Taziye Telefonu

Taziye Telefonu

Son dakika taziye telefonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taziye telefonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taziye telefonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taziye Telefonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taziye telefonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 taziye telefonu haberi bulunmuştur. Tüm taziye telefonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ve Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in ailesine Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretinde bulundu. Yerlikaya'nın taziye ziyareti sırasında şehit babası Özdemir ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Başımız sağ olsun. Allah sabırlar versin inşallah. Tüm aileye başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.' ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına taziye telefonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanmaraşlı şehit iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü.
15.01.2024 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.
27.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki, TOGG’un sürücü koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik
Bakan Özhaseki, TOGG’un sürücü koltuğuna geçti: Milletimiz de ben de çok beğendik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret için geldiği memleketi Kayseri’de Türkiye’nin yerli ve millî otomobili TOGG’un sürücü koltuğuna geçti. Bakan Özhaseki, resmî sosyal medya hesabında TOGG’un sürücü koltuğunda çekilen videoyu paylaşarak, “Yerli ve millî gururumuz #TOGG’la #Kayseri’de yollardaydık. Milletimiz de ben de çok beğendik” ifadelerini kullandı.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’i telefonla arayarak, Kazakistan’daki orman yangınında 14 orman işçisinin hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziyelerini iletti.
12.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berdimuhammedov’a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berdimuhammedov’a taziye telefonu Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Kurbankulu Berdimuhammedov’un annesi vefat etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov’u arayarak taziyelerini iletti.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.
11.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Evyap ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Evyap ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı Ahmet Fikret Evyap’ın vefatı dolayısıyla oğlu Mehmed Evyap’ı telefonla arayarak taziyelerini iletti.
22.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen müzisyen Onur Şener'in ailesine taziye telefonu açtı.
5.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün'ün vefatı dolayısıyla oğlu Emre Akgün'ü telefonla arayarak taziyelerini iletti.
3.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i arayarak 50 Azerbaycan askerinin şehit olması nedeniyle taziyelerini iletti.
13.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mardin'deki kazada ölen Ekinci'nin ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mardin'deki kazada ölen Ekinci'nin ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'in Derik ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitiren Ünal Ekinci'nin ailesiyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
21.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karahasanoğlu'nun ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karahasanoğlu'nun ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun aile üyeleriyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
13.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ebru Gündeş'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ebru Gündeş'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şarkıcı Ebru Gündeş’i telefonla arayarak annesi Müjgan Bilgin’in vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.
24.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aykut Edibali’nin eşine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aykut Edibali’nin eşine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali’nin eşi Filiz Edibali’yi telefonla arayarak taziyelerini iletti.
15.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Çalık'ın ailesine taziye telefonu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Çalık'ın ailesine taziye telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konyasporlu milli futbolcu Ahmet Çalık’ın vefatı dolayısıyla merhumun ailesini telefonla arayarak taziyelerini iletti.
13.01.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu ederek başsağlığı diledi. 
12.01.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yavaşca ailesine taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca’nın vefatı dolayısıyla eşi Ayten Yavaşca ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
23.12.2021 Gündem
Hayriye Alkutay kimdir, cinayeti nasıl oldu?
Hayriye Alkutay kimdir, cinayeti nasıl oldu? Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yaşayan güvenlik görevlisi Mustafa Ayata, evvelsi akşam eski eşi Aylin Hayriye Alkutay'ın Çıplaklı Mahallesi’ndeki evine gitti. Ayata yanında getirdiği tabancayla eski eşine ateş etti. Aylin Hayriye Alkutay olay yerinde yaşamını yitirirken, Alkutay'ın kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay'sa yaralandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hayriye Alkutay'ın annesine taziye telefonu etti.
4.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e taziye telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'i arayarak helikopter kazasında şehit olan askerler için taziyelerini bildirdi.
30.11.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, Başrahip Anuşyan'ın kardeşine taziye telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Başrahip Anuşyan'ın kardeşine taziye telefonu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye Ermenileri Patrikliği Genel Sekreteri Başrahip Tatul Anuşyan'ın vefatı nedeniyle kardeşi Aren Anuşyan'ı arayarak taziyelerini iletti.
15.11.2021 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Bayraktar ailesine taziye telefonu
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Bayraktar ailesine taziye telefonu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefatı nedeniyle ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
20.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek, MHP Bartın teşkilatını taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.
3.10.2021 Gündem
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım
Alişan'dan acı veda: Ben şimdi sensiz ne yapacağım Yaklaşık bir aydır koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybeden Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, dün Teşvikiye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Alişan kardeşine 'Ben şimdi sensiz ne yapacağım' sözleriyle veda etti.
22.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Taziye Telefonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taziye telefonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.