Tıra Arkadan Çarptı

Tıra Arkadan Çarptı

Son dakika TIRa arkadan çarptı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TIRa arkadan çarptı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TIRa arkadan çarptı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tıra Arkadan Çarptı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tıra arkadan çarptı gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 tıra arkadan çarptı haberi bulunmuştur. Tüm tıra arkadan çarptı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Susurluk'ta zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı Balıkesir’in Susurluk ilçesinde İstanbul-İzmir otoyolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
19.07.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü tuğla yüklü tıra çarptı:1 ölü, 9 yaralı
Yolcu otobüsü tuğla yüklü tıra çarptı:1 ölü, 9 yaralı Çorum’un Osmancık ilçesinde yolcu otobüsünün tuğla yüklü tıra çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1 çocuk hayatını kaybederken, 9 kişi yaralandı.
23.06.2023 Yaşam
TEM'de yolcu dolu otobüs tıra arkadan çarptı: 1'i ağır 22 yaralı
TEM'de yolcu dolu otobüs tıra arkadan çarptı: 1'i ağır 22 yaralı Oy kullanmak için İstanbul'dan Ordu'ya giden vatandaşların içinde bulunduğu otobüs, dönüş yolunda TEM Otoyolu Kocaeli-Sakarya sınırında tıra arkadan çarptı. Yolcuların uykuda yakalandığı kazada 1'i ağır 22 kişi yaralandı.
29.05.2023 Gündem
Kilis'te tıra çarpan araç alev alev yandı, otomobildeki 3 kişi son anda kurtuldu
Kilis'te tıra çarpan araç alev alev yandı, otomobildeki 3 kişi son anda kurtuldu Kilis’e otomobil tıra arkadan çarptı. Otomobildeki 3 kişi çıkartıldıktan sonra otomobil alev alev yandı.
17.12.2022 Yaşam
Otomobil tıra arkadan çarptı: 3'ü ağır 4 yaralı
Otomobil tıra arkadan çarptı: 3'ü ağır 4 yaralı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde otomobil tıra arkadan çarptı. Kazada 3'ü ağır 4 kişinin yaralandı.
8.12.2022 Gündem
Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi
Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.
21.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Tıra arkadan çarpan minibüs hurdaya döndü: 6 yaralı
Tıra arkadan çarpan minibüs hurdaya döndü: 6 yaralı D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde bir minibüsün önünde seyreden tıra arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı. Minibüsün ön camının buğu yapması neticesinde sürücünün tırı fark edemediği, bu sebeple kazanın meydana geldiği öğrenildi.
15.09.2022 Yaşam
Sokak ortasında göğsünden bıçaklandı! Hayatını kaybetti
Sokak ortasında göğsünden bıçaklandı! Hayatını kaybetti Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen olayda, sokak ortasında göğsünden bıçaklanarak yaralanan 31 yaşındaki Melih Kestel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
16.08.2022 Yaşam
Otomobil tıra arkadan çarptı, tavanı kağıt gibi yırtıldı! 3’ü çocuk, 6 yaralı
Otomobil tıra arkadan çarptı, tavanı kağıt gibi yırtıldı! 3’ü çocuk, 6 yaralı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir otomobil, aynı istikamette giden tıra arkadan çarptı. Meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Samsun'da minibüs tırla çarpıştı: 1 ölü
Samsun'da minibüs tırla çarpıştı: 1 ölü Samsun'da minibüs ile tırın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.
11.08.2022 Yaşam
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı
Tıra arkadan çarpan otobüste 1 kişi öldü, 43 kişi yaralandı Uşak’ta bir tıra arkadan çarpan şehirlerarası yolcu otobüsündeki muavin hayatını kaybetti. Otobüsteki 43 kişi de yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
Otomobil tıra ok gibi saplandı! 2 kişi yaralandı
Otomobil tıra ok gibi saplandı! 2 kişi yaralandı Denizli – Muğla karayolunda aynı yöne seyir halinde olan yavru balık yüklü tıra arkadan ok gibi saplanan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
29.06.2022 Yaşam
Rektörün makam şoförü feci şekilde can verdi!
Rektörün makam şoförü feci şekilde can verdi! Kütahya - Tavşanlı karayolunda, TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Fatih Yiğit (42) yaşamını yitirdi. Yiğit'in, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysalın makam şoförü olduğu belirtildi.
6.04.2022 Yaşam
Bursa'da yolcu otobüsü tıra çarptı: Çok sayıda yaralı var
Bursa'da yolcu otobüsü tıra çarptı: Çok sayıda yaralı var Bursa-İzmir kara yolu üzerinde yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı. Kazada çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
22.02.2022 Gündem
Manisa'da gece yarısı korkunç kaza: 2 kişi hayatını kaybetti.
Manisa'da gece yarısı korkunç kaza: 2 kişi hayatını kaybetti. Manisa'nın Kula ilçesinde tıra arkadan çarpan minibüste bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.
25.12.2021 Yaşam
Korkunç kaza! 4 kişiye mezar oldu
Korkunç kaza! 4 kişiye mezar oldu Burdur-Antalya Karayolu üzerinde tıra arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 4 kişi hayatını kaybetti.
5.12.2021 Yaşam
Korkunç kaza! Araç kağıt gibi ezildi, maalesef kurtulan olmadı
Korkunç kaza! Araç kağıt gibi ezildi, maalesef kurtulan olmadı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde seyir halindeki otomobil, park halindeki tıra arkadan ok gibi saplandı. Çarpışmanın şiddetiyle tırın arkasında sıkışan otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti.
1.12.2021 Yaşam
TEM’de iki tır çarpıştı, kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluştu
TEM’de iki tır çarpıştı, kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluştu Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda iki tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada Ankara istikametinde kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluştu.
26.11.2021 Yaşam
TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, trafik kazasında hayatını kaybetti
TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, trafik kazasında hayatını kaybetti Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
14.11.2021 Ekonomi
Düğün yolunda kaza! 2 gün önce evlenmişlerdi: 2 ölü, 4 yaralı
Düğün yolunda kaza! 2 gün önce evlenmişlerdi: 2 ölü, 4 yaralı İstanbul'da 2 gün önce nikah kıyıp Adana'ya düğüne giden yeni evli Ceyda (20) ile Onur Çıracı'nın (26) içinde bulunduğu otomobil, Aksaray'da TIR'a arkadan çarptı. Kazada Onur Çıracı'nın babası Fazlı Çıracı (47) ile annesi Ayşegül Çıracı yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.
17.09.2021 Yaşam
Aksaray'da gece yarısı feci kaza! Ölü ve yaralı var
Aksaray'da gece yarısı feci kaza! Ölü ve yaralı var Aksaray'da kamyonetin tıra arkadan çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
14.03.2021 Yaşam
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! ölü ve yaralılar ...
Yolcu otobüsü TIR'a çarptı! ölü ve yaralılar ... Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yolcu otobüsünün tıra arkadan çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
17.02.2021 Yaşam
Konya'da gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Konya'da gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı Konya'nın Karapınar ilçesinde Suriye uyruklu 8 kişinin içerisinde bulunduğu otomobil, aynı istikamete giden ve kavşakta dönüş yapmak için yavaşlayan TIRa arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobildeki 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.
10.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tıra Arkadan Çarptı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tıra arkadan çarptı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.