Hindistan

Hindistan

Son dakika hindistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hindistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hindistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hindistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hindistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.362 hindistan haberi bulunmuştur. Tüm hindistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
26.07.2024Sağlık
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşması
Hintli Krishna Grubu ile mutabakat anlaşmasıMobilite ve batarya enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını yürüten Vestel Mobilite şirketi, Hindistan’da başta elektrikli araç şarj istasyonları olmak üzere, mobilite elektroniği ile enerji depolama sistemleri alanlarında potansiyel iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için Hintli Krishna Grubu’na bağlı Shloka Enterprises ile mutabakat anlaşması imzaladığını duyurdu.
18.07.2024Yaşam
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler Adana, zengin yemek kültürü ile bilinen bir şehir olup, tatlılarıyla da adından söz ettirir...
19.07.2024Adana
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish Saraf
Tuba Ünsal’ın yeni aşkı Hintli milyarder Shirish SarafTuba Ünsal, Hindistan’ın en zengin iş insanlarından Shirish Saraf ile aşk yaşıyor. Bodrum’da tanışan çift, Hintli milyarderin megayatı Kalizma’da tatil yapıyor.
17.07.2024Magazin
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır duyurdu: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" dedi.
10.07.2024Adana
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdi
Bakan Kacır'dan önemli açıklama: Türkiye'ye önemli kazanımlar getirdiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulunarak, "Aslında uydu teknolojilerinde A takımına girdik diyebiliriz. İlk 11'deyiz. Çünkü bunu başarabilen dünyada sadece 11 ülke var artık. İşte böyle bir başarı için TÜBİTAK, ASELSAN, TUSAŞ, C-Tech ve Türksat ekipleri gerçekten uzun yıllar süren muazzam bir gayret ortaya koydular" ifadelerini kullandı.
9.07.2024Gündem
Yılanın ısırığı değil batıl inancı öldürüyordu! Kendisini sokan yılanı ısırarak parçaladı, ölümden döndü!
Yılanın ısırığı değil batıl inancı öldürüyordu! Kendisini sokan yılanı ısırarak parçaladı, ölümden döndü!Hindistan'a özgü bir haber tüm dünyayı sarstı. Panduka'da yaşayan 35 yaşındaki adam, yılanın saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Ancak burada tuhaf olan yılanın saldırısı değil, kendini korumak isteyen adamın verdiği tepki oldu. Yılanı ısırarak öldürdü! Bunun nedeni ise tüm bu süreçten daha garipti. İşte şaşırtıcı olayın detayları..
9.07.2024Yaşam
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldı
Yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A uzaya fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan SpaceX'e ait Falcon 9 roketiyle uzaya fırlatıldı.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Tüm engellere rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyorCumhurbaşkanı Erdoğan uzay yolculuğa başlayan TÜRKSAT 6A'nın fırlatılmasından açıklamalarda bulundu. Törene video mesaj gönderen Erdoğan "Ülkemizin uzaydaki istikbali için büyük önem taşıyan 6A projesindeki alt sistemlerin, uydu yer istasyonu ve yazılımların %81’den fazlasını millî imkânlarla Türkiye olarak kendimiz ürettik. Önüne çıkarılan tüm engellere ve kısıtlamalara rağmen ülkemiz uzaydaki varlığını artırıyor." dedi.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldı
TÜRKSAT 6A uydusu yörüngesine fırlatıldıTürkiye'nin yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı. 6A, fırlatılmasının 70'inci dakikası sonrasında ise geçici yörüngesine oturacak ve ilk sinyallerini verecek. Ardından bir aylık yolculuğa çıkacak Türksat 6A, dünyadan 35 bin 786 kilometre uzaklıktaki konumunda sabitlenecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırlatma törenine video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, "Türksat 6A’yla uydu üretiminde yeni bir safhaya geçmiş bulunuyoruz. 6A’yla birlikte Türksat’ın bölgeye yönelik uydu hizmeti ihracatının da ciddi manada artacağına inanıyoruz. Türksat 6A uydumuzun ülkemiz için, milletimiz için, televizyon yayıncılığımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerin kullandı.
9.07.2024Gündem
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladı
TÜRKSAT 6A bu gece fırlatılıyor! Bakan Uraloğlu: Geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Yerli ve milli olarak ürettiğimiz Türksat 6A, TV yayıncılığı, haberleşme hizmetleri ve geniş kapsama alanı ile bağımsızlığımızın sembolü olacak" dedi.
8.07.2024Gündem
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyor
Türksat 6A'nın uzay yolculuğu başlıyorTürkiye’nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımıyla SpaceX firmasının ABD Florida'da bulunan Cape Canaveral'daki fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile yarın uzaya fırlatılacak. 8 Temmuz’u 9 Temmuz’a bağlayan gece Türkiye saatliye 00.20’de gerçekleşecek fırlatma işleminin ardından Türksat 6A, roketten ayrılmasından sonra yaklaşık 70'inci dakikada geçici yörüngesine ulaşacak.
7.07.2024Gündem
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladı
Türksat 6A'nın fırlatılmasında geri sayım başladıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türksat 6A uydumuzu artık fırlatma merkezinden Falcon 9 roketi ile ABD yerel saati ile 8 Temmuz 2024 saat 17.20'de, Türkiye saati ile 8 Temmuz'u 9 Temmuz'a bağlayan gece 00.20'de uzaya gönderecek şekilde geri sayıma başladık" dedi.
5.07.2024Ekonomi
FATF nedir, Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye gri listeden çıkıyor mu? Türkiye gri listeden ne zaman çıkacak?
FATF nedir, Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye gri listeden çıkıyor mu? Türkiye gri listeden ne zaman çıkacak?Mali Eylem Görev Gücü’nün (FATF) Türkiye’den beklediği Kripto Varlıklar Yasa Teklifi, Meclis’in bayramdan sonraki öncelikli gündemine alındı. Peki, FATF nedir, Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye gri listeden çıkıyor mu? Türkiye gri listeden ne zaman çıkacak?
27.06.2024Ekonomi
Meclis bayram sonrası Dijital Telif Yasası mesaisine başlıyor! Google Dijital Mecralar Komisyonu karşısına çıkacak
Meclis bayram sonrası Dijital Telif Yasası mesaisine başlıyor! Google Dijital Mecralar Komisyonu karşısına çıkacakBayramın sona ermesiyle 'Dijital Telif Yasası'nın çıkarılması için hummalı bir çalışma yürütülüyor. TBMM Genel Kurulu'nun, 25 Haziran Salı günü haftalık çalışmasına başlamasıyla Dijital Mecralar Komisyonu da, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman başkanlığında "dijital telif" gündemiyle toplanacak. Komisyona Google yetkilileri bir sunum yapacak. Öte yandan "Krito Varlıklar Yasası" da TBMM'nin gündemine gelecek.
23.06.2024Gündem
Türksat 6A için geri sayım başladı: Temmuz'un ikinci haftasında yörüngeye fırlatılacak
Türksat 6A için geri sayım başladı: Temmuz'un ikinci haftasında yörüngeye fırlatılacakUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Türksat 6A uydumuzun SpaceX Cape Canaveral Hava Kuvvetleri’nin Florida’daki istasyonunda son testleri yapılıyor" dedi.
21.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısıDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum öncesi ülkelerin liderleriyle ayaküstü sohbet etti.
14.06.2024Gündem
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyor
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyorDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Dün başlayan ve 3 gün sürecek zirveye özel davetli olarak katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G7 liderlerine Gazze için çağrıda bulunması ve ikili görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.
14.06.2024Gündem
Kuveyt'te yangın: 39 kişi hayatını kaybetti
Kuveyt'te yangın: 39 kişi hayatını kaybettiKuveyt'in Mankaf bölgesinde çıkan yangında 39 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
12.06.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, parlamenter diplomasiyi Gazze için yoğunlaştırdı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, parlamenter diplomasiyi Gazze için yoğunlaştırdıTürkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarında gerçekleştirdiği katliam boyutlarını aşan soykırımının durdurulması, “insanlık cephesi”nin desteklenmesi ve uluslararası camianın Siyonist rejime karşı harekete geçirilmesi için parlamenter diplomasi faaliyetleri kapsamında yoğun çaba sarf etti.
11.06.2024Gündem
Bir litresi 400 bin lira ediyor! Fransa İngiltere, Amerika Hindistan ve Japonya'ya ihraç ediliyor
Bir litresi 400 bin lira ediyor! Fransa İngiltere, Amerika Hindistan ve Japonya'ya ihraç ediliyorDünya gül yağı üretiminin yüzde 65'lik oranını karşılayan Isparta'da kozmetik sektörünün ham maddesi gül yağının litre fiyatı dudak uçuklatıyor. Tonlarca gül çiçeğinin kaynatılmasıyla elde edilen 1 litre gül yağının fiyatının 12 bin euro'nun üzerinde olması bekleniyor.
5.06.2024Ekonomi
Türksat 6A için geri sayım! Fırlatma için ABD'ye gidiyor
Türksat 6A için geri sayım! Fırlatma için ABD'ye gidiyorÜlkemizin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A bugün Ankara’da bulunan TUSAŞ tesislerinden önce ABD’ye gidecek ardından ise yörüngeye fırlatılacak.
4.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hindistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hindistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.