Tmo

Tmo

Son dakika tmo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tmo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tmo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tmo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tmo gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 tmo haberi bulunmuştur. Tüm tmo haberleri aşağıda listelenmiştir.
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları...
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları... Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Gündem
TMO fındık alımları başladı! İşte fiyat tarifesi
TMO fındık alımları başladı! İşte fiyat tarifesi Trabzon'da Toprak Mahsulleri Ofisi'nce (TMO) üreticilerden fındık alımına başlandı. Fındık bedeli, ürün teslimatına müteakip, 30 gün içerisinde üreticilerin banka hesaplarına aktarılacak.
28.08.2023 Ekonomi
TMO açıkladı! Yeni alım fiyatı belli oldu
TMO açıkladı! Yeni alım fiyatı belli oldu Mısır alım fiyatları belli oldu. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) mısır alım fiyatını açıkladı. TMO mısır alım fiyatını ton başına 6 bin lira olarak belirledi.
22.08.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı tarımda yeni dönemi anlattı! Sebze fiyatlarını düşürme planı ortaya çıktı
Bakan Yumaklı tarımda yeni dönemi anlattı! Sebze fiyatlarını düşürme planı ortaya çıktı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’de tarımın fotoğrafını çekmek için düğmeye bastıklarını söyledi. ‘Tarımsal sayım’da altyapının tamamlandığını, Hazine ve Maliye Bakanlığı’yla protokol yapılacağını belirten Yumaklı, “Bu tarımda tüm verilerin tespiti ve kayıt altına alınması demek. 41 ilde 39 tarım ihtisas OSB’si tüzel kişilik kazandı. İhtisas OSB’lerle kentlerde uygun fiyata gıda mümkün olacak” dedi.
12.08.2023 Ekonomi
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Gündem
TMO silolarındaki patlamada yaralılardan 1'i yaşamını yitirdi
TMO silolarındaki patlamada yaralılardan 1'i yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Derince ilçesinde TMO'ya ait silolarda yaşanan patlamada ağır yaralanan Ekrem Kalkan (20), hayatını kaybetti.
9.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fındık alım fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kabine sonrası konuşan Erdoğan, "Giresun kalite fındık için kilogram başına 84 lira, levant kalite için kilogram başına 82 lira 50 kuruş olarak belirlenmiştir." dedi.
7.08.2023 Ekonomi
Kocaeli Derince Limanı'ndaki TMO'nun silosunda patlama meydana geldi!
Kocaeli Derince Limanı'ndaki TMO'nun silosunda patlama meydana geldi! Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
7.08.2023 Vatan TV
Fındık fiyatı açıklandı mı 2023? Güncel TMO fındık taban fiyatları 2023 ne kadar, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak?
Fındık fiyatı açıklandı mı 2023? Güncel TMO fındık taban fiyatları 2023 ne kadar, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? Fındık fiyatları 2023 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatlarında güncel fiyat merak ediliyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından alımı gerçekleştirilen fındıklar için verilecek fiyat araştırması başladı. Peki, Fındık fiyatları açıklandı mı, 2023 fındık fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte TMO fındık taban fiyatları 2023...
1.08.2023 Ekonomi
Buğday ve arpa alım fiyatı belli oldu
Buğday ve arpa alım fiyatı belli oldu Buğday ve arpa üreticisini merakla beklediği rakamlar açıklandı. Toprak Mahsülleri Ofisi’nin çiftçiye buğday ve arpa için ton başına ödeyeceği fiyat belli oldu.
26.06.2023 Ekonomi
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır Buğday ve arpada alım fiyatının açıklanmasının ardından üreticiler TMO’dan çiftçiyi tüccara ezdirmeyecek bir alım politikası talep ediyor. Böylece yüksek oranda ve sürekli alımlarla çiftçilerin fiyat dalgalanmasından etkilenmeyeceği ve ürününü ucuza kaptırmayacağı belirtiliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi
Buğday ve arpa alım fiyatları belirlendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası çiftçilere de müjde verdi. Erdoğan, TMO 2023 buğday ve arpa alım fiyatlarını belirlediklerini açıkladı.
6.06.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Ordu'da serbest piyasada fındık fiyatları belli oldu
Ordu'da serbest piyasada fındık fiyatları belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, serbest piyasada şu anda fındığın 55-56 lira seviyelerinde işlem gördüğünü belirterek, “Üreticilerimiz artık fındığın geleceğini iyi görüyor, fındığımızda ihracat rakamları her yıl yükseliyor, talep çok ve ülkemize de önemli bir döviz girdisi var. Artık üreticimiz de kaliteli fındık üretiyor. Yeni sezonda iyi fiyat bekliyoruz” dedi.
28.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum'dan deprem sonrası yapılacak konutlarla ilgili açıklama: 3-4 katı geçmeyecek
Bakan Kurum'dan deprem sonrası yapılacak konutlarla ilgili açıklama: 3-4 katı geçmeyecek Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önemli açıklamalarda bulundu. Kurum, mart ayında inşaat sürecinin başlayacağını belirtti, yapıların 3-4 katlı olacağını ifade etti. Kurum, rezerv alanlar bittikten sonra şehir merkezlerinin master plan çerçevesinde inşa edileceğini de sözlerine ekledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi de, bölgeye verilecek hayvancılık ve tarım desteklerini açıkladı.
18.02.2023 Gündem
Hayvancılık ve tarımla uğraşan depremzedelerin yaraları sarılıyor
Hayvancılık ve tarımla uğraşan depremzedelerin yaraları sarılıyor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından hayvancılık ve çiftçilik faaliyetleri de büyük hasar gördü. Afetin ardından üreticilere devlet tarafından çeşitli destekler sağlandığını ifade eden uzmanlar, kritik uyarılarda bulundu.
17.02.2023 Ekonomi
Depremde TMO'nun siloları da yıkıldı; tonlarca mısır çevreye saçıldı
Depremde TMO'nun siloları da yıkıldı; tonlarca mısır çevreye saçıldı Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) siloları da depremde yıkıldı, tonlarca mısır çevreye saçıldı.
16.02.2023 Gündem
TMO: Depremden etkilenen illerde ÇKS kota sınırı kaldırıldı
TMO: Depremden etkilenen illerde ÇKS kota sınırı kaldırıldı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), depremden etkilenen illerde Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kota sınırının kaldırıldığını duyurdu.
15.02.2023 Gündem
Fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor
Fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor TMO’nun “Fındık satışı gündemimizde yok” açıklaması ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olması nedeniyle fındıkta oluşan risk serbest piyasada fındık fiyatlarını yükseltiyor. Haftaya 60 TL’den başlayan fındık fiyatı hafta içerisinde 3 lira yükselişle 63 liradan işlem görmeye başlandı.
20.01.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşmasında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Enflasyonda düşüşlerin devam edeceğini bundan sonraki aylarda da göreceğiz” dedi.
6.01.2023 Ekonomi
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor
Yeni yılda fındık fiyatı yükselişini sürdürüyor Giresun’da serbest piyasada fındık fiyatı yeni yılda yükselişinin sürdürmeye devam ediyor. Serbest piyasada 2022 yılını yükselişle kapatan fındık fiyatı 2023 yılında da bu yükselişinin sürdürerek 60 TL’den alıcı buluyor.
3.01.2023 Ekonomi
TMO Prim Desteği başvuruları uzatıldı
TMO Prim Desteği başvuruları uzatıldı Buğday ve arpa ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) satan üreticilerin prim desteğinden faydalanabilmesi için gereken başvuru süresi 16 Aralık’a kadar uzatıldı.
29.11.2022 Ekonomi
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı Serbest piyasada son 2 aydır 47 lira seviyelerinde sabitlenen fındık fiyatı yıl sonu yaklaşırken 1.5 liralık yükselişle 48.5 TL’yi gördü.
18.11.2022 Ekonomi
Banka kartlarına yüklenecek, nakit olarak verilmeyecek! Başvurular bugün başladı
Banka kartlarına yüklenecek, nakit olarak verilmeyecek! Başvurular bugün başladı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı ve hububat üreten çiftçilere, 2022 yılı üretim dönemine ait mazot ve gübre destekleri 2023 mart ayı yerine bu yıl içinde ödenecek. Bundan böyle söz konusu destekler çiftçilere nakit olarak verilmeyecek. Banka kartlarına yüklenecek. Başvurular bugün itibarıyla başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci konuya ilişkin açıklamada bulundu. İşte detaylar...
31.10.2022 Ekonomi
Arpa ve mısır fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi
Arpa ve mısır fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, “Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışları sektörümüz için isabetli ve memnuniyet vericidir” dedi.
7.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tmo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tmo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.