Tem Yolu

Tem Yolu

Son dakika tem yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tem yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tem yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tem Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tem yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 tem yolu haberi bulunmuştur. Tüm tem yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisin durdurduğu hafif ticari araçta 8 kaçak göçmen yakalandı
Polisin durdurduğu hafif ticari araçta 8 kaçak göçmen yakalandı Kocaeli'de TEM yolunda durdurulan bir hafif ticari araçta 8 kaçak göçmen yakalandı. Araç sürücüsü gözaltına alındı.
8.09.2021 Gündem
Düzce'de TEM yolunda 12 araç çarpıştı: 8 yaralı
Düzce'de TEM yolunda 12 araç çarpıştı: 8 yaralı Düzce'de, TEM yolunda 12 aracın çarpıştığı zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
9.04.2021 Yaşam
Tatilcilerin İstanbul'a dönüş yolculuğu başladı
Tatilcilerin İstanbul'a dönüş yolculuğu başladı Kurban Bayramı tatilinin üçüncü gününde tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. Yola erken çıkanlar TEM yolu İzmit geçişinde yoğunluk oluşturdu.
2.08.2020 Gündem
Dikkat! TEM'de kaza... Trafik durdu
Dikkat! TEM'de kaza... Trafik durdu İstanbul Büyükçekmece TEM Otoyolu'nda bariyerlere çarpan tır, toprak alana çıktı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.
7.01.2020 Gündem
TEM'de zincirleme kaza: 7 yaralı
TEM'de zincirleme kaza: 7 yaralı BOLU'da, TEM yolunda 3 otomobilin birbirine girdiği zincirleme kazada 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Kaza saat 12.00 sıralarında TEM'in Bolu kesiminde Köroğlu Park mevkisinde meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
TIR kamyonunun altına girdi, yara almadan kurtuldu
TIR kamyonunun altına girdi, yara almadan kurtuldu TEM Yolu, Okmeydanı ayrımında, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Nurten Altay, TIR kamyonunun altına girdi...
24.06.2016 Yaşam
Trafik şimdiden kilit!
Trafik şimdiden kilit! Yola çıkanlar ve yağmur trafiği şimdiden kitledi
23.10.2012 Yaşam
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
TEM'de kaçak göçmen operasyonu
TEM'de kaçak göçmen operasyonu İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde polis ekiplerinin durdurdukları kapalı kasa minibüsten çok sayıda kaçak göçmen indi. Kaçak göçmenler kaçmaya çalışırken polis de peşlerinden koştu.
10.06.2023 Gündem
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi Kartal'da yolda oluşan su birikintisine giren otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyerlere çarparak devrildi.
18.05.2023 Gündem
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı İstanbul’da olası depremde ulaşımı sağlayacak E-5’e paralel uzanan binaların depremde yola yıkılarak kapatmasının önüne geçmek için çalışma başlatıldı.
17.04.2023 Gündem
Esenyurt' ta 2 TIR çarpıştı! Ekipler sevk edildi
Esenyurt' ta 2 TIR çarpıştı! Ekipler sevk edildi İstanbul Haramidere TEM bağlantı yolunda 2 tır çarpıştı. Kazada bir sürücü yaralandı.
11.04.2023 Yaşam
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar Basın Ekspres yolu ve Tem Edirne bağlantısında oluşan trafik sürücüleri isyan ettirdi. Özellikle iş çıkış saatlerinde uzun süre trafikte kalan sürücüler, yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi. Oluşan trafik dron ile havadan da görüntülendi.
22.03.2023 Gündem
TEM'de, TIR, yol bakım aracı ve İETT otobüsüne çarptı!
TEM'de, TIR, yol bakım aracı ve İETT otobüsüne çarptı! TEM Otoyolu' nda TIR, yol bakım aracı ve İETT otobüsüne çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda Ankara istikametine iki şerit trafiğe kapatıldı.
20.03.2023 Yaşam
Seyir halindeki İETT otobüsü yandı
Seyir halindeki İETT otobüsü yandı Sultangazi TEM Otoyolunda seyir halindeki İETT otobüsünde yangın çıktı. Alevlere teslim olan otobüste patlamalar meydana geldi. Metrelerce yükselen alevler otoyolu kaplarken, otobüs kullanılamaz hale geldi. Alevlerin yükseldiği ve patlamanın yaşandığı o anlar ise vatandaşların cep telefonu görüntüsüne yansıdı.
29.01.2023 Yaşam
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2  zincirleme kaza: 2 yaralı
Bayrampaşa TEM bağlantı yolunda aynı noktada 2 zincirleme kaza: 2 yaralı Bayrampaşa Tem Bağlantı yolunda bir motosiklet ile 5 otomobilin karıştığı iki farklı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle, Aksaray istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
2.12.2022 Yaşam
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar
İstanbul’da kapalı yollar (11 Eylül 2022)! Boğaziçi Triatlonu nedeniyle hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar İstanbul'da yarın düzenlenecek Boğaziçi Triatlonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, hangi yollar kapalı? İşte 11 Eylül 2022 İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
10.09.2022 Yaşam
TEM’de tıra arkadan çarpan kamyon kağıt gibi ezildi: 1 ölü
TEM’de tıra arkadan çarpan kamyon kağıt gibi ezildi: 1 ölü TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada sağ şeritte ilerleyen tıra arkasından gelen kamyon çarptı. Kamyon adeta kağıt gibi ezilirken, kamyon sürücüsü feci şekilde can verdi. Ezilmiş kamyonu gören trafik ekipleri bile inanamadı.
9.09.2022 Yaşam
Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı! 45 dakikada üç noktada provokasyon...
Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına saldırı! 45 dakikada üç noktada provokasyon... Ankara’nın Çankaya ve Mamak ilçelerinde bulunan Cemevi ile Alevi dernek ve vakıflarına önceki gün kısa süreli aralıklarla saldırı yapıldı. Ahmet Ozan K.’nın (24) 45 dakikada üç ayrı noktada saldırı yaptığı tespit edildi. İlk ifadesinde kimseden talimat almadığını savunan saldırganın bağlantıları araştırılıyor.
1.08.2022 Gündem
İstanbul'da bayram yoğunluğu başladı
İstanbul'da bayram yoğunluğu başladı KozyatağıTem bağlantı yolunda Bayram tatili sebebiyle Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluşmaya başladı.
8.07.2022 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 13 saat sonra ulaşıma açıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü 13 saat sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü çıkışında toprak kayması sebebiyle ulaşıma kapatılan yol, çalışmaların tamamlanmasıyla 13 saat sonra trafiğe açıldı.
28.06.2022 Gündem
Bolu Dağı Tüneli’nde toprak kayması! İstanbul yönü trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli’nde toprak kayması! İstanbul yönü trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü çıkışında toprak kayması sebebiyle yol trafiğe kapatıldı. Ekipler, yola kayan toprağın kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.
28.06.2022 Gündem
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönündeki viyadüklerde derz değişimi çalışmalarının tamamlanmasıyla TEM Otoyolu, 32 gün sonra trafiğe açıldı.
17.06.2022 Gündem
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü, derz değişimi çalışmaları nedeniyle 35 gün trafiğe kapatıldı. Çalışmaların 20 Haziran'da sonlandırılması bekleniyor.
16.05.2022 Gündem
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç çarpıştı. Kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştı. Akşam 20.00 sularında İstanbul yönü tekrardan açıldı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazada 1'i ağır 30 civarında kişinin yaralandığını söyledi.
19.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tem Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tem yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.