Terfi

Terfi

Son dakika terfi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terfi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terfi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terfi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terfi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.058 terfi haberi bulunmuştur. Tüm terfi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu? Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024 Şampiy10
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman? Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024 Gündem
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri
Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli? İşte Okkan’ın biyografisi ile Gaffar Okkan sözleri Kentte görev yaptığı 4 yıl boyunca Diyarbakırlıların gönlünde yer edinen şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan, ölümünün 23. yılında anılıyor. Peki, Gaffar Okkan kimdir, neden öldü, kim tarafından öldürülmüştü? Ali Gaffar Okkan nereli?
24.01.2024 Gündem
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı
Diyarbakır ve İzmir'de dolandırıcılara 'Paydos' operasyonu: 12 gözaltı Diyarbakır ve İzmir'de, sosyal medyada oluşturdukları kariyer platformlarından iş arayanları dolandıran ve paralarını alıp kamuda iş vaadinde bulunan 12 şüpheli, 'Paydos' adlı operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aldıkları paraları, farklı hesaplara yatırıp 'türbülans' ismi verdikleri yöntemle izini kaybettirmeye çalıştığı ortaya çıktı.
20.01.2024 Gündem
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Patron Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Patronla Konuşmak Nasıl Yorumlanır? İster devlet ister özel şirket olsun kesinlikle herkesin bir üstü ya da patronu vardır. Bu nedenle de insanlar genellikle rüyasına patron ile ilgili rüyaları çok görür. Böyle zamanlarda pek çok kişi rüyasını ne anlama geldiği konusunda rüya tabircilerinin tüm yorumlarını öğrenmeye çalışır. 
14.01.2024 Eğitim
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti!
Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu kaptan pilotluğa terfi etti! Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz yıllarda pilot olarak çalışmaya başlamıştı. Hem güzel hem de işinde başarışı olan Yağmur Sarıoğlu, unvanlarına unvan eklerken bir yandan da üç çocuğunu büyüttü.
3.01.2024 Magazin
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı Kara para aklama suçlaması nedeniyle 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek olan Binance'in yeni CEO'su Richard Teng oldu. Peki, Binance CEO'su Richard Teng kimdir?
22.11.2023 Gündem
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli?
Emre Mert kimdir? SOLOTÜRK Pilotu Yarbay Emre Mert kaç yaşında, nereli? SOLOTÜRK’ün efsane pilotu Yarbay Emre Mert, Cumhuriyet’in 100. Yılında son gösterisini yaparak SOLOTÜRK’teki görevini tamamladı. Emre Mert'in görüntülerine binlerce yorum ve beğeni gelirken kim olduğu da merak konusu oldu. Peki, Yarbay Emre Mert kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.10.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Maaş zammı ve terfi kararlarında cinsiyetçi tutumu mahkeme affetmedi! 1.15 milyon dolar tazminat kararı verildi
Maaş zammı ve terfi kararlarında cinsiyetçi tutumu mahkeme affetmedi! 1.15 milyon dolar tazminat kararı verildi Google’ın Türk asıllı yöneticisi Ülkü Rowe, maaş zammı ve terfi kararlarında cinsiyetçi bir politika izlediği iddiasıyla şirket aleyhine açtığı davayı kazandı. Google, Ülkü Rowe’a 1.15 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.10.2023 Çalışma Hayatı
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi!
Ömer 27. bölüm fragmanı: Gamze terfi etti, Vicdan gerçeği açıkladı! Reşat Hoca'dan okkalı tokat geldi! Ömer 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nisa, boşanmak istediğini söyledi. Reşat Hoca damadını tokatladı. Şube müdürü olarak terfi eden Gamze oldu. Öte yandan Vicdan, Tahir ile olan gerçeği Reşat Hoca'nın evinde açıklıyor.
13.10.2023 Televizyon
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi
Su sıkıntısı yaşanan Keşan’da, çeşmeler ücretli hale getirildi Edirne'de su sıkıntısının yaşandığı Keşan ilçesinde çeşmeler, su israfının önüne geçilmesi amacıyla ücretli hale getirildi. Para otomatına atılacak 1 lira karşılığı 5 litre su alınabilecek. Çeşmelerden elde edilecek gelir de Keşan İyilik, Sağlık ve Eğitim Vakfı (KİSEV) aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.
12.08.2023 Yaşam
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: En doğru adayları tespit edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En doğru adayları tespit edeceğiz. Bütün mesele, ülke genelinde seçimlerden en başarılı şekilde çıkmak." dedi.
4.08.2023 Gündem
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı…
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplantı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan YAŞ'ta albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan Metin Gürak, yeni Genelkurmay Başkanı oldu. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem
YAŞ kararları Resmi Gazete’de
YAŞ kararları Resmi Gazete’de Yüksek Askeri Şura(YAŞ) toplantısında alınan terfi ve atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
3.08.2023 Gündem
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu?
Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Kara Kuvvetleri komutanı kim oldu 2023, yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu mu? Kara Kuvvetleri Komutanlığına Genelkurmay II. Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu oldu. Peki, Selçuk Bayraktaroğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu’nun hayatı…
3.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terfi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terfi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.