’den duygusal itiraf! ‘Ben doğmayayım diye annem ilaç içmiş’58’inci yaşını da kutlayan Yıldız Tilbe önceki akşam Alaçatı’da konser verdiği bir mekanda anne ve babası hakkında konuşurken duygusal anlar yaşadı.
18.07.2024Magazin
10 yaşındaki çocuğun üstüne oturdu, ezdi! 154 kiloluk üvey anne canice işlediği cinayeti böyle anlattı
10 yaşındaki çocuğun üstüne oturdu, ezdi! 154 kiloluk üvey anne canice işlediği cinayeti böyle anlattıABD'de meydana gelen üvey anne dehşeti, duyanların kanını dondurdu. 10 yaşındaki çocuğun üzerine oturarak işlediği cinayeti soğukkanlılıkla anlatan kadın ülke gündemine oturdu. Olayın ayrıntıları daha da korkunçtu.
17.07.2024Dünya
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendi
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendiHiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızını müridi Kadir İstekli’yle ‘evlendirmesi’ne yönelik dava yeniden görülmeye başlanmıştı. Mazeret sunup ilk duruşmaya gelmeyen avukatlar, karar çıkması beklenen 3’üncü duruşmaya yine mazeret sunup gelmeyince duruşma 23 Eylül’e ertelendi.
17.07.2024Gündem
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattı
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattıYükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.
21.07.2024Gaziantep
Burcu Biricik anne oldu... Kızının adı Luna oldu
Burcu Biricik anne oldu... Kızının adı Luna oldu2016 yılından fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin ile dünya evine giren Burcu Biricik ilk kez anne oldu. Ünlü çift kızlarına Luna adını verdi.
16.07.2024Magazin
Son dakika... YKS sonuçları açıklandı
Son dakika... YKS sonuçları açıklandıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını duyurdu.
16.07.2024Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyor
15 Temmuz şehidinin annesi kahraman oğlunun hatırasını evinde yaşatıyorFetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında 26 yaşında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç'ın annesi Asiye Dalgıç, her ölüm yıl dönümünde oğlunun fotoğrafları ve eşyalarının bulunduğu odada hasret gideriyor.
14.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.