Parke Taşı

Parke Taşı

Son dakika parke taşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parke taşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parke taşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parke Taşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parke taşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 parke taşı haberi bulunmuştur. Tüm parke taşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı
Adana'da madde bağımlısı iki kişi bankanın camlarını kırdı Adana'da iki madde bağımlısı banka camlarını parke taşlarıyla kırdı. Saldırı sonrasında şahıslar yakalanırken şubede maddi hasar oluştu.
12.05.2024 Adana
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu
7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada Kocaeli'de belediyeye ait açık otoparktaki 35 aracın camlarını kırıp, zarar veren kimliği belirsiz şüphelinin görüntüleri ile ortaya çıktı.
21.12.2023 Gündem
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada
Parke taşı ile 35 aracın camlarını kıran şüpheli, kamerada  Kocaeli'de belediyeye ait açık otoparktaki 35 aracın camlarını kırıp, zarar veren kimliği belirsiz şüphelinin görüntüleri ile ortaya çıktı.
21.12.2023 Gündem
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu
Sadabad Viyadüğü’nde kamyonet devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu İstanbul Kağıthane Sadabat Viyadüğü'nde hafriyat yüklü kamyon devrildi. Kamyondaki taşlar yola devrildi. TEM bağlantı yolu Okmeydan'ı istikameti trafiğe kapatıldı. Bölgede yoğun trafik oluştu. Ekiplerin çalışması sürüyor.
14.09.2022 Yaşam
Kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki genç öldü
Kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki genç öldü Muğla’nın Dalaman ilçesinde karıştığı kavgada ağır yaralanan 15 yaşındaki çocuk yaklaşık, tedavi gördüğü hastanede 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
30.06.2022 Yaşam
Kan donduran cinayette flaş detay! O sözleri söyleyip 10 el ateş etti
Kan donduran cinayette flaş detay! O sözleri söyleyip 10 el ateş etti Ankara’da dini nikahla birlikte yaşarken, kendisini terk eden 33 yaşındaki Sevgi Tekin'i çocuklarının gözü önünde tabancayla öldüren 26 yaşındaki Gökhan Ağtaş'ın tutuklu yargılanmasına devam edildi. Tanık olarak dinlenen Tekin'in kızı S.T., Gökhan Ağtaş'ın annesine "Bu evden bir zanlı çıkacak ben, bir ölü çıkacak o da sen" dedikten sonra 10 el ateş ettiğini söyledi.
16.09.2021 Gündem
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) toplu ulaşımda eğitim seferberliği... İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor. Peki, Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Otobüs sefer saatleri değişti mi? Otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
6.09.2021 Gündem
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor!
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor! İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor.
5.09.2021 Gündem
Sevgi'nin cinayet sanığı: Öldürme kastıyla gitmedim
Sevgi'nin cinayet sanığı: Öldürme kastıyla gitmedim Ankara'da, dini nikahla birlikte yaşarken, kendisini terk eden Sevgi Tekin'i (33) evine pencere camını kırarak, girip yakınlarının gözü önünde tabancayla öldüren Gökhan Ağtaş'ın (26) tutuklu yargılanmasına devam edildi. Ağtaş, "Öldürme kastıyla gitmedim, konuşmak için gittim" dedi. Mahkeme, Tekin'in ilk eşinden olan kızının tanık olarak dinlenmesine karar verdi.
29.07.2021 Gündem
Yakınlarının gözü önünde öldürdü! 'Korkutmak için ateş ettim'
Yakınlarının gözü önünde öldürdü! 'Korkutmak için ateş ettim' Ankara'da, kendisini terk eden sevgilisi Sevgi Tekin'i (33) evine pencere camını kırarak girip, yakınlarının gözü önünde tabancayla vurarak öldüren Gökhan Ağtaş'ın (26) tutuklu yargılanmasına başlandı. Ağtaş, eve konuşmak için gittiğini söyleyerek, "Öldürmek niyetim yoktu. Onu seviyordum. Korkutmak için ateş ettim, pişmanım" dedi.
24.03.2021 Gündem
Kafasını defalarca parke taşına vurdu!
Kafasını defalarca parke taşına vurdu! İstanbul'da evli ve 2 çocuk babası Abdulselam Günay sevgilisi Didem Mengü'yü vahşice öldürdü. Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Abdulselam Günay’ın ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.
8.10.2020 Yaşam
Suriye sınırındaki tepeye, parke taşından dev Türk bayrağı
Suriye sınırındaki tepeye, parke taşından dev Türk bayrağı Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin Suriye sınırındaki kırsal Cüdeyde Mahallesi’nde yüksek bir tepeye, vatandaşlar tarafından 6 bin parke taşıyla dev Türk bayrağı yapıldı.
4.03.2020 Gündem
Lüks rezidanstaki dehşeti bu sözlerle anlattı
Lüks rezidanstaki dehşeti bu sözlerle anlattı İstanbul Maltepe'de lüks bir rezidansta Didem Mengü isimli kadını öldürüp bavulun içine koyduktan iki gün sonra kendisini polise ihbar eden müteahhit Abdüsselam G., "kasten öldürmek" suçundan tutuklandı.
12.12.2019 Gündem
Diyarbakır'da makas faciası! 5'i ağır, çok sayıda yaralı var
Diyarbakır'da makas faciası! 5'i ağır, çok sayıda yaralı var Diyarbakır-Elazığ karayolu üzerinde, makas atan yolcu minibüsü önünde seyreden parke taşı yüklü traktöre arkadan çarptı. Kazada, 1'i bebek 5'i ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.
26.07.2019 Yaşam
Cinayeti kanlı taş ile askıdaki tişört aydınlatacak
Cinayeti kanlı taş ile askıdaki tişört aydınlatacak Aydın’ın Köşk ilçesinde 42 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Biçer’in feci şekilde öldürülmesi olayı ile ilgili polisin önemli delillere ulaştığı öğrenildi. Polisin delil olarak dereden aldığı kanlı taş ile cinayetin meyana geldiği yere yakın bir evden aldığı yeni yıkanmış tişörtün Kriminal Dairesi tarafından inceleneceği öğrenildi.
21.07.2019 Yaşam
Odun kesen komşu kadını dövüp, nacakla saldırdı
Odun kesen komşu kadını dövüp, nacakla saldırdı Denizli'nin Sarayköy ilçesinde, evinin yakınındaki müstakil evde yaşayan ve bahçesinde odun kıran komşusu Sevcan Yalman'la gürültü yaptığı gerekçesiyle tartışan İsmail İ., önce balkonundan komşusuna şişe, parke taşı ve kova fırlattı. Ardından komşusunun yanına giden İsmail İ., Yalman'ı tekme- tokat dövüp, parke taşı ve nacakla hastanelik etti. O anlar ise, bir evin güvenlik kamerasınca görüntülendi.
1.06.2019 Yaşam
Külçe altın diye aldı, kaldırım taşı çıktı
Külçe altın diye aldı, kaldırım taşı çıktı Afyonkarahisar'da iki şüpheli, sosyal medyadan tanıştıkları Eskişehir'de ikamet eden kişiye, külçe altın diye kaldırım taşı sattıkları iddiasıyla gözaltına alındı.
7.12.2018 Gündem
Kayyumlar yaptı, terör örgütü yakıp yıktı
Kayyumlar yaptı, terör örgütü yakıp yıktı Terör örgütü PKK şimdi de kayyumların hizmetlerini hedef almaya başladı. Diyarbakır ve Siirt’te, kayyum görevlendirilen belediyeler tarafından çocuklar için yapılan 2 parktaki oyun grupları yakılıp yıkıldı.
2.10.2018 Gündem
İki kız kardeş, 3 çocuk annesi komşularını darp etti
İki kız kardeş, 3 çocuk annesi komşularını darp etti Adana'da 3 çocuk annesi kadın, balkondaki çamaşırı kirletmemeleri konusunda uyardığı üst komşusu 2 kız kardeş tarafından evinde öldüresiye darp edildi.
26.07.2018 Yaşam
37.5 ateşe 10 kiloluk parke taşı
37.5 ateşe 10 kiloluk parke taşı Harran Üniversitesi Hastanesi’nde ateş şikayetiyle getirdiği çocuğuyla ilgilenmediği iddiasıyla acil servis doktoru Yalçın’ın başında taş parçalayan Abdülkadir Keskinli tutuklandı
18.07.2018 Yaşam
Hastanede şok! Doktorun başında parke taşı parçaladı
Hastanede şok! Doktorun başında parke taşı parçaladı Şanlıurfa Harran Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi Çocuk Bölümü'nde, çocuğunun ateşi düşmediği için öfkelenen Abdulkadir K., nöbetçi doktor Bahaddin Ahmet Yalçın'ın başına parke taşıyla vurdu. Kanlar içinde kalan doktor ameliyata, saldırgan baba gözaltına alındı.
18.07.2018 Yaşam
'Cono'lar ortalığı birbirine kattı!
'Cono'lar ortalığı birbirine kattı! Adana'da aile içi kavga olduğu ihbarı üzerine mahalleye giden polise parke taşı ile saldıran "Cono" aşireti mensuplarına biber gazı ve copla müdahale edildi. 3 kişi gözaltına alındı, olayda bir polis elinden hafif şekilde yaralandı.
8.05.2018 Yaşam
İğrenç olay! 5 yaşındaki çocuğa iki kişi...
İğrenç olay! 5 yaşındaki çocuğa iki kişi... Aydın'ın Nazilli ilçesinde 5 yaşındaki O.Ç. isimli erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen yaşları 18'den küçük 2 kişi, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklanırken, diğeri ise serbest bırakıldı.
3.02.2018 Yaşam
Şiddet gören koca isyan etti
Şiddet gören koca isyan etti 31 yaşındaki Emin Güner, karısı ve yakınlarından defalarca şiddet gördüğünü ve konuyu yargıya taşıdığını iddia ederek, sağlıklı yaşam koşulları sağlanamayan çocuğunun velayetinin kendisine verilmesini istedi.
18.01.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Parke Taşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parke taşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.