Türk Vatandaşları

Türk Vatandaşları

Son dakika türk vatandaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk vatandaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk vatandaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Vatandaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk vatandaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.231 türk vatandaşları haberi bulunmuştur. Tüm türk vatandaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen uyarısı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 Süper Lig
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Ücretsiz Avrupa turu! 35 bin genç faydalanacak, Türk vatandaşları da başvurabilecek, son gün 30 Nisan
Ücretsiz Avrupa turu! 35 bin genç faydalanacak, Türk vatandaşları da başvurabilecek, son gün 30 Nisan AB'den geçlere güzel haber! Ücretsiz tatil fırsatı sunuluyor. 35 bin kişi ücretsiz Avrupa turuna katılabilecek. Türkiye'den de başvurular alıyor. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamındaki programa 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
17.04.2024 Gündem
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor
Trabzon-Suudi Arabistan arası direkt uçuşlar başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon ve Suudi Arabistan arasında direkt uçuşların 4 Haziran’da başlayacağını belirterek, “Yaz dönemi boyunca gerçekleşecek uçuşlarda Trabzon’dan direkt uçuşla hem Cidde’ye hem de Riyad’a seyahat mümkün olacak. Bu seferler ile hem Trabzon turizmi ve ekonomisi gelişecek hem de ülke ekonomisini canlanacak. Hac ibadeti ve Umre seyahatlerini gerçekleştirecek vatandaşlarımız için de büyük bir kolaylık olacak” dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan PKK'nın Belçika'daki saldırılarına tepki Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK yandaşlarının Belçika'da Türk vatandaşlara saldırmasına ilişkin, "Yaşanan hadiseler, PKK terör örgütünün Batı Avrupa'da toplumsal barışı ve kamu düzenini tehdit ettiğini bir kez daha göstermiştir" açıklamasını yaptı.
26.03.2024 Dünya
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak Almanya, vize randevularında değişikliğe gidiyor. Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği (ABD) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesine ilişkin başvurularda yaşanan sorunlar sıklıkla gündem olurken, Almanya randevu almayı kolaylaştıracağı belirtilen 2 aşamalı bir sisteme geçtiğini resmi olarak duyurdu. İşte yeni randevu sisteminin detayları...
5.03.2024 Dünya
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı
GSS prim borcu olanlar dikkat! Süre uzatıldı Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamındaki vatandaşlar, prim borcu olsa dahi Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık tesisleri ile devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edecek.
24.12.2023 Gündem
Yunan adalarına 7 günlük kapıda vize! Şartlar belli oldu, işte vize ücreti
Yunan adalarına 7 günlük kapıda vize! Şartlar belli oldu, işte vize ücreti Yunanistan’ın Türk vatandaşlarına Ege’deki 10 ada için, kapıda 7 günlük turist vizesi vereceğini açıklamasının ardından, turizm sektörü hareketlendi. Ege'de Rodos, İstanköy (Kos), Sisam (Samos), Sakız (Hios), Meis (Kastelorizo), Sömbeki (Simi), İleryoz (Leros), Limni (Limnos), Midilli (Lesvos) ve Kilimli (Kalimnos)) adalarındaki Yunan turizmciler ve esnaf, Türk vatandaşları için “kapıda vize” uygulamasının üç yılın ardından yeniden başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Öte yandan 7 günlük kapıda vize uygulamasının ücreti ve şartları belli oldu. İşte detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya'da yapılacak olan yeni uygulama ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2023 Kültür Sanat
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti
İsrail hükümeti: Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı
Osman Aşkın Bak duyurdu: Burs ve kredi başvuruları başladı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılının burs/kredi başvurularının başladığını duyurdu.
12.10.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşları için uyarı
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşları için uyarı Dışişleri Bakanlığı, İsrail ve Filistin’deki Türk vatandaşlarına uyarıda bulunarak, "Vatandaşlarımızın güvenli kapalı alanlarda kalmaya devam etmeleri yararlı olacaktır" açıklamasını yaptı.
7.10.2023 Gündem
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dimitris Keridis'in geçtiğimiz günlerde dile getirdiği 'göç anlaşması' ile ilgili detayları okuyucuları ile paylaşan Kathimerini gazetesi, Atina'nın göç krizi konusunda Türkiye ile anlaşmak istediğini vurguladı ve atılacak adımları sıraladı.
27.09.2023 Dünya
Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? Dikkat çeken geldi
Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? Dikkat çeken geldi Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın, “Politikaya girecek misiniz?” sorusuna verdiği yanıt, siyasete girebileceğinin sinyali olarak yorumlandı.
3.09.2023 Gündem
101 yıl oldu heyecan bitmedi! En yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları | Unutulmaz 30 Ağustos görselleri
101 yıl oldu heyecan bitmedi! En yeni 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları | Unutulmaz 30 Ağustos görselleri 101 yıl oldu. Büyük Taarruz'un yıldönümünde heyecan yine dorukta. Türkiye'nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanmaya başlandı. Atatürk'ün 30 Ağustos sözleri hafızalarda tazelendi. Türk vatandaşları, bu kutlu günün heyecanını sevdikleriyle paylaşmak için araştırmalara başladı. "30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun" mesajları yine gündeme geldi. Şehit ve gazilerimizin minnetle anıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramın mesajları gönderilmeye başlandı. Biz de en yeni, kısa, uzun, anlamlı, duygusal, farklı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajlarını ve görsellerine haberimizde yer verdik.
29.08.2023 Gündem
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor
Küresel yatırımlar Türkiye’ye döviz getiriyor Türkiye ekonomisinin son 20 yılda gösterdiği büyüme ve yabancı piyasalarla entegrasyonuna paralel olarak Türk vatandaşlarının yurt dışındaki yatırımlarında da artış yaşanıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı
Paris Büyükelçiliğinden Fransa için seyahat uyarısı Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği, Fransa'da bulunan Türk vatandaşları veya buraya seyahat edeceklerin, ülke geneline yayılan şiddet eylemlerine karşı dikkatli olmalarını istedi.
1.07.2023 Dünya
Avrupa Birliği’nden Türkiye için vize savunması! Ret nedenleri açıklandı
Avrupa Birliği’nden Türkiye için vize savunması! Ret nedenleri açıklandı Türk vatandaşları Schengen vizesi almakta zorluk yaşarken AB Komisyonu, sorunun Türkiye’ye özel bir durum olmadığı mesajını verdi. Komisyona göre, geçen yıl Türkiye’den 780 bine yakın başvuru oldu, bunların sadece 15.7’si reddedildi, gündemdeki sorunlar da konsolosluklardaki personel azlığından yaşanıyor.
9.06.2023 Dünya
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
Yurt dışı temsilcilikleri ve gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı! İşte kullanılan oy sayısı
Yurt dışı temsilcilikleri ve gümrük kapılarında oy verme işlemi başladı! İşte kullanılan oy sayısı Cumhurbaşkanı 2'inci tur seçimi için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı Türk vatandaşlarının oy verme işlemi başladı. Esenboğa Havalimanı’nda kurulan 8 sandıkta seçmenler oy kullanmaya başladı.
20.05.2023 Gündem
YSK'ya yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi!
YSK'ya yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi! Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçiminde itiraz süreci dün tamamlandı. İlçe, il seçim kurullarından sonra Yüksek Seçim Kurulu’ndaki (YSK) itiraz süreci üç adayın yarıştığı ilk tur seçim sonuçlarını değiştirmedi.
19.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Vatandaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk vatandaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.