Gazete Vatan Logo

Dünür oluyoruz!

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'a Türk gelin

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza ile Türk kızı Masume Onurşan'ın evlilik kararı aldıkları ortaya çıktı. Düğün merasiminin yakın bir tarihte İstanbul'da gerçekleştirileceği öğrenildi.

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın kız kardeşi Pervin Ahmedinejad'ın oğlu Ali Rıza ile Ehlibeyt Yayıncılık Genel Müdürü Rahmi Onurşan'ın kızı Masume Onurşan'ın çok yakın bir tarihte İstanbul'da gerçekleştirilecek bir düğünle dünya evine girecekleri öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak İHA'nın sorularını cevaplandıran Rahmi Onurşan, kızı Masume Onurşan'ın 2008 yılında Tahran'da üniversite eğitimi gördüğü sırada İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın yeğeni Ali Rıza Bey'le tanıştığını söyledi. Onurşan, "Bundan 1,5 yıl kadar önce üniversite tahsili gördükleri sırada tanışmışlar, bize bu konuda isteklerini bildirdiler. Biz de saygı ile karşıladık. Ali Rıza Bey yakın zaman önce annesi Pervin Ahmedinejad ile birlikte İstanbul'a geldi, kendileri ile tanıştık ve bu yönde bir karar alındı. Düğün çok yakın bir zamanda İstanbul'da gerçekleştirilecek" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı