Gazete Vatan Logo

Blair'a Türk gelin!

Eski Devlet Bakanı Altınsoy'un torunuyla nişanlandı

İngiltere, cumartesi günü yapılacak düğünü konuşuyor. Ankara eski Belediye Başkanı ve eski devlet bakanlarından Mehmet Altınsoy’un torunu ile Tony Blair’in büyük oğlu Euan Blair evleniyor.

Eski Devlet Bakanı ve Ankara eski Belediye Başkanı merhum Mehmet Altınsoy’un kızı Sedef Altınsoy, (59), 14 yıl önce boşandığı yarışcı milyoner Jonathan Ashman’dan olan kızı Suzanne Ashman’ı evlendirecek olmanın heyecanını yaşıyor. İngiliz gazeteleri, ‘Tony Blair’in gerçek varisi geri geliyor’, manşetli haberlerinde düğüne sayfalar ayırdı. Euan Blair (29) ve 8 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Suzanne Ashman(25) Buckinghamshire’da Tony Blair’in South Pavilion malikanesinde yapılacak düğünle dünya evine girecek.

Paparazziler tetikte

Eski Savunma Bakanı Geoff Hoo’un tanıştırdığı çiftin geçen yıl Kuzey Londra’da Islington semtinde müşterek bir ev satın aldıkları öğrenildi. Cumartesi günü South Pavilion’da çadırların kurulacağı Cumartesi günü İngiltere’nin gözünün bu düğünde olacağı öğrenildi. Davetliler listesi güvenlik açısından çok gizli tutuluyor. Tony Blair’e yakın kaynaklar, düğünün bir güç şovu olabileceği gibi Blair’lerin ve Ashman’ların sade bir aile toplantısı ile de yetinebileceklerini söylediler. Paparazziler şimdiden Kraliyet düğünleri dışında en önemli düğünün yapılacağı South Pavilion’u görüntüleme planları yapıyorlar.

Blair’in meleği

Tony Blair ve eşi Cherie Blair’in çok sevdikleri ve tatillerinde yanlarından ayırmadıkları Suzanne Ashman, Oxford Üniversitesi’ne bağlı Trinity College’da politika ve felsefe bölümünü bitirdi. 60 milyon sterline yakın servetiyle Zenginler Listesi’ne giren Tony Blair’in şirketine katkılarından dolayı Tony Blair’in meleği olarak İngiliz basınında ismi geçen Türk asıllı gelin, ’çok güzel ve kültürlü’ olarak tanımlanıyor. Ashman Social Finance’da analizci olarak çalışıyor. Annesi Sedef Altınsoy da dünyada havaalanı ihalelerine girerek İngiltere’de iş dünyasının dikkatini üzerine çekti.

Haberin Devamı