Murat Övüç

Murat Övüç

Son dakika Murat Övüç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Övüç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Övüç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Övüç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat övüç gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 murat övüç haberi bulunmuştur. Tüm murat övüç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü
Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü Kadın matinelerinin değişmez ismi haline gelen Murat Övüç, sahnede playback yaparken düştü.
12.12.2022 Magazin
Murat Övüç fena düştü! Dalga konusu oldu
Murat Övüç fena düştü! Dalga konusu oldu Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, elbisesine basıp fena düştü. Elbisesinin kuyruğuna basarak kendini yerde bulan fenomen, sosyal medyada dalga konusu oldu.
12.12.2022 Magazin
Murat Övüç mahkemede kendisini savundu!
Murat Övüç mahkemede kendisini savundu! Fenomen ve şarkıcı Murat Övüç, sosyal medyada paylaştığı videodaki sözleri nedeniyle 'Türk milletini aşağıladığı' iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Övüç, "Ülkede deprem olmuş, 10 gün sonra kuaföre gittim ve linç edildim" dedi.
10.06.2022 Magazin
Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç'e hapis cezası!
Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç'e hapis cezası! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burak Can Övüç’ün de aralarında bulunduğu dört sanığın polis memurlarına karşı ‘görevi yaptırmamak için direnme’ suçundan yargılandığı dava karara bağlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuksuz sanıklar Burak Can Övüç, Alptuğ Kayı, Ergin Ergin ve sanık avukatları hazır bulundu.
30.12.2021 Magazin
Yeşim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu!
Yeşim Salkım'ın dava açtığı Murat Övüç'ün cezası belli oldu! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Pınar Gültekin'in öldürülmesinin ardından ortaya çıkan bir videosunda kadınları aşağılayan sözler sarf ettiği iddia edilmişti. Övüç'e en sert tepki ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'dan gelmişti.
10.09.2021 Magazin
Murat Övüç'ün oğlundan bir skandal daha
Murat Övüç'ün oğlundan bir skandal daha Otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açarken görüntüleri ortaya çıkan, sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, bu kez de araba kullanırken alkol aldığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.
18.07.2021 Gündem
Murat Övüç'ün oğlundan bir skandal daha
Murat Övüç'ün oğlundan bir skandal daha Murat Övüç'ün oğlundan bir skandal daha
18.07.2021 Haber
Murat Övüç isyan etti: Paramızı vermediler!
Murat Övüç isyan etti: Paramızı vermediler! Paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, Bursa'da yapılan düğünde sahneye çıktı. Instagram'da bir video paylaşan Övüç, düğünde parasının ödenmediğini, hatta tehdit edildiğini iddia etti.
7.07.2021 Magazin
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç gözaltına alındı Otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açarken görüntüleri çıkan, sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, gözaltına alındı. Övüç evinde olayda kullandığı anlaşılan kurusıkı tabanca ile fişekleri ele geçirildi.
2.07.2021 Gündem
Açıklama geldi! 'Düşmanlarımız yaptı'
Açıklama geldi! 'Düşmanlarımız yaptı' Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç’ün otomobilinden evlere doğru rastgele ateş açtığı görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Polis tabancalı maganda Burakcan’ın peşinde. Babası Murat Övüç ise oğlunu, "Görüntüler eski, oğlum iyilik timsali bir insandır. İki yıl önceki görüntüyü tekrar önümüze getirdiler. Düşmanlarımız yaptı." diye savundu.
2.07.2021 Magazin
Murat Övüç'ün oğlu dehşet saçtı! Tabancayla defalarca ateş açtı
Murat Övüç'ün oğlu dehşet saçtı! Tabancayla defalarca ateş açtı Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç dehşet saçtı! Otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açtı.
1.07.2021 Magazin
Murat Övüç'ün annesi vefat etti!
Murat Övüç'ün annesi vefat etti! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün koah hastası annesi hayatını kaybetti.Övüç'ten ilk açıklama geldi.
4.05.2021 Magazin
Murat Övüç hakkında karar verildi!
Murat Övüç hakkında karar verildi! Sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda Ermenilere yönelik hareketlerde bulunan Murat Övüç hakkında karar verildi.
23.03.2021 Magazin
Yeşim Salkım'a küfür etmişti! Murat Övüç'e şok...
Yeşim Salkım'a küfür etmişti! Murat Övüç'e şok... Murat Övüç, geçtiğimiz yaz sahne aldığı bir mekanda; yüzlerce kişinin önünde arasının bozuk olduğu Yeşim Salkım’a cinsiyetçi küfür etmiş ardından gelen tepkiler sonrası da özür dilemişti. Ancak özrü kabul etmeyen Salkım, dava yoluna gitmişti. Savcılık Övüç hakkında iddianame düzenledi.
2.01.2021 Magazin
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı!
Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı! Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında yakalama kararı çıktı. Sanatçı Yeşim Salkım'ın aldırdığı koruma kararına uymayan Soylu hakkında 4 günlük hapis cezası verilmişti. Savcılık, Soylu’ya yönelik kararın infazı için Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yazı gönderdi.
1.12.2020 Gündem
Murat Övüç'e tokat! Eski basketçi...
Murat Övüç'e tokat! Eski basketçi... Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, geçtiğimiz günlerde Yeşim Salkım'a küfür etmiş, olay mahkemeye taşınmıştı. Övüç'ün, bu kez de yakın arkadaşı Seyhan Soylu ile kavga ettiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Zaza Enden, Marmaris'te tatil yapan Murat Övüç'e tokat attı. Görüntülerde "O benim ablam, küfür etmedim' diyen Murat Övüç'ün o anları sosyal medyada gündem olurken, flaş bir açıklama da geldi.
31.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım’dan, Murat Övüç’e 1 liralık manevi tazminat davası
Yeşim Salkım’dan, Murat Övüç’e 1 liralık manevi tazminat davası Sanatçı Yeşim Salkım, kendisine hakaret eden Murat Övüç hakkında 1 TL’lik sembolik manevi tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde Övüç’ün ağır hakaret içeren sözlerini yüzlerce kişiye karşı sahnede söylediği kaydedildi.
19.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet!
Yeşim Salkım'dan Murat Övüç hakkında ek şikayet! Şarkıcı Yeşim Salkım, Instagram hesabında adresini ifşa eden sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Salkım, uzaklaştırma kararı aldırdığı 'sisi' lakaplı Seyhan Soylu’nun ise tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Açıklama yapan şarkıcı, "Davamın sonuna kadar arkasında olacağım. Hiç kimsenin benimle bu konuda tartışmasını istemiyorum. Hak var, hukuk var. Benimle ilgili sorunu olan gelir adliyede halleder" dedi.
12.08.2020 Magazin
Yeşim Salkım-Murat Övüç kavgasında flaş gelişme!
Yeşim Salkım-Murat Övüç kavgasında flaş gelişme! Sanatçı Yeşim Salkım; kendisine ağır hakaretlerde bulunan Murat Övüç ile Sisi lakaplı Seyhan Soylu hakkında uzaklaştırma kararı alındı. İki isim, sanatçı Salkım’a 2 ay boyunca yaklaşmayacak. Salkım, Övüç hakkında ayrıca suç duyurusunda da bulundu.
11.08.2020 Magazin
Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi!
Murat Övüç, Yeşim Salkım'dan özür diledi! Antalya’da sahne aldığı Palm Beach Lara’da Yeşim Salkım’a küfür eden Murat Övüç’ün konser anlaşması iptal edildi. Övüç’ün yerine Yeşim Salkım sahneye çıkacak. Murat Övüç, yeni bir video yayınlayarak, ünlü şarkıcıdan özür diledi. Sosyal medya fenomen, çalıştığı şirketleri tehdit ederek konserlerini iptal ettirmeye çalışanlara ise tepki gösterdi.
6.08.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Övüç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat övüç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.