Terfi

Terfi

Son dakika terfi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terfi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terfi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terfi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terfi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.068 terfi haberi bulunmuştur. Tüm terfi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi politikalarında kararlıyızCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN TÜRK canlı yayınında 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Yılmaz "Politikalarımız kararlı şekilde uygulandı. Özellikle uluslararası kuruluşların not artışları, CDS'lerdeki gerilemeler farklı noktada olduğumuzu gösteriyor. Politikalar gündelik değişecek şeyler değil. Sonuç almaya başladık. Programımız çalışıyor. Risklerimiz azalıyor. Dezenflasyon sürecine girmiş durumdayız. 3 ayda 23.5 puanlık düşüş var enflasyonda" dedi.
28.09.2024Ekonomi
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdür
Vileda Türkiye’ye yeni genel müdürVileda Türkiye Ülke Pazarlama Müdürü Banu Saraç Baktır’ın, Eylül 2024 itibarıyla terfi ederek Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atandığı açıklandı. Banu Saraç Baktır’ın, yeni görevinde şirketin tüm Türkiye organizasyonunun yöneticiliğini üstleneceği belirtildi.
PayBull’da yeni görevlendirme
PayBull’da yeni görevlendirmeFinansal teknoloji şirketi PayBull'un İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Merve Engindeniz oldu.
MSB'den ABD ile ortak tatbikata ilişkin iddialarına cevap: Mümkün değil
MSB'den ABD ile ortak tatbikata ilişkin iddialarına cevap: Mümkün değilMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyi dahil yürütülen operasyonlarda son bir haftada 65 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. MSB kaynakları, ABD Donanmasına ait gemiler ile geçiş eğitimi yapılmasına ilişkin, "Ne İsrail'e faydası ne de Filistin'e zararı olan bu eğitim faaliyetini kapsam ve bağlamından koparıp farklı yerlere çekmek doğru değildir. Daha önce defalarca ifade edildiği gibi Türkiye Cumhuriyeti'nin Filistin halkının zararına olacak herhangi bir faaliyetin içerisinde olması mümkün değildir." ifadesini kullandı.
29.08.2024Gündem
Jandarma eski Genel Komutanı Galip Mendi hayatını kaybetti
Jandarma eski Genel Komutanı Galip Mendi hayatını kaybettiEski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Galip Mendi, İzmir'de 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.08.2024Gündem
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!
Sinop'a kadın emniyet müdürü, Çankırı'ya ise kadın komutan!Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin emekli edilirken, yerine yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı getirildi.16 ilin emniyet müdürü ve 18 ilin jandarma komutanı merkeze alındı. Sinop’a kadın emniyet müdürü, Çankırı’ya ise kadın komutan atandı.
17.08.2024Gündem
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı Oldu
Jandarma Genel Komutanı, Adanalı Ali Çardakçı OlduResmi gazetede yayınlananan kararlarlara göre Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’na yeni isimler atandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na ise Adana Karaisalı doğumlu Ali Çardakçı atandı.
16.08.2024Adana
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:
Resmi Gazete'de yayınlandı: Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne yeni atamalar:Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 2803 sayılı kanunun 13’üncü maddesi gereğince 1 Eylül tarihinden geçerli olmak üzere yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edildi. Jandarma Genel Komutanı olarak Orgeneral Ali Çardakcı atandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
16.08.2024Gündem
Kritik atama kararları Resmi Gazete'de
Kritik atama kararları Resmi Gazete'deEmniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı. Jandarma Genel Komutanlığı'na Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Orgeneral Ali Çardakçı getirildi.
15.08.2024Gündem
400 albay emekli edildi iddiası! MSB'den YAŞ tartışmalarına yanıt geldi
400 albay emekli edildi iddiası! MSB'den YAŞ tartışmalarına yanıt geldiMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından son Yüksek Askeri Şura kararlarına ilişkin açıklama geldi.
8.08.2024Gündem
Bakan Güler: Milletimizin bekasını koruma noktasında gerekli güç ve kudrete sahibiz
Bakan Güler: Milletimizin bekasını koruma noktasında gerekli güç ve kudrete sahibizMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Bölgemizde yayılmacı emeller besleyenlere, bu coğrafyayı kendi kirli planlarını uygulama sahası olarak görenlere karşı, ülkemizin ve aziz milletimizin bekasını koruma noktasında gerekli güç ve kudrete sahibiz" ifadelerine yer verdi.
5.08.2024Gündem
NIQ’da uluslararası atama
NIQ’da uluslararası atamaBilgi hizmetleri ve tüketici zekası şirketi NielsenIQ ve araştırma şirketi GfK’nın stratejik birleşmesi ile Didem Sekerel Erdogan’ın, NIQ (NielsenIQ + GfK) Türkiye Genel Müdürü ve NielsenIQ Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika E-ticaret Bölge Başkan Yardımcılığına terfi ettiği açıklandı.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’deCumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan kararda Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında alınan atama ve terfi kararları da yer aldı.
1.08.2024Gündem
YAŞ kararları açıklandı! 23 general ve amiral ile 77 albay terfi etti
YAŞ kararları açıklandı! 23 general ve amiral ile 77 albay terfi ettiCumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında alınan kararlar açıklandı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nun görev süresi bir sene uzatıldı. 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
1.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de: Yayılmacı emeller karşısında önlemimizi alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de: Yayılmacı emeller karşısında önlemimizi alıyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir'de özel defteri imzalayan Erdoğan, "Son günlerde hortlayan yayılmacı emeller karşısında gereken her türlü tebdiri alarak, vatanımızı ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız" dedi.
1.08.2024Gündem
YAŞ TOPLANTISI BUGÜN MÜ, ne zaman, saat kaçta? 2024 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararları
YAŞ TOPLANTISI BUGÜN MÜ, ne zaman, saat kaçta? 2024 Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı kararlarıYüksek Askeri Şura (YAŞ) ne zaman toplanacak, bugün mü soruları vatandaşların gündemindeki yerini aldı. Terfi, atama, emekliye ayrılma bilgilerinin belli olacağı toplantıya birçok bakan katılacak. Peki; YAŞ toplantısı 2024 ne zaman, saat kaçta? İşte, toplantıya dair merak edilenler...
1.08.2024Gündem
01.01 saat anlamı nedir? 01.01 çift saatlerin yorumu ve anlamı...
01.01 saat anlamı nedir? 01.01 çift saatlerin yorumu ve anlamı...Çoğu zaman dalgın olduğumuz bir zamanda kimi zaman öylesine bir anda denk geldiğimiz saatler bize bir şey anlatıyor olabilir mi? Bazıları saatlerin hatta özellikle çift saatlerin bize bir şeyler anlattığını söyler. Bu kimi çoğu zaman duygusal bir anlamlandırmadır. Toplumda sıklıkla yapılan bu şans anları ilişkimiz ve hayatımız ile ilgili bizlere ipucu veriyor olabilir. Peki, 01.01 saat anlamı var mı? 01.01 saat anlamı nedir? 01.01 çift saatlerin yorumu ve anlamı...
30.07.2024Yaşam
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
İstanbul'da 15 saatlik su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?
İstanbul'da 15 saatlik su kesintisi! Sular ne zaman gelecek?İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, yarın İstanbul'un 5 ilçesinde su kesintisi yapılacak. Peki, Sular ne zaman gelecek?
5.06.2024Gündem
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?
Çevik Bir kimdir? 28 Şubat davasında kimler affedildi, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; 28 Şubat davasında hüküm giyen Çevik Bir, Çetin Doğan, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Aydan Erol gibi isimlerin de yer aldığı tutukluların, 'sürekli hastalık ve kocama hali' nedeniyle cezaları affedildi. Peki, Çevik Bir öldü mü yaşıyor mu, 28 Şubat davası sanığı Çevik Bir kimdir? Şu an Çevik Bir kaç yaşında ve nerede?
17.05.2024Gündem
Baymak’a yeni genel müdür
Baymak’a yeni genel müdürİklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Baymak’ın Genel Müdürlük görevine Ülkü Özcan atandı. 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Özcan, 1 Mayıs 2024 itibariyle görevine başladı.
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?
Benjamin Brand Galatasaray Üniversitesi mezunu mu, hangi üniversite mezunu? Benjamin Brand kimdir, nerede okudu?Benjamin Brand kimdir, hangi üniversiteden mezunu, nereli ve nerede okudu? Sivasspor-Fenerbahçe maçının VAR’ı hakem Benjamin Brand ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor.
23.04.2024Şampiy10
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?
MEB GYS tercihleri ne zaman başlayacak 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024, MEB Görevde Yükselme tercihleri belli oldu mu?Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 9 Temmuz'da gerçekleştirilen "Milli Eğitim Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Görevde Yükselme Yazılı Sınavı" sonuçlarına göre, mevzuat gereği yapılacak sözlü sınav 6 Ocak'ta memur ve sayman grubu, 7 Ocak'ta şef ünvanlı kadrolar ve 8-12 Ocak'ta şube müdürlüğü kadroları için yapıldı. Peki, MEB Görevde Yükselme tercihleri ne zaman 2024? MEB GYS tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak 2024?
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktıTürkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024Adana
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?
Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli, Saldıray Berk’in cenazesi ne zaman?Eski 3'üncü Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk (76), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Saldıray Berk neden öldü? Emekli Orgeneral Saldıray Berk kimdir, nereli?
15.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terfi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terfi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.