Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu

Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu

Son dakika Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024
Diş hekimi atamaları 2024! Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024 Sağlık Bakanlığı, tabip, diş hekimi, eczacılar için 2024 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası ilanına çıktı. Kura başvuruları, "https://ekip.saglik.gov.tr" adresinden erişim sağlanan Entegre Kurumsal İşlem Platformu (EKİP) üzerinden giriş yapılarak kura takviminde belirtilen süreler içinde yapılacak. Peki, Diş hekimi atamaları ne zaman olacak? İşte Sağlık Bakanlığı diş hekimi atama 2024…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı
'Sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı Tüketiciye arz edilen ürünlerin 'sağlık beyanı' denetimlerine ilişkin usul ve esasların belirlendiği karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar ile; ürünlere ilişkin özel mevzuat hükümleri saklı kalmak kaydıyla, gıda ve takviye edici gıda dışındaki ürünlerde sağlık beyanı kullanılamayacak.
14.06.2023 Gündem
Hepsi imha edildi! 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz çıktı
Hepsi imha edildi! 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz çıktı Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) denetim sonuçlarını açıkladı. Denetlenen 115 kozmetik ürününün 100’ü uygunsuz şartlarda piyasaya sunulduğu belirlendi. Ürünlerle ilgili para cezası uygulandı.
12.05.2023 Ekonomi
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız
Sağlık Bakanlığı sonuçları açıkladı! Sekiz üründen üçü ruhsatsız Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), 2023’ün ilk üç ayında denetlediği el dezenfektanı, antibakteriyel sıvı sabunların da içinde olduğu ‘biyosidal ürünler’in risk analizleriyle ilgili sonuçları açıkladı.
11.05.2023 Gündem
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike...
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike... Zayıflamak isteyenlerin yeni umudu olan mide botoksu, merdiven altı uygulamalarda zehir saçıyor. Mide botoksu ameliyatı olan Türkmenistan uyruklu Aylar Korhanova hayatını kaybetti. İstanbul ve İzmir’de aynı ameliyatı olan 31hastada çift görme, tansiyon ve mide bulantısı gibi yan etkiler görüldüğü ortaya çıktı
26.03.2023 Yaşam
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm!  2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi
Tuzla'da mide botoksu sonrası ölüm! 2 doktor gözaltına alındı, Bakan Koca'dan flaş açıklama geldi Mide botoksu ameliyatı yaptırdıktan sonra fenalaşan 31 hastadan biri dün hayatını kaybetti. Tuzla'daki hastanede inceleme yapılırken 2 doktor gözaltına alındı. Konuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklaması geldi.
24.03.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması
Bakan Koca'dan 'mide botoksu' açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Obezite tedavisi amacıyla mide botoksu yaptırdıktan sonra yan etki nedeniyle hastanelere başvuran hastaların olduğu bildirilmiştir" dedi.
11.03.2023 Gündem
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Bakan Koca: İlacın sahte olduğu belirlenince savcılığa suç duyurusunda bulunuldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'kanser hastalarına sahte ilaç kullandırıldı' iddiasına ilişkin, ''Mevcut iddia için biz soruşturmamızı 2019’da tamamladık. Soruşturma Sağlık Bakanlığı müfettişleri tarafından yapıldı ve ilacın sahte olduğu belirlenir belirlenmez ilgili tüm bilgi ve belgeler sunularak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu'' dedi.
10.01.2023 Gündem
Artan şikayetler sonrası aşı ile ilgili düğmeye basıldı
Artan şikayetler sonrası aşı ile ilgili düğmeye basıldı Çocukluk çağında zorunlu olan, yetişkinlerde ise gebelikte ya da yaralanma gibi durumlarda yapılan difteri-tetanos aşısı Sağlık Bakanlığı tarafından toplatılıyor.
30.12.2022 Gündem
Halk Sağlığı'ndan, geri çekme uygulanan aşıya ilişkin açıklama
Halk Sağlığı'ndan, geri çekme uygulanan aşıya ilişkin açıklama Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nce, piyasadan çekilme işlemi uygulanan tetanos-difteri aşısına ilişkin, "Aşının toplatılmasını gerektirecek istenmeyen etki bildiriminde bulunulmamıştır. Ancak son denetim esnasında eksiklik görülen bazı süreçlere bağlı olarak komisyon kararıyla ilgili seriye çekme uygulanmıştır" denildi.
24.12.2022 Gündem
Difteri tetanoz aşısı toplatılıyor mu, difteri ve tetanoz aşısı neden toplatılıyor?
Difteri tetanoz aşısı toplatılıyor mu, difteri ve tetanoz aşısı neden toplatılıyor? Difteri tetanoz aşısı toplatılıyor mu, difteri ve tetanoz aşısı aşısı neden toplatılıyor? Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, çocukluk çağında, yetişkinlerde ve yaralanma sonucu gebelere yapılan difteri tetanoz aşılarının toplatılacağını açıkladı.
23.12.2022 Sağlık
Bakan Koca ilaç sektörü temsilcileriyle buluştu
Bakan Koca ilaç sektörü temsilcileriyle buluştu  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da ilaç sektörünün tüm paydaşlarının yöneticileriyle bir araya geldi. 
16.12.2022 Gündem
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın
Meclis TV canlı yayın ekranı ve frekans bilgisi! Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? TBMM TV canlı yayın TBMM bütçe görüşmeleri devam ediyor. 9 Aralık günü Kültür Bakanlığı ve Çalışma Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri Genel Kurul'da yapıldı. Peki, Bütçe görüşmeleri ne zaman bitecek, TBMM bütçe görüşmeleri canlı nasıl izlenir? İşte Meclis TV canlı yayın ekranı ve TBMM TV canlı yayın frekans bilgileri…
9.12.2022 Gündem
6 bin 330 euroluk ilacın bedeli, SGK tarafından ödenecek
6 bin 330 euroluk ilacın bedeli, SGK tarafından ödenecek İzmir'de kanser hastası Y.K.’nin (38), SGK'nın ödemediği 6 bin 330 euroluk (Yaklaşık 122 bin TL) ilaç için 12'nci İş Mahkemesi'nde açtığı davada 'ihtiyati tedbir' talebi reddedildi.
19.11.2022 Gündem
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı
Yargıtay'dan SGK ile ilgili flaş kanser ilacı kararı Ankara 14'üncü İdare Mahkemesi, akciğer kanseri olan H.G.'nin (70) tedavide kullanması gereken ancak geri ödeme listesinde bulunmayan ve kürü 1300 euro olan ilacın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından karışlanmasına hükmetti.
24.09.2022 Gündem
30 Ağustos eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu, Zafer Bayramı’nda eczaneler kapalı mı?
30 Ağustos eczaneler açık mı? Bugün eczaneler çalışıyor mu, Zafer Bayramı’nda eczaneler kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı eczaneler açık mı, eczaneler bugün kapalı mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğundan ilaç almak isteyen vatandaşlar arama motorlarına yönelerek eczanelerin açık olup olmadığını sorguluyor. Vatandaşlar ayrıca nöbetçi eczane listesi de sorguluyor. Peki, 30 Ağustos Eczaneler açık mı, bugün eczaneler kapalı mı? 30 Ağustos eczaneler çalışıyor mu?
30.08.2022 Gündem
Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı!
Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı! Nöbetçi eczane sorgulama artık e-Devlet üzerinden yapılacak. Türk Eczacıları Birliğince bildirilen ve il sağlık müdürlüklerince onaylanan nöbetçi eczane bilgileri, e-Devlet'te yer alacak. Nöbetçi ezcanelerin adres ve konum bilgilerine kolayca ulaşılabilecek. Peki, Nöbetçi eczane nasıl öğrenilir? Nöbetçi eczane nereden öğrenilir? İşte e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı…
31.07.2022 Sağlık
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık...
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık... e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak hizmet 81 il için geçerli olacak. Artık nönetçi eczane bilgilerine e-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.
31.07.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı atama kura başvurusu ne zaman? PBS açıktan atama başvuru ekranı (2.dönem ilk defa ve yeniden atama kura duyurusu yayınlandı)
Sağlık Bakanlığı atama kura başvurusu ne zaman? PBS açıktan atama başvuru ekranı (2.dönem ilk defa ve yeniden atama kura duyurusu yayınlandı) Sağlık Bakanlığı kura başvurusu başladı mı, 2. Dönem ilk defa ve yeniden atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları için tarihi verildi. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, açıktan atama başvurusu nasıl yapılır? İşte 2.dönem ilk defa ve yeniden atama kura PBS atamam başvuru ekranı!
25.05.2022 Personel Alımı
Zencefilli-cevizli COVID-19 şurubu TÜBİTAK tarafından incelemeye alındı
Zencefilli-cevizli COVID-19 şurubu TÜBİTAK tarafından incelemeye alındı Koronaya karşı zencefil ve ceviz etken maddeli şurup geliştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’nca onaylanan ve TÜBİTAK tarafından incelemeye alınan şurubun, virüsün etkilerini 31 saat geciktirdiği ve azalttığı söyleniyor.
21.05.2022 Gündem
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi
SGK o parayı iade edecek! Flaş karar! Güzel haber geldi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) o parayı iade edecek. SGK ile ilgili son dakika kararı! Yüzbinlerce vatandaşa güzel haber. Ankara'da akciğer kanseri hastası Z.A., yurt dışından getirilen ve bir kürü 24 bin lira olan 'atezolizumab' etken maddeli ilacı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılamayınca idare mahkemesine başvurdu. Ankara 4’üncü İdare Mahkemesi, ilacın SGK tarafından karşılanmasına, bu güne kadar hasta tarafından ödenen paranın iadesine hükmederek, SGK’ya da savunma ve ara karara cevap vermesi için 30 gün süre verdi.
15.04.2022 Ekonomi
Türkiye resmen harekete geçti! Yerli üretimi yapılacak, Bakan Koca açıkladı
Türkiye resmen harekete geçti! Yerli üretimi yapılacak, Bakan Koca açıkladı Türkiye resmen harekete geçti. Yerli üretim yapılacak. Bakan Koca son dakika açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada insülinin Türkiye'de üretilmesi için harekete geçildiğini duyurdu. Bakan Koca Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun firmalara çağrıda bulunduğunu da duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
13.04.2022 Gündem
2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler?
2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu ile ilgili süreç 8 Mart’ta başlamıştı. 2022 yılı ilk defa ve yeniden atama kurası için başvurular alınmaya devam ediyor. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar ile diğer kamu kurum ve kuruluşları için eczacı, uzman diş tabibi, diş tabibi, tabip ve uzman tabip unvanında personel alınacak. Atama kurası için adaylarda aranan başvuru şartları ve diğer detaylar merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili tüm detaylar…
10.03.2022 Personel Alımı
Turkovac’ın faz-3 klinik çalışması Azerbaycan’da başlıyor
Turkovac’ın faz-3 klinik çalışması Azerbaycan’da başlıyor Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Turkovac’ın faz-3 klinik çalışmasının Azerbaycan’da başlayacağı bildirildi. Çalışma, Turkovac’a dair yurt dışında yapılacak ilk klinik araştırma özelliğini taşıyor.
8.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye İlaç Ve Tıbbi Cihaz Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.