Kozmetik

Kozmetik

Son dakika kozmetik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kozmetik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kozmetik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozmetik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozmetik gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.243 kozmetik haberi bulunmuştur. Tüm kozmetik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, sosyal medyanın da etkisiyle son zamanlarda çılgınlık haline dönüşen çok fazla sayıda kozmetik ve makyaj malzemesi kullanımının, 40 yaş civarı başlaması gereken cilt bariyeri sorunlarını, 18'li yaşlara kadar düşürdüğünü söyledi. Cilt bariyerinin çökmesi ise egzamadan aşırı akneye, tedavisi daha uzun sürecek ve daha çok masrafa yol açacak tablolara yol açıyor.
14.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı
Bağışlanan kadavralara uygulanan botoks iddiaları tıp dünyasını ayağa kaldırdı Başta doktor adaylarının yetişmesine, sonrasında ise tıp dünyasında yeni tekniklerin gelişmesine vesile olan kadavra bağışı İngiltere'de etik tartışması yarattı. Bu tartışmaya sebep olan şey ise kadavra kafalarının botoks ve dolgu için estetik kurslarına pazarlanması.
31.03.2024 Magazin
Uzmandan Adanalılar için kritik obezite uyarısı! Ölümcül hastalıklara neden oluyor
Uzmandan Adanalılar için kritik obezite uyarısı! Ölümcül hastalıklara neden oluyor Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Nur İzol Torun, obezitenin basit bir kozmetik sorunun ötesinde, şeker hastalığı, tansiyon yüksekliği, kalp ve damar hastalıkları ve kanser gibi ölümcül hastalıklara da neden olduğunu vurgulayarak, "Obeziteyi önemli bir toplum sağlığı sorunu olarak görmek gerekiyor" dedi.
27.03.2024 Adana
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde hasadı başlayan ve para etmeyen limon, portakal ve turunçların kabuğu altın oldu. Kozmetik, ilaç ve gıda sanayinde kullanılan narenciye kabuklarının kilosu 20 TL'den alıcı buluyor.
7.03.2024 Adana
Elektrikli ev aletleri, mobilya ve eczacılık ürünleri başta olmak üzere tüm sektörler etkilendi! TÜİK tek tek açıkladı
Elektrikli ev aletleri, mobilya ve eczacılık ürünleri başta olmak üzere tüm sektörler etkilendi! TÜİK tek tek açıkladı TÜİK’e göre, perakende satışlardaki büyüme hızı yavaşladı. Parasal sıkılaşma tedbirlerinin tüketime yansıdığı görüldü. Satışlar en çok elektrikli ev aletleri ve mobilya sektöründe hız kesti, akaryakıt ve eczacılık ürünlerinde ise düşüş var. Uzmanlar “Tüketici fiyatlara alışamadı” derken genellikle piyasaya ayak uydurmayan kozmetik bile yüzde 4 geriledi.
18.02.2024 Ekonomi
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor!
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor! BİM, 6-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden uygun indirim fırsatlarıyla vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aktüel ürünlerde bu hafta kozmetik ürünleri, gıda ürünleri, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mutfak ürünleri gibi birbirinden farklı ürünler yer aldı. İşte, BİM 6-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
7.02.2024 Ekonomi
A101 8 Şubat katalogda haftanın fırsatları yer aldı! İşte A101 aktüel ile 8 Şubat indirimli ürünler listesi...
A101 8 Şubat katalogda haftanın fırsatları yer aldı! İşte A101 aktüel ile 8 Şubat indirimli ürünler listesi... A101 aktüel ürünler kataloğu gündeme geldi. A101 8 Şubat kataloğu ile haftanın fırsatları dikkat çekti. Bu hafta A101 kataloğunda; küçük ev aletleri, teknolojik ürünler, gıda ve kozmetik malzemeleri, koltuk takımı, beyaz eşyalar alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. İşte A101 aktüel ile 8 Şubat indirimli ürünler listesi...
6.02.2024 Ekonomi
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu Adana’nın Kozan ilçesinde bu yıl dalında kalan ve para etmeyen narenciyenin kabukları kurutulunca kilosu 20 liradan satılıyor.
3.02.2024 Adana
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Tümsek Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Tümsek Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Günlük yaşantımızda aynaları çok fazla kullanırız. Bu aynaların da çeşitli seçenekleri bulunuyor. Özellikle bazı sektörlerde çeşitli aynalar kullanılmaktadır. Tümsek ayna da en çok kullanılan aynalar arasında yer alır. Tümsek ayna genellikle otomotiv sektöründe sıklıkla kullanılır. Kozmetik endüstrisinde de tümsek ayna kullanılmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Bor Kullanım Alanları Nelerdir? Borun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bor elementi, çeşitli birçok alanda ve farklı sektörlerde kullanılmakta olan bir elementtir. Yeryüzünde bor madeni çok fazla miktarda bulunmamaktadır. Ancak dünya üzerinde özellikle bazı bölgelerde bor madeninin yoğun bir şekilde bulunduğu bilinmektedir. Bor elementi doğada doğal bir şekilde bulunmamaktadır. Özellikle saf bor endüstri alanında üretilmektedir. Dünyada yer alan en önemli bor kaynakları ise Türkiye, Rusya, ABD ve Güney Amerika'da bulunmaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
ŞOK'a kesenize uygun bakım ürünleri geliyor: 27-30 Ocak 2024 ŞOK aktüel ürünler katalogu yayınlandı!
ŞOK'a kesenize uygun bakım ürünleri geliyor: 27-30 Ocak 2024 ŞOK aktüel ürünler katalogu yayınlandı! Türkiye'de en çok tercih edilen zincir market ŞOK, yeni yılla birlikte yaptığı indirimleri bir kez daha start verdi. Cazip indirim seçenekleri neredeyse her üründe görülmye devam ediyor. Bütçe dostu ürünlerle her aileye uygun kampanyaların yer aldığı yeni ŞOK aktüel katalog yayınlandı. Otomobil kozmetik ürünlerinin yeni haftada raflarda indirimli olarak yer aldığı ŞOK 27-30 Ocak 2024 aktül katalogunda neler var?
27.01.2024 Ekonomi
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Mermer Kullanım Alanları Nelerdir? Mermerin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Mermer, güzelliği ve dayanıklılığı ile ödüllendirilen zamansız bir malzemedir. Mermer oluşturmak için kireç taşına ısı ve basınç uygulanır. Taş ocakları ve yer altı mağaraları mermerin birincil kaynakları olmaktadır. Renkleri genelde beyaz ya da gridir.
26.01.2024 Yaşam
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi?
Gratis kart kalktı mı 2024? Gratis’te indirim artık yok mu,  kalktı mı, Gratis kart geri gelecek mi? Gratis kart kalktı mı, geri gelecek mi? Sorularına peşi sıra yanıt aranıyor. Kozmetik alışveriş meraklılarının sıkça tercih ettiği Gratis kartın kaldırıldığı haberlerin ardından Gratis kart ile ilgili aramalar arttı.
23.01.2024 Gündem
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Lekeler Nasıl Geçer? Yüzdeki Lekeler Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzdeki lekeler yaştan, sivilceden, güneşten ya da belirli bazı sebeplerden meydana gelebilir. Bu lekeler sağlık olarak bir sorun yaratmaz ancak estetik anlamda çoğu zaman bireyleri rahatsız etmektedir. Özellikle koyu renkleri gidermek için renk açıcı kremler tercih edebilir ya da reçetesiz, organik kürler ve peelingler yaparak cilt lekeleri yok edilebilir.
17.01.2024 Sağlık
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Koltuk Altı Kararması Nasıl Geçer? Koltuk Altı Kararması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Koltuk altı kararması birçok farklı nedene bağlı olarak görülebilir. Bunun için altta yatan nedeni bulmak kararmanın önlenmesi bakımından önemlidir.
4.01.2024 Sağlık
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Güneş Lekesi Nasıl Geçer? Güneş Lekesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Güneş lekesi, güneşin cilt üzerindeki yan etkilerinden biri olarak kendini göstermektedir. Düzenli cilt bakımları ve zararlı güneş ışınlarından korunarak, güneş lekelerinden kurtulmak mümkün olmaktadır.
2.01.2024 Sağlık
Et Beni Nasıl Geçer? Et Beni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Et Beni Nasıl Geçer? Et Beni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Cilt üzerinde ve deri tabakasında oluşan et benleri çoğu zaman istenmeyen bir görünüme yol açmaktadır. Et beninden kurtulmak isteyenler için doğal pek çok tarif önerilmektedir. Cildin alt tabakasında oluşan yağ birikimlerinin toparlanmasından sonra meydana gelen bu ben şekli zaman içerisinde büyüme göstermektedir.
2.01.2024 Sağlık
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kozmetik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozmetik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.