Teknisyen

Teknisyen

Son dakika teknisyen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teknisyen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teknisyen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknisyen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknisyen gelişmeleri de dahil olmak üzere 920 teknisyen haberi bulunmuştur. Tüm teknisyen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.
4.02.2024 Gündem
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi
İntörn doktor Nida Nur'u 6 el ateş edip sakat bıraktı, ‘Öldürme niyetim yoktu’ dedi Mersin'de intörn doktor Nida Nur Nergiz'i (24) pompalı tüfekle 6 el ateş edip, sakat kalmasına neden olan eski erkek arkadaşı teknisyen Ersin Karakuş (32), 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, "Bir anlık sinirle ayaklarına doğru ateş ettim. Öldürme niyetim yoktu" dedi. Nergiz'in avukatı Uğur Köksal ise “6 defa ateş ediyor. Israrla ateş etme, dur demesine rağmen ateş etmeye devam ediyor. Sanık haksız tahrik indirimi almak istiyor. Üst sınırdan ceza almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracının teslim töreninde açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi...
Münevver Karabulut cinayetinde otopsi skandalı! Olayın ardından prosedür değiştirildi... Münevver Karabulut cinayeti Türkiye'yi şok etmiş günlerce konuşulmuştu. Sosyal medyadan paylaşılan bir fotoğrafla 14 yıl sonra yeniden gündeme oturan Münevver Karabulut cinayeti, olayın vahşetinin yanı sıra skandal otopsi raporuyla da çok konuşulmuştu. Münevver’in iç çamaşırı ve şortuna başka bir cesetten kan ve sperm bulaşmış, bu da otopsi raporunda yer almıştı. Skandalın ardından Adli Tıp Kurumu’nda otopsi prosedürü değiştirildi.
7.08.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak
263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını, kamuya atanacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.
9.07.2023 Ekonomi
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne ilişkin açıklamasında, "Bu pilot bir projedir. Hem karşılıklı ekonomik çıkar içeriyor hem de iki ülke arasındaki çok yönlü partnerliğimizi geliştiriyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Ülkemiz 60 senelik gecikmenin ardından nükleer güç sahibi ülkeler ligine yükselmiştir" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021 yılında Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Kanunu’nda yapılan değişikle, kadın kalfa sayısında artış yaşandığını belirterek, “Bu kanun düzenlemesi olmadan önceki çırak ve kalfadaki kadın oranıyla şu andaki çırak ve kalfadaki kadın sayısında çok ciddi miktarda artış oldu. 10-20 kat civarında artışlar oldu” dedi.
26.04.2023 Gündem
ATAK-2 ilk kez motor çalıştırdı! 'Hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz'
ATAK-2 ilk kez motor çalıştırdı! 'Hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz' Kamuoyunda "ATAK-2" olarak bilinen Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri, ilk kez motor çalıştırdı. TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil projenin detaylarını açıkladı. Kotil, "Bu hafta sonuna kadar uçurmaya çalışıyoruz" dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 2431 personel alınacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2431 personel alımı yapılacak.
21.04.2023 Gündem
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı
517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atandı AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atandı.
11.04.2023 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 517 kadroya atama yapacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 517 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacağını duyurdu.
7.04.2023 Personel Alımı
Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’i ziyaret etti
Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’i ziyaret etti Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov’u Bakü’de ziyaret etti.
3.04.2023 Dünya
Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ziyaret etti
Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i ziyaret etti Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov’u Bakü’de ziyaret etti.
3.04.2023 Ekonomi
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım
Ata Demirer'den Şener Şen paylaşımı: Ne kadar şanslıyım Ata Demirer, usta oyuncu Şener Şen ile fotoğrafını Instagram'da paylaştı.
31.03.2023 Magazin
Kağıthane'de 2 teknisyen bebekli kadının üstüne düştü
Kağıthane'de 2 teknisyen bebekli kadının üstüne düştü Kağıthane'de kucağında bebekle markete giren kadının üstüne, marketin dışındaki klimayı tamir eden 2 teknisyen düştü. Yaralanan kadın ve teknisyenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında annesinin kucağında olan bebek olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu.
31.03.2023 Gündem
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu
Sancaktepe'de korkunç olay! 3 çocuk ile babaları ölü bulundu İstanbul Sancaktepe'de bir evde 3 çocuk ile babaları Mehmet A. ölü bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken incelemeler devam ediyor.
27.01.2023 Yaşam
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı
Çarklı dolandırıcılık! Doktor da ilaç da sahte çıktı Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1 yıl sahte doktor olarak görev yapan Ayşe Özkiraz Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gelişmeden sonra sağlık sektöründe art arda birçok sahtekarlık haberi gelmeye başladı. O kadar ki kendisini diş hekimi olarak tanıtan ve evlerde tedavi uygulayan bir kişinin de aslında inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Son olayda ise sahtekarlıkta sınır tanımayan kişiler kurdukları internet sitesi üzerinden sahte bilgilerle sahte ilaç satışı yaptı. Kendilerini doktor olarak tanıtan kişilerle ilgili gerçek şoke ederken, kurdukları çarklı dolandırıcılık sistemi hayrete düşürdü.
20.01.2023 Yaşam
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir?
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir? BOTAŞ 261 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanlar, Türkiye İş Kurumunun İnternet adresinde yayımlanacak. Peki, BOTAŞ personel alımı ne zaman, başvuru şartları açıklandı mı? İşte BOTAŞ personel alımı detayları…
16.01.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Teknisyen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknisyen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.