Toz

Toz

Son dakika toz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toz gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.849 toz haberi bulunmuştur. Tüm toz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz"
Afrika'dan gelen toz taşınımı Adana'da etkili oldu! "Boğaz ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz" Suriye'nin Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye'ye giriş yapan toz fırtınası Adana'da etkili oldu.
19.04.2024 Adana
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verileri paylaştı! Adana, sarı kategoride yer aldı: Toza dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanan 19 Nisan tarihli Günlük Ortalama Yüzey Toz Konsantrasyonu Tahmini verilerine göre, Adana için orta seviyede toz konsantrasyonu tahmini yapıldı.
17.04.2024 Adana
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı Antalya Körfezi'nde su yüzeyinde oluşan polen örtüsünün akıntıyla sahile yaklaşmasından sonra, denizde yüzen ve sarı tabakayı görenler, müsilaj ve kirlilik tedirginliği yaşadı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Güneyden esen rüzgarla polenler kıyıya sürükleniyor. Akıntının karşılaştığı yerlerde yol şeklinde hat çiziyor. Rahatlıkla denize girilebilir dedi.
3.04.2024 Gündem
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi
Nisan güneşli başladı ama Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi! Marmara ve Ege için alarm verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
2.04.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi
Meteoroloji son dakika duyurdu! MGM'den çifte uyarı geldi, çok sayıda il için saat verildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından haritalı olarak paylaşıldı. Birçok il için yeni uyarı yapıldı. MGM'den art arda yapılan açıklamada vatandaşlar dışarıya çıkarken dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Saat verilerek tek tek paylaşıldı. İşte son dakika il il hava durumu raporu...
1.04.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı Yoğun kar yağışları yurdun doğu illerinde etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji'den çığ tehlikesi uyarısı geldi. Mart ayında beklenen kar yağışları yurdun genelde doğu bölgelerinde etkili olurken, Marmara bölgesinde etkili olan toz aşımı olayının Nisan ayının ilk günlerinde de etkili olması bekleniyor.
31.03.2024 Gündem
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu
Yerel seçim günü yurtta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son dakika raporunu yayınladı toz taşınımı uyarısında bulundu Seçim günü havalar nasıl olacak? Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne nasıl bir havada girecek? Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Meteoroloji, Güney Ege ve Batı Akdeniz'de beklenen toz taşınımına ilişkin uyarıda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Seçim günü hava nasıl olacak? Sağanak yağışlar devam ediyor, Marmara'da toz aşınımı uyarısı
Seçim günü hava nasıl olacak? Sağanak yağışlar devam ediyor, Marmara'da toz aşınımı uyarısı Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yapılacağı 31 Mart'ta havanın ülke genelinde parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.
27.03.2024 Gündem
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor Adana'nın simgelerinden biri olan tarihi postane binasının deprem sonrası aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımına devam ediliyor.
27.03.2024 Adana
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi
Türkiye'yi iki gün boyunca kötü etkileyecek! Prof. Dr. Orhan Şen'den maske uyarısı geldi Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Yurdun batısında toz taşınımı etkili olacak. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, toz taşınımı beklenen illeri uyararak "Buradaki değer 250'nin üzerine çıkarsa maske takılması gerekiyor. Yağan tozu Teneffüs yoluyla almamamız lazım" dedi.
27.03.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Lapa lapa kar şaşırtacak! Meteoroloji'den bahar bekleyenlere kötü haber: Kar yüzünü Mart'ta gösterecek
Lapa lapa kar şaşırtacak! Meteoroloji'den bahar bekleyenlere kötü haber: Kar yüzünü Mart'ta gösterecek Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayı en soğuk aylardan biri olacak. Yoğun kar yağışı görülecek. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımına karşı da uyarıldı. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
17.03.2024 Gündem
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı Kar yağışları doğu illerinde hayatı olumsuz etkilerken İstanbul bahar havasını yaşıyor. Beklenen kar yağışının İstanbul'da mart ayında yaşanması bekleniyor. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımı uyarısında bulundu. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
16.03.2024 Gündem
Ve beklenen kar yağışı başladı! Lapa lapa yağacak, çok sayıda il için yeni uyarı geldi
Ve beklenen kar yağışı başladı! Lapa lapa yağacak, çok sayıda il için yeni uyarı geldi  Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayı en soğuk aylardan biri olacak. Kar lapa lapa yağacak. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımı uyarısında bulundu. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
15.03.2024 Gündem
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık"
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık" Adana’da çocukların ve hastaların yoğun yaşadığı bölgede asfalt yolu ve altyapısı olmayan mahalleli yetkililere tepki gösterdi.
11.03.2024 Adana
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu
Adana'nın geleneksel içeceği Kaynar şifa deposu Kaynar, Anadolu’da lohusa şerbeti ya da kırmızı şerbet olarak bilinen içeceğin Adana’daki adı. Çeşitli baharatlar kullanılarak yapılan kaynar, doğum yapan anneyi ve bebeği ziyarete gelenlere ikram ediliyor. Sıcak ya da soğuk tüketilebilen şifa deposu kaynarı kış aylarında kendiniz için de hazırlayıp hastalıklara karşı bir koruyucu kalkan olarak tüketebilirsiniz.
8.03.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Toz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.