Gazete Vatan Logo
Magazin Blair Türk geline bayıldı

Blair Türk geline bayıldı

Türk kızı Suzan için kayınpederinden övgüler yağdı

Blair Türk geline bayıldı

İngiltere eski Başbakanı Blair’in oğluyla evlenen Türk kızı Suzan için kayınpederinden övgüler yağdı. Blair muhteşem malikanedeki düğünde Suzan için, “Kızım gibi” dedi.

İngiltere’nin eski Başbakanı Tony Blair, iki gün önce en büyük oğlu Euan’ı, Türk kızı Suzanne Ashman ile evlendirdi. Eski Devlet Bakanı Mehmet Altınsoy’un torunu olan Ashman’ın babası ise İngiliz milyoner Jonathan Ashman. Başkent Londra’da dünya evine giren çiftin düğünü, Anglikan Kilisesi’nde gerçekleştikten sonra konuklar ailenin Buckinghamshire’daki malikanesine geçti. Katolik olan 29 yaşındaki Euan’a rağmen, tören Anglikan mezhebinin adetlerine göre yapıldı. Oldukça gururlu olduğu görülen Tony Blair, düğünden önce şapelin önünde oğluna sarıldı.

BLAİR’E TÜRK GELİN!


Bak harika görünüyor

Daha sonra gazetecilerle konuşan Blair, “Bugün çok mutluyum. Çünkü gelinim harika bir kız” ifadesinde bulundu. Damadın annesi Cherie Blair ise, “Oğlum harika görünmüyor mu” diyerek, Euan’a iltifatlar yağdırdı.


Gelinin anne ve babası Sedef Altınsoy ve Jonathan Ashman’ın yer aldığı düğüne, babanın ikinci eşi Sian Lloyd katılmadı. Davet edilmediği bilinen Lloyd, törene katılacağını söylemişti. Sekiz yıldır birlikte olan çiftin, Eski İngiliz Savunma Bakanı Geoff Hoon vasıtasıyla tanışmışlardı.

Haberin Devamı