Tercan

Tercan

Son dakika tercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 tercan haberi bulunmuştur. Tüm tercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
İshak Birol hayatını kaybetti
İshak Birol hayatını kaybetti Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı Çadırkaya Beldesinin AK Partili Belediye Başkanı İshak Birol, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
24.12.2023 Gündem
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı
Piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo skunk ele geçirildi! Valilik açıklama yaptı Erzincan'da polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan 161 kilo 354 gram skunk ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
21.10.2023 Yaşam
Minibüs ile TIR çarpıştı! Korkunç kaza
Minibüs ile TIR çarpıştı! Korkunç kaza Erzurum'un Aşkale ilçesi ile Erzincan'ın Tercan ilçesi arasında minibüsle TIR'ın çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişi ağır yaralandı.
1.10.2023 Yaşam
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
FETÖ'nün kamu yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı kararı
FETÖ'nün kamu yapılanmasına operasyon: 25 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensuplarının kamu kurumlarına yerleştirilmelerinde rol aldıkları tespit edilen toplam 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25.09.2023 Gündem
Tercan dağlarında yetişen yaban meyveleri pazar tezğahlarını süslüyor
Tercan dağlarında yetişen yaban meyveleri pazar tezğahlarını süslüyor Erzincan'ın Tercan ilçesinde bazı vatandaşlar, dağlık alanda yetişen alıç, kuşburnu, gibi doğal meyveleri toplayıp pazarda satarak, aile bütçelerine katkı sağlıyor.
25.09.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza; 4 yaralı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan programında, konvoyda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, 2'si basın mensubu, 4 kişi hafif yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Tercan Barajının doluluk oranı yüzde yüze ulaştı
Tercan Barajının doluluk oranı yüzde yüze ulaştı Erzincan’ın Tercan ilçesinde Erzurum kara yolu altında bulunan Tercan Barajında yağışlarla birlikte doluluk oranı yüzde yüze ulaştı.
31.05.2023 Gündem
İmar affı nedir, imar affı en son ne zaman çıktı? İmar barışı nedir, ne işe yarar, imar affı 2023 çıktı mı?
İmar affı nedir, imar affı en son ne zaman çıktı? İmar barışı nedir, ne işe yarar, imar affı 2023 çıktı mı?  Kahramanmaraş’ta meydana büyük felakette yeni yapılmış binaların da yıkılması imar affı konusunu kamuoyunun gündemine getirdi. Peki, İmar affı nedir? İmar affı ne zaman çıktı, imar affı, 2023 çıktı mı? 
10.02.2023 Ekonomi
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Cenazeye giderken kaza yaptılar: 3 ölü, 2 yaralı
Cenazeye giderken kaza yaptılar: 3 ölü, 2 yaralı Erzincan’da sürücünün kontrolünden çıkıp şarampole devrilen otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Otomobildekilerin eski Otlukbeli Belediye Başkanı Abdullah Altundal'ın cenazesine katılmak için bu ilçeye gittikleri belirtildi.cena
16.12.2022 Yaşam
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı!
Yolda tanıştığı kadın hayatını kabusa çevirdi! Neyi var neyi yok alıp kaçtı! Kayseri’de yaşayan Mükremin Tercan, iddiaya göre yolda gezerken tanıştığı kadın hakkındaki gerçekleri öğrenince dünyası başına yıkıldı.
23.11.2022 Yaşam
Erzincan'da 3.8 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 3.8 büyüklüğünde deprem Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.11.2022 Gündem
Helenistik dönemden 2 pişmiş toprak heykelcik, ilk kez sergide
Helenistik dönemden 2 pişmiş toprak heykelcik, ilk kez sergide İzmir Arkeoloji Müzesi'nde, biri kayıkta insan ile maymun arası varlığa benzeyen canlının tasvir edildiği diğeri ise 'Zeus'un, Aitolia Kralı Thestios'un kızı ve Sparta Kralı Tyndareus'un karısı 'Leda'yı baştan çıkarmak için büründüğü kuğunun tasvir edildiği, Helenistik döneme ait pişmiş topraktan yapılmış 2 eser, ilk kez sergilenmeye başlandı. Kayıkçı heykelciğinin İzmir'in Urla ilçesindeki Klazomenai Antik Kenti'nde, kuğu heykelciğinin ise Aliağa'daki Kyme Antik Kenti'nde bulunduğu belirtildi. İzmir Arkeoloji Müzesi Uzmanı Elvan Tural Tercan, 2 eseri de nadir buluntulardan olduğu için sergilediklerini söyledi.
9.11.2022 Kültür Sanat
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Erzincan'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Erzincan'da 4.2 büyüklüğünde deprem! Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
1.10.2022 Gündem
İkinci el otomobil fiyatına kangal
İkinci el otomobil fiyatına kangal Dünyanın en iyi koruma köpeklerinden olan ve ünü Türkiye sınırını aşan başta Kangal olmak üzere saf ırk köpekler Erzincan’da Pehlivan Kangal Köpek Çiftliğinde yetiştiriliyor. Avrupa ülkelerinden bile talep gören saf ırk köpeklerin bazılarının fiyatı ikinci el otomobil fiyatını geçiyor.
1.10.2022 Yaşam
Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem
Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi.
29.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: İkinci yüzyıl Türklerin yüzyılı olacaktır
Binali Yıldırım: İkinci yüzyıl Türklerin yüzyılı olacaktır AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan'ın Tercan ilçesinde düzenlenen 2’nci Bal Festivali’nde toplu açılış yaptı. 2023’ün sıradan bir yıl olmadığını belirten Yıldırım, "Bir yüzyılı geride bırakıp ikinci yüzyıla 2023'te başlayacağız. İkinci yüzyıl Türklerin yüzyılı olacaktır” dedi.
27.08.2022 Siyaset
Kaçırmak istediği kızı vurdu, jandarmaya yakalanacağını anlayınca intihar etti
Kaçırmak istediği kızı vurdu, jandarmaya yakalanacağını anlayınca intihar etti Erzincan’ın Tercan ilçesinde uzun süredir ailesinden istediği kızı alamayınca kaçırmaya çalışan şahıs, kız kaçmak istemeyince ateşli silahla kızı 3 yerinden vurdu. Daha sonra kaçan şahıs jandarmanın yolu kestiğini görünce kendisini vurarak intihar etti.
3.08.2022 Yaşam
TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak!
TOKİ ucuz konut başvurusu 2022! 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, başvuru şartları neler? 24 ilde 3151 konutu satılacak! Toplu Konut İdaresi TOKİ, dar ve orta gelirli aileler için 24 ilde 3.151 konut projesi başlatıyor. Uygun ödeme şartları ve düşük taksitlerle konut satışı yapılacak. Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ başvurularının yapılacağı tarihi araştırıyor. Peki, 2022 TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman, başvuru şartları neler?
18.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.