The Economist

The Economist

Son dakika The Economist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Economist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Economist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Economist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the economist gelişmeleri de dahil olmak üzere 407 the economist haberi bulunmuştur. Tüm the economist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor
Max Speur: Dijital ölçeklenmenin yolu yapay zekâ altyapısından geçiyor Dünyanın önde gelen yayın gruplarından The Economist tarafından İngiltere’nin başkenti Londra’da “Yapay Zekâyı Kuşanmak: Korkudan Servete” temasıyla düzenlenen Yıllık İş Dünyası İnovasyon Zirvesi’ne katılan Sabancı Holding Dijital Grup Başkanı Max Speur, “Verinin Öncüleri: İşten Sağlanan Veriyi Yapay Zekâ için Kullanmak” panelinde konuştu. Veri kalitesi ve erişebilirliği hakkında değerlendirmelerde bulunan Speur, yapay zekâ modellerini çalıştırmak için gerekli altyapıların önemine dikkat çekti.
25.03.2024 Yaşam
Dikkat çeken Türkiye analizi! İşte yeni dönemin şifreleri....
Dikkat çeken Türkiye analizi! İşte yeni dönemin şifreleri.... Londra merkezli Middle East Eye (MEE) haber sitesi Erdoğan'ın seçim zaferi sonrası yeni dönemin şifrelerini yazdı. Erdoğan'ı 'Kampanya dehası' olarak tanımlayan MME dünya liderlerinin Erdoğan'ı tebrik etmek için sıraya girdiğine dikkat çekti.
31.05.2023 Dünya
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün'
Korkunç cinayetin ayrıntıları dehşete düşürdü! 'Beni seviyorsan onu öldürürsün' Genç kızın işlediği korkunç cinayet ABD'de gündem olmuş olayın detayları ise duyanları şok etmişti. Son ana kadar hapisten kurtulacağını sanan genç kız, aldığı cezayı ve babasının yaptıklarını öğrenince tüm gerçekleri anlatmaya başladı. Cinnamon'un itirafları ise mahkemedeki herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.
31.05.2023 Dünya
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor
The Economist'ten 'U' dönüşü: Erdoğan'ın ne kadar güce sahip olduğunu gösteriyor Tarihinde ilk defa ikinci tura giden Türkiye'yi yakından takip eden dünya basını Erdoğan'ın zaferine geniş yer ayırmaya devam ederken İngiliz The Economist dergisinden 'U' dönüşü olarak yorumlanan bir analiz geldi.
31.05.2023 Dünya
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak!
Erdoğan zaferinin adını koydular: Batı hayal kırıklığına uğrayacak! İlk turdan önce skandal bir kapakla okurlarının karşısına çıkan The Economist, U dönüşüne imza attı. AFP ise Erdoğan'ın yüzde 80 oya ulaşarak rekor kırdığı şehri haberleştirdi.
27.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: The Economist dergisi nifak saçıyor
MHP Genel Başkanı Bahçeli: The Economist dergisi nifak saçıyor MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aksaray'da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde konuştu. Bahçeli, 'The Economist dergisi manşetiyle nifak saçıyor. Hepsi birden Kılıçdaroğlu'nun propagandasını yapıyor.' dedi.
12.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Karaman'da: Pazar günü sandıkta hesap görülecektir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Karaman'da: Pazar günü sandıkta hesap görülecektir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu'dur. Nitekim Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı, milli güvenlik sorunudur. Bunlar Cumhuriyeti yıkmak için zalimlerden ihale almışlardır. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi'ne saldırıları vardır. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hazımsızlık had safhadadır'' dedi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a dostluk mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a dostluk mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a dostluk mesajı gönderdi. Yunan Kathimerini gazetesine açıklamalarda bulunan Erdoğan, Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde yeni dönem çağrısı yaptı.
12.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır
MHP lideri Bahçeli: Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar boş, hangi iftirayı atsalar boşuna, milletin iradesine ket vuramayacaklar, Türkiye’nin hızını kesemeyecekler, Türk milletinin zaferini önleyemeyecekler” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler
Bakan Soylu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar: Masanın üstüne HDP'yi çıkarıp Akşener'i altına indirdiler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kanal D canlı yayınında Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sorularını yanıtladı. Altılı masaya tepki gösteren Bakan Soylu, "Millet herkesin ne olduğunu görüyor. Masanın üstüne HDP'yi çıkardılar, altına da Akşener'i de indirdiler." dedi. Soylu, Kılıçdaroğlu'nun 17-25 kumpası sözleri için de "Kumpas videolarını TBMM'de kürsüden dinletti. Ben 17-25 Aralık'ı yanlış anlamışım, muhatabım da hakkını helal etsin diyeceksiniz. Özür de dilemiyor, benim de başıma 17-25 Aralık kumpası gibi bir kumpas gelebilir diyor." ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha
Türkiye dünya gündeminde! The Economist'ten bir skandal daha Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Türkiye'yi ayağa kaldıran kapağın ardından The Economist yine nefret kustu, İngiliz BBC ve The Guardian'ın yayımladığı haberler de gözden kaçacak gibi değil.
11.05.2023 Dünya
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz
MHP lideri Bahçeli: Kimse millet iradesine zincir vuramaz MHP lideri Bahçeli, Batı medyasının manşetlerine tepki göstererek, 'Batı 14 Mayıs seçimlerinde zillet ittifakından yana tarafını ortaya koymuştur. Hiç kimse milletimizin iradesine zincir vuramaz.' ifadelerini kullandı.
10.05.2023 Gündem
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz'
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz' Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.  
9.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tepkinizi sandıkta gösterin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Aydın'daki mitinginde konuştu.14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Erdoğan, "Pazar günü önemli bir karar vereceğiz; ya eser siyaseti ya da yıkım siyaseti. Huzur iklimine sahip çıkıyoruz. Sizi galeyana getirmek isteyenlere fırsat vermeyin. Tepkinizi sandıkta gösterin. Hesabınızı sandıkta sorun." dedi.
9.05.2023 Gündem
The Economist, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine hedef aldı! AK Parti'den tepki geldi
The Economist, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine hedef aldı! AK Parti'den tepki geldi İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili manşetini AK Partili Dağ, CNN Türk yayınında değerlendirdi.
9.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Akış, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Türkiye meydan okuyan nadir ülkelerden, diyen Akış, "Daha önce olduğu gibi Türkiye’nin gündemini belirlemek istiyor. Türkiye Batı’nın gündemini belirlediği bir ülke değil." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar
Seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili Bozdağ ve Çelik'ten peş peşe açıklamalar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, dün Erzurum'da Ekrem İmamoğlu'nun seçim mitinginde taşlı saldırıyla ilgili açıklama yaptılar.
8.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, "Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim. Onun için çok çalışalım. Bu kendisini Amerika'ya teslim etmişlere, Avrupa'ya teslim etmişlere, Türkiye'yi teslim etmeyelim" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt Adalet Bakanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmralı Ceza ve İnfaz Kurumu ile ilgili iddialarına belgelerle yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Belgeler ve gerçekler ortada iken buna rağmen yapılan haber ve açıklamalar bu gerçeği çarpıtmaktan ibarettir" denildi.
6.05.2023 Gündem
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın
Bakan Soylu: Ayakta duran bir Türkiye istemiyorlar, Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın Derya EVREN KORKMAZ-Özgür KUMANOVALI/İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Rize Dernekler Federasyonu'nun Beyoğlu Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen programına katıldı. Soylu, "Tayyip Erdoğan'a Der Spiegel'in yazı yazmasının, The Economist'in, Time'ın yazı yazmasının temel sebebi budur; ayakta duran bir Türkiye istemiyor ama bunu burada söyleyeyim. Türkiye'de öyle bir noktaya geldik ki Avrupa da, Amerika da avucunu yalasın. Atı alan Üsküdar'ı geçmiştir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler
Bahçeli'den The Economist'e tepki: Türkiye'yi sömürge haline getiremezler Balıkesir'de konuşan MHP lideri, İngiliz The Economist dergisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili kapağına tepki gösterdi.
6.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

The Economist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the economist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.