Gazete Vatan Logo

Havada aşk!

Londra uçağında başlayan aşk Eskişehir'de nikah masasında taçlandı ve evlendiler...

Aşkları İstanbul-Londra uçağında başlayan Eskişehirli 31 yaşındaki akademisyen Pelin Demirel ile ABD'li Joseph Pinyang, Eskişehir'de yapılan nikahla dünyaevine girdi. Gelinin şahitliğini 83 yaşındaki babaannesi yaparken, Türk gelin, "Çok mutlu olacağımıza inanıyorum" dedi.

Londra'daki bir üniversitede akademisyen olan Eskişehirli 31 yaşındaki Pelin Demirel, uçakla İstanbul'dan Londra'ya giderken, Londra'da bir borsa şirketinde çalışan 34 yaşındaki ABD'li Joseph Pinyang ile tanıştı. Uçakta yan yana giden çift, Londra'ya vardıklarında, birbirlerine telefon numaraları vererek, Facebook üzerinden de görüşmeye başladılar. Çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka döndü ve evlilik kararı alan çift önceki gün Eskişehir'de nikah masasına oturdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikah Salonunda, nikah memurunun karşısına geçen çiftten Pelin Demirel'in nikah şahitliğini Eskişehir'de yaşayan 83 yaşındaki babaannesi Semiha Demirel yaptı. ABD'li damadın şahitliğini ise Londra'daki Türk arkadaşı Funda Şener yaptı. Nikah memurunun söyledikleri, İngilizce olarak damada tercüme edilirken, damat "Pelin Demirel ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu Türkçe "Evet" diyerek yanıtladı. Damat davetlilerden büyük alkış aldı.

Mutlu olacaklarına inandığını belirten Pelin Demirel, "Tesadüfen mutluluğu bulduk. Uçakta yan yana oturduk. Londra'da uçaktan inerken, birbirimize telefonlarımızı verdik. Facebook üzerinden birkaç ay görüştükten sonra birbirimize aşık olduğumuzu anladık. Evlenmek için de benim memleketimi seçtik" dedi. Babaanne Semiha Demirel de, torununun bu mutlu gününü beklediğini belirterek, "Babaanne olarak torunuma nikah şahitliği yapmak istedim. Damadı çok beğendim. Mutlu olacaklarına inanıyorum. Londra'ya onları görmeye de gideceğim" şeklinde konuştu. (Haberturk)

Haberin Devamı