Gazete Vatan Logo

Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!

Dünyaevine adım atacak çift, herkesi şoke etti. Düğün salonunda davetlierin önünde gelinin yaptığına damat bile inanamadı. Gelin, arkadaşıyla girdiğini iddiayı kazanmak için bakın nikah masasında ne yaptı? İşte haberin detayları...

Yeni gelin, damadı nikah masasında 350 lira için terk etti!

Dünya bu düğünde gelinin yaptığı hareketi konuşuyor. Davetliler neye uğradığını şaşırdı. Hindistan'ın en kalabalık eyaleti Uttar Pradeş'te yapılan düğünde çift, ritüeller doğrultusunda birbirine çelenk taktı ve sahnede otururken damat 300 davetlinin önünde aniden gelini öptü.

India Today'in haberine göre olayın ardından gelin sahneyi terk ederek odasına gitti. Ailesi kadını yatıştırmaya çalışırken 23 yaşındaki gelin sahneye geri dönmeyi reddederek bunun yerine damattan şikayetçi olmak için karakola gitti.

Damadın arkadaşlarıyla girdiği bir iddiayı kazanmak için kendisini öptüğünü iddia eden gelin, artık "adamın karakterinden şüphe duyduğunu" belirtti.

DAMAT KIŞKIRTILDI

The Times of India'nın aktardığına göre kadın, "Biz sahnedeyken bana uygunsuzca dokunuyordu ama ben bunu görmezden geldim" dedi. Gelin, yayın kuruluşuna, "Sonra beklenmedik bir şey yaptı. Şoke oldum ve hakarete uğradığımı hissettim Özsaygımı umursamadı ve çok sayıda misafirin önünde uygunsuzca davrandı. Gelecekte nasıl davranacaktı?" dedi.

Haberin Devamı

India Today'in bildirdiği üzere damat, 1500 Rupi'lik (yaklaşık 350 TL) bir bahis için gelini öptüğü iddialarını reddetti.

Kadının annesine göre, "Damat, arkadaşları tarafından kışkırtıldı".

HALA EVLİLER

Anne, "Kızımı ikna etmeye çalıştık ama onunla evlenmeyi reddetti. Birkaç gün bekleyerek karar vermesi için ona biraz zaman tanımaya karar verdik" dedi.

Polise göre, "Olay meydana geldiğinde ritüeller tamamlandığından çift teknik olarak evli".

Bu, bir gelinin damadı nikah masasında terk ettiği ilk olay değil. Hindistan'da birçok kadın, damadın ailesinden gelen çeyiz taleplerinin ardından çekip giderek emsal teşkil etti. Eyaletteki Şah Cihanpur kentinde damadın "yılan dansı" yapmaya başlamasının ardından bir düğün iptal edilmişti.