Başörtüsü

Başörtüsü

Son dakika başörtüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başörtüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başörtüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başörtüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başörtüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.269 başörtüsü haberi bulunmuştur. Tüm başörtüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir? 28 Şubat süreci, demokrasiye zarar veren, hukukun üstünlüğünü gölgeleyen ve insan haklarına aykırı uygulamaların yoğunlaştığı bir dönemdir. "Postmodern darbe" olarak adlandırılan bu süreç, Türkiye'nin siyasi tarihinde derin izler bırakmıştır. Peki, 28 Şubat darbesi hangi yılda oldu? 28 Şubat darbesi nedir?
28.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu
28 Şubat'ın yıl dönümünde siyasilerden mesajlar: 'Bin yıl sürecek' denilen zulüm çoktan kayboldu Türk siyasi tarihinin kara lekelerinden biri olan ve "Postmodern Darbe" olarak adlandırılan 28 Şubat'ın yıl dönümü dolayısıyla siyasilerden peş peşe mesajlar geldi.
28.02.2024 Gündem
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi
Selda Bağcan eleştirilere yanıt verdi Selda Bağcan, konser provasında giydiği kıyafetle sosyal medyada çok konuşulmuştu. Şimdi ise Selda Bağcan hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.
9.01.2024 Magazin
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz
Süper Kupa finalinin ertelenmesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şov ve provokasyon malzemesi yapılmasına izin vermeyiz Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan’da oynanması planlanan Süper Kupa maçının iptaline ilişkin, “Hangi sebeple olursa olsun, sporun günlük siyasi rekabetin mezesi haline getirilmesi yanlıştır, hatalıdır, sporumuza hiçbir faydası yoktur. Dün geceden itibaren muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları istismar siyasetinin yeni örnekleri olarak görüyoruz. Cumhuriyet 85 milyonun ortak değeridir. Gazi Mustafa Kemal bu ülkenin banisidir. Daha düne kadar, affınıza sığınarak söylüyorum siz Atatürk’ün askeri değil, itlerisiniz diyenlerle el ele kol kola yürüyenlerin bugün söylediklerinin bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur" dedi.
30.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma
Marmaray'da yolcunun başörtüsünü zorla açmaya çalıştı iddiasına soruşturma Marmaray'da bir kadının, yanında oturan başörtülü başka bir kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştığı iddia edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.  
31.08.2023 Yaşam
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir?
Yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli? Kocatepe Camii'nde çekim yapan Bilal Kısa kimdir? Yönetmen Bilal Kısa kimdir? Sorusuna yanıt aranıyor. Kocatepe Camii'nde yaptığı çekimin sosyal medyada gündem olmasıyla Bilal Kısa'nın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Kocatepe Camii'nde çekim yapan yönetmen Bilal Kısa kimdir, kaç yaşında, nereli?
15.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya çalıştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Rami Kütüphanesi'nde gençlik buluşmasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Öndeyiz, Kılıçdaroğlu kazandı' gibi sözlerle halkı aldatmaya ve kendi tabanlarını tatmin etmeye çalıştılar. Sonra biz 5 puan önde bitirdik. Yarım puan daha alsaydık, o akşam işi bitiriyorduk" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız
Bakan Özer: 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız Milli Eğitim Bakanı ve Ordu milletvekili adayı Mahmut Özer, “İnşallah Cumhur İttifakı olarak nasıl daha öncesinde dünya kadar entrikadan, tuzaktan daha güçlü bir şekilde çıkmışsak bu 14 Mayıs’taki büyük imtihandan da daha güçlü çıkacağız” dedi.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Aşkla çalışmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Aşkla çalışmaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "2002’den bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da tüm Türkiye için aşkla çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz
Bakan Nebati: Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Gençlerimize sunacağımız tüm bu kapsayıcı destek ve gayretlerimizi uluslararası bir zemine de taşıyacağız. Akdeniz'e kıyısı olan ülkeleri davet ederek uluslararası ve geniş katılımlı Akdeniz Bilişim Zirvesi ve Bilişim Fuarı'nı her yıl düzenleyeceğiz" dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
Seçim kampanyasına deprem ayarı!
Seçim kampanyasına deprem ayarı! AK Parti, geçtiğimiz yazdan bu yana hazırlıklarını sürdürdüğü “Türkiye Yüzyılı” perspektifli seçim beyannamesi çalışmalarını, “Yeni başlıyoruz” sloganıyla şekillendirmişti. Ancak deprem felâketinin ardından seçim beyannamesi ve kampanyasında değişikliğe gidilmesine karar verildi.
23.02.2023 Gündem
Cumhur İttifakı genişliyor mu? 'Herkese kapımız açık'
Cumhur İttifakı genişliyor mu? 'Herkese kapımız açık' Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ana gündem maddesi 14 Mayıs seçimleri ve Cumhur İttifakı’nın genişletilmesi oldu.
3.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş EYT açıklaması! İlk maaşlar için tarih verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT düzenlemesine ilişkin de bilgi vererek 'İlk maaşlar ne zaman yatacak?' sorusuna açıklık getirdi. Erdoğan, ”EYT kapsamında emekliliğe hak kazanan vatandaşlarımıza ilk aylıkları Şubat ya da Mart gibi bağlanabilir” dedi.
1.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır
Bakan Bozdağ: AYM'nin HDP kararı oybirliği ile alınmış isabetli bir karardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM), HDP'nin kapatma davasının seçim sonrasına bırakılması talebini reddetmesinin oybirliği ile alınmış isabetli bir karar olduğunu söyledi.
26.01.2023 Gündem
Başörtüsüne ilişkin hüküm Anayasa Komisyonu’nda kabul edildi
Başörtüsüne ilişkin hüküm Anayasa Komisyonu’nda kabul edildi Başörtüsüne anayasal güvence getiren Anayasa değişikliği teklifi TBMM Anayasa Komisyonu’nda kabul edildi.
24.01.2023 Gündem
AK Parti'li Akbaşoğlu: Şubatta EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız
AK Parti'li Akbaşoğlu: Şubatta EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin "Milletvekillerimizle EYT'nin yasa teklifine dönüştürülmesi çalışmalarını başlattık. Şubat ayında EYT'nin yasalaşacağına tanık olacağız. Martta da EYT'li kardeşlerimizin emekli maaşlarını almalarına hep beraber şahit olacağız" dedi.
20.01.2023 Çalışma Hayatı
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın sorularını yanıtlıyor. Turan, "Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak. Kararın Meclis'ten çıkmasını isterdik. İYİ Parti ve CHP yolu kapattı. Seçim tarihini Cumhurbaşkanının almasını bekliyoruz. Karar 9-10 Mart tarihlerinde açıklanabilir." ifadelerini kullandı.
20.01.2023 Gündem
Bolu'da operasyon: DEAŞ üyesi yakalandı
Bolu'da operasyon: DEAŞ üyesi yakalandı Bolu'da polisin operasyonu ile DEAŞ üyesi Suriye uyruklu S.A. yakalanıp, gözaltına alındı.
19.01.2023 Gündem
Başörtüsü teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı
Başörtüsü teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı Başörtüsü ve aileye ilişkin anayasa değişikliği teklifi Meclis Anayasa Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
19.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başörtüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başörtüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.