Türban

Türban

Son dakika türban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türban gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.961 türban haberi bulunmuştur. Tüm türban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor
Erdoğan'ın konakladığı Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri hala duruyor Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz 2016 günü darbe girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit edilen koruması Mehmet Çetin’in odası tarihin izlerini taşıyor.
14.07.2023 Gündem
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısın gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashır'in, olaydan sonra yakalandığı evin kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas'ın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Ahmet Jarkas kardeşleri ile annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu arada teröristin kaçarken elinde bulunan güllerin sırrı da çözüldü.
16.11.2022 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin, “Bu teklif, bu zihniyetin değiştiğini değil, seçime dönük kamufle edildiğinin ifadesidir” dedi.
4.10.2022 Gündem
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Sağanak yağış! Dereler taştı, yollar göle döndü
Sağanak yağış! Dereler taştı, yollar göle döndü Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sağanak ardından oluşan sel ile dereler taştı. İçmeler Mahallesi'nde 1 apart otel ve 5 evde su baskını yaşandı, yollar göle döndü. Toprak kayması yaşanan ve suyla dolan Turban mevkii ile İçmeler Mahallesi arasındaki 5 kilometrelik kara yolu trafiğe kapatıldı.
22.02.2022 Yaşam
Marmaris'te orman yangını! Evler ve oteller tehdit altında
Marmaris'te orman yangını! Evler ve oteller tehdit altında Son dakika haberi... Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine 100 metreye kadar yaklaşırken trafiğin sadece Datça yönüne açık olduğu, İçmeler'den merkeze giden yolun kapatıldığı öğrenildi. Bölgeye giden Bakan Pakdemirli, Marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, bir uçakla müdahale ediyoruz" dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise “Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli” ifadelerini kullandı.
29.07.2021 Gündem
İşte 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı’nı koruyan polisin odası! Tanıkları kalkışma gecesini anlattı
İşte 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı’nı koruyan polisin odası! Tanıkları kalkışma gecesini anlattı Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ üyesi askerler tarafından saldırıya uğrayan 5 yıldızlı Grand Yazıcı Turban Otel'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda, kapalı tutulup, o haliyle 5 yıldır korunuyor. Görgü tanıkları ise aradan geçen 5 yılda yaşananları bugün gibi hatırlıyor.
14.07.2021 Gündem
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.
13.01.2021 Gündem
HSK'dan o sözlere sert tepki! 'Çağ dışı anlayışla...'
HSK'dan o sözlere sert tepki! 'Çağ dışı anlayışla...' HSK: "Zor şartlarda üstün bir fedakarlıkla görevlerini yerine getiren Türk hakim ve savcılarını, yaşam biçimleri, giyim kuşamları, inançları gibi çağ dışı anlayışla tartışmaya açmanın, yargı sistemimize, adalete, ülkeye ve millete hiçbir katkı sunmayacağı unutulmamalıdır."
4.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Bu çağda yaşamıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Bu çağda yaşamıyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını kılmak için Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak Fatih'teki Ayasofya-i Kebir Camii'ne geldi. Burada namazını kılan Erdoğan, çıkışta açıklamalarda bulundu.
1.01.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den çok sert sözler
MHP lideri Bahçeli'den çok sert sözler MHP lideri Devlet Bahçeli Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Aşı konusundan tartışmaları kamçılayıp güvensizliği körüklemek isteyenler KOVİD-19’un mutasyona uğramış siyasi türevleridir. Bunlar acınacak haldedir. Milletimizde kuşku ve tereddüt uyandırmak, yalanı ve yozlaşmayı servis etmek ahlak ve vicdan krizidir." ifadelerine yer verdi. MHP lideri,"Bir teröristin tutuklu bulunduğu cezaevinden tıpış tıpış çıkarılacağını söyleyen kimliksiz garabetler, 2020’de provokasyonlarına hız verseler de milli gönüllerde kaybetmişler, milli gelecekte tesirsiz bir gölgeden farksız olacaklarını şimdiden belgeleyip belli etmişlerdir." diye konuştu.
31.12.2020 Siyaset
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı
Yargıtay'dan Alparslan Aslan kararı! Cezası onandı Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Danıştay'a 2006'da saldırı düzenleyen Alparslan Aslan'a verilen "ağırlaştırılmış müebbet" ve 72 yıl hapis cezasını onadı.
25.11.2020 Gündem
AK Partili başkanı şehit eden teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
AK Partili başkanı şehit eden teröriste 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Diyarbakır’ın Lice İlçesinde AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Mercan’ı kadın kılığına girip suikast sonucu şehit eden terörist Kemal Polat 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
21.06.2020 Gündem
Yaban domuz sürüsünü böyle doyurdu
Yaban domuz sürüsünü böyle doyurdu MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, sağanak yağmurda şehir merkezine inen aç yaban domuzları yiyecek aradı. Domuzları gören bir vatandaş apartmandan inerek darı ve meyve verdi. Cep telefonuyla görüntü çekerek sosyal medyada yayınlayan kişi, "Karınlarını doyurdum gönderdim" yorumu yaptı.
9.03.2020 Yaşam
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı
Çin'in Uygur Türklerine uyguladığı baskının belgeleri sızdı! Ortalık karıştı Çin'in gözaltı kamplarında tutulan yüz binlerce Müslüman Uygur Türkü ile ilgili belgelere uluslararası medya ulaştı. Belgelerde Uygurların 'kızının türban takması', 'yurt dışından biriyle iletişim kurmak', 'yabancı internet sitesine girmek' veya 'güvenilmez olmak' gibi nedenlerle kamplara gönderildiği görülüyor.
18.02.2020 Dünya
Burcu Çetinkaya'dan flaş karar! 'Gücüm yetmedi'
Burcu Çetinkaya'dan flaş karar! 'Gücüm yetmedi' Ralli pilotu Burcu Çetinkaya Bucak daha önce tesettüre girmiş ve gündeme gelmişti. Çetinkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, yeni bir karar aldığını ve türbanı çıkardığını açıkladı...
9.04.2019 Gündem
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu
Gerdek gecesi yaşadıklarını anlatan Merve öğretmen kan dondurdu Bir televizyon programında yaşadıklarını anlatan Merve öğretmenin gerdek gecesi eşinden gördüğü şiddet izleyicileri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2019 Yaşam
Marmaris, ekimde yaz gibi
Marmaris, ekimde yaz gibi Marmaris'te yazdan kalma günler yaşayan yerli ve yabancı turistler, ekim ayında denize girmenin keyfini sürdü.
3.10.2018 Yaşam
Ünlü model türbanı yüzünden işinden oldu
Ünlü model türbanı yüzünden işinden oldu Daha önce birçok derginin kapağını süsleyen Mariah Idrissi, Müslüman olduğu gerekçesiyle anlaştığı bir kozmetik markasının kendisiyle işbirliğini bitirdiğini belirterek "Başıma gelenler şok ediciydi" dedi.
27.04.2018 Magazin
Lindsay Lohan kapandı!
Lindsay Lohan kapandı! Geçtiğimiz yıl sık sık Türkiye gelen ve baş örtüsü takarak basın karşısına geçen ABD’li oyuncu Lindsay Lohan, Londra Moda Haftası’nda da olay oldu.
20.02.2018 Magazin
‘Belgeler FETÖ’den değil, bürokrattan’
‘Belgeler FETÖ’den değil, bürokrattan’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakınlarının off-shore işlemi yaptığına dair dekontlar gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu “Bu evrakları veren de bir insan tabii ki, uzaydan almadık. Bu ülkeyi seven milyonlarca bürokrat var” dedi
30.11.2017 Siyaset
Marmaris'te güneşli günler
Marmaris'te güneşli günler MARMARİS'te ekim ayında güneşli hava etkisini sürdürürken, tatilci ve yabancı turistler plajlarda keyifli saatler geçirdi.
23.10.2017 Yaşam
TBMM Personel Giyecek Yönetmeliği'nde türban düzenlemesi
TBMM Personel Giyecek Yönetmeliği'nde türban düzenlemesi TBMM'de 1 Ekim'de başlayacak yeni yasama yılı öncesinde "Personel Giyecek Yönetmeliği Taslağı" hazırlandı. Yeni taslakta türban da yer aldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.