Türk Gelin

Türk Gelin

Son dakika Türk gelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk gelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk gelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Gelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk gelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.743 türk gelin haberi bulunmuştur. Tüm türk gelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayvanlı damat ile Türk gelin Osmaniye'de evlendi
Tayvanlı damat ile Türk gelin Osmaniye'de evlendi Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde internet üzerinden tanışan Türkçe öğretmeni Nesibe Tilim (28) ile Tayvanlı makine mühendisi Tien Lie (29), ilçede düzenlenen düğünle dünyaevine girdi.
16.05.2022 Yaşam
Moldova asıllı kadın evde ölü bulundu
Moldova asıllı kadın evde ölü bulundu Antalya’da eşi 4 ay kadar önce vefat eden Moldova asıllı Albina Öksüze (52) evinde ölü olarak bulundu. Öksüze’nin ölüm haberini alan yakınları ise, evinin önünde gözyaşlarına boğuldu.
7.01.2019 Yaşam
Alman Başkan’a genç Türk gelin
Alman Başkan’a genç Türk gelin Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, kendisinden 28 yaş küçük Türk kızı Zübeyde Temizel ile dünya evine girdi
18.04.2016 Yaşam
Sabiha ile Van Der Vaart evliliğe doğru!
Sabiha ile Van Der Vaart evliliğe doğru! 'Gelsin bizden istesin koyun bile keseriz'
21.03.2014 Dünya
89 yaşındaki ünlü aktör Türk gelin alıyor!
89 yaşındaki ünlü aktör Türk gelin alıyor! Ünlü İngiliz aktör Leslie Phillips, 89 yaşında üçüncü evliliğine hazırlanıyor.
20.12.2013 Dünya
Blair Türk geline bayıldı
Blair Türk geline bayıldı Türk kızı Suzan için kayınpederinden övgüler yağdı
15.09.2013 Magazin
Blair’e Türk gelin!
Blair’e Türk gelin! Yaklaşık yedi yıldır birliktelerdi
14.09.2013 Magazin
Blair'a Türk gelin!
Blair'a Türk gelin! Eski Devlet Bakanı Altınsoy'un torunuyla nişanlandı
8.09.2013 Dünya
Evlilik turizminin başkenti!
Evlilik turizminin başkenti! Yabancılar evlenmek için oraya gidiyor
4.01.2013 Yaşam
Yılın erkeği yabancı damat Robbie
Yılın erkeği yabancı damat Robbie GQ dergisinin ödül törenine hamile eşi ile geldi...
6.09.2012 Magazin
Ünal Aysal Yunan basınında
Ünal Aysal Yunan basınında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın büyük aşkı, Yunan basınına manşet oldu.
16.07.2012 Magazin
Yunan damada Türk düğünü
Yunan damada Türk düğünü Erasmus programı sayesinde tanışan Yunan damat ile Türk gelin Tekirdağ'da evlendi
25.06.2012 Yaşam
Havada aşk!
Havada aşk! Londra uçağında başlayan aşk Eskişehir'de nikah masasında taçlandı ve evlendiler...
29.09.2021 Gündem
Dünür oluyoruz!
Dünür oluyoruz! İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'a Türk gelin
13.07.2010 Dünya
Ahmedinejat'a Türk gelin
Ahmedinejat'a Türk gelin İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza ile Türk kızı Masume Onurşan'ın evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı...
13.07.2010 Dünya
Yunan pilot, Türk aşkı için hem işini hem ülkesini bıraktı
Yunan pilot, Türk aşkı için hem işini hem ülkesini bıraktı Yunan Olimpic Havayolları'nda görev yapan John Xinidis, aşık olduğu Hatice Sözle evlenip Türkiye'ye yerleşti
6.06.2006 Yaşam
Ürdün'ün en mütevazi prensi
Ürdün'ün en mütevazi prensi Raşid el Hasan, barış için dinlerin buluştuğu İstanbul'daki toplantılara katılan din adamlarının en genci ve mütevazısı... Cambridge Üniversitesi mezunu Prens, dünyanın neresinde bir felaket olursa olsun uçağa atlayıp yardıma koşuyor
16.01.2006 Magazin
Eski ABD Başkanı'na Türk gelin
Eski ABD Başkanı'na Türk gelin Koç Holding Kurumsal İletişim ye Dış İlişkiler Başkanı Hasan Bengü'nün kızı, ABD'nin 27'nci Başkanı William H. Taft'ın üçüncü kuşaktan torunuyla evlendi
6.11.2005 Yaşam
Hülya yazarlığa internette başladı
Hülya yazarlığa internette başladı Bir felsefe kitabı yazarak yazarlığa adım atacağını açıklayan Hülya Avşar, ilk edebi heyecanı internette yaşıyor. Hülya, www.maviyansima.com adresindeki sitesinde medyaya hiç yanısımayan yönlerini kaleme aldı
2.11.2003 Magazin
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Altın fiyatları Yaz mevsimine erken giriyor: 3500 TL için saatler geri alındı! Çeyrek, gram altında ibre yukarı yönde
Altın fiyatları Yaz mevsimine erken giriyor: 3500 TL için saatler geri alındı! Çeyrek, gram altında ibre yukarı yönde Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği gözleniyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yaza düğün planlaryan için altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu sorusuna yanıt aradık. Canlı altın piyasalarında Nisan ayı itibariyle ons altın 2325 dolar seviyesinde geziyor. Değişim oranı yüzde 1,51 oldu. Gram altında 2 bin 440 TL fiyat var ancak yaza doğru bu 3 bin TL sularına olabilir. Gelin 6 Nisan altın fiyatlarına birlikte bakalım.
6.04.2024 Ekonomi
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi!
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi! Pek çok hayvan Türk kültüründe kutsaldır. Örneğin kurtla ilgili Anadolu’da birçok inanç bulunmaktadır. Türkler, bu hayvanı kendilerine kapalı kaldıkları dağların arasından çıkmalarında kılavuzluk ettiği için de kutlu sayarlarmış. Adana'da ise hayvanlarla ilgili inançlar duyanları şaşırtıyor. Mesela eşekten düşenin iflah olmayacağından tutun da kedi öldürenin bağışlanması için 7 cami yaptırması gerektiğine inanmak gibi... Gelin Adana'da on yıllardır süren bu inanışlara birlikte bakalım.
25.03.2024 Adana
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi!
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi! Pek çok hayvan Türk kültüründe kutsaldır. Örneğin kurtla ilgili Anadolu’da birçok inanç bulunmaktadır. Türkler, bu hayvanı kendilerine kapalı kaldıkları dağların arasından çıkmalarında kılavuzluk ettiği için de kutlu sayarlarmış. Adana'da ise hayvanlarla ilgili inançlar duyanları şaşırtıyor. Mesela eşekten düşenin iflah olmayacağından tutun da kedi öldürenin bağışlanması için 7 cami yaptırması gerektiğine inanmak gibi... Gelin Adana'da on yıllardır süren bu inanışlara birlikte bakalım.
24.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Türk Gelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk gelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.