Taziye Çadırı

Taziye Çadırı

Son dakika taziye çadırı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taziye çadırı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taziye çadırı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taziye Çadırı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taziye çadırı gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 taziye çadırı haberi bulunmuştur. Tüm taziye çadırı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Adıyaman Milletvekili Yakup Taş depremde hayatını kaybetmişti! Nişan için Adıyaman'da gittiği öğrenildi
Adıyaman Milletvekili Yakup Taş depremde hayatını kaybetmişti! Nişan için Adıyaman'da gittiği öğrenildi Adıyaman'da yaşanan depremde 27 akrabası ile birlikte hayatını kaybeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'ın köyünde matem var. Adıyaman merkeze 10 kilometre mesafede bulunan Börgenek köyünde kurulan taziye çadırına günlerdir ziyaretçi akını devam ederken, aralarında Milletvekili Taş'ın da bulunduğu 28 kişi köydeki aile mezarlığına defnedildi. Yakup Taş'ın, aynı zamanda akrabası olan danışmanının nişanı için Adıyaman'a geldiği öğrenildi.
26.02.2023 Gündem
Mezarlıkta kış hazırlığı başladı: 800 mezar açıldı
Mezarlıkta kış hazırlığı başladı: 800 mezar açıldı Kışın hava sıcaklığının sıfırın altında 30 dereceye kadar düştüğü Erzurum'da kar düşmeden iş makineleri ile yüzlerce 'kışlık mezar' kazıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 1 metreye ulaşan kar ve yaşanan şiddetli soğuklarda toprağın donduğu için her yıl kış gelmeden önce mezar kazdıklarını söyledi.
11.11.2022 Yaşam
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu
Ankara’da paraşüt atlayışı esnasında yaşanan kazada bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde icra edilen serbest paraşüt atlayışı esnasında meydana gelen kazada Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir’in şehit olduğunu açıkladı.
3.11.2022 Gündem
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi
Otomobil aldığı oğluna sürpriz yapacaktı, şehit haberi geldi Pençe - Kilit Operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından açılan taciz ateşinde ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek'in (24) baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Hakan Şimşek'in oğluna bugün otomobil aldığı ve haber vermek için aradığında oğluna ulaşamadığı öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 2 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristler tarafından yerleştirilen EYP'nin patlaması sonucu 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı Pençe Kilit Harekatı'nda beş Mehmetçik şehit oldu, ikisi de yaralandı. Sıcak çatışma sonrası bölgeye Diyarbakır'dan F-16'lar gönderildi. SİHA'ların da operasyona dahil olduğu bölgede, teröristler grup halinde mağarada kıstırıldı. İntikam operasyonu devam ederken ortaya çıkan ve şehit askerlerin beşinin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu.
24.05.2022 Gündem
Görev esnasında kalp krizi geçiren asker şehit düştü
Görev esnasında kalp krizi geçiren asker şehit düştü Suriye’nin İdlib Kentinde görev sırasında kalp krizi geçiren sözleşmeli er Atalay Özgüvener şehit oldu.
20.05.2022 Yaşam
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti
Bakan Kurum’dan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden kişilerin ailelerine taziye ziyareti Muğla'nın Menteşe ilçesi Kafaca Mahallesi’nde hayvan foseptik çukurunda oluşan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden İlkay Altındal ve Tuncay Altındal kardeşler ile Taner Karaçin ve Kenan Can’ın ailelerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum taziye ziyaretinde ulundu.
28.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti
Bakan Soylu'dan, şehit Teğmen Kanlıkuyu'nun babasına taziye ziyareti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olan babası Mustafa Kanlıkuyu ve aileye taziye ziyaretinde bulundu. 
20.04.2022 Siyaset
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Şırnak/Cizre'de terör örgütü mensuplarınca düzenlenen havan saldırısı sonucu 1 askerin şehit düştüğünü açıkladı. Şehit Tarcan'ın terhisine 20 gün kaldığı öğrenildi.
2.02.2022 Gündem
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Teğmen İsmail Can Softa son yolculuğuna uğurlandı.
17.08.2021 Gündem
Şehit polis İbrahim Okçu son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis İbrahim Okçu son yolculuğuna uğurlandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde polis aracının otomobille çarpışması sonucu şehit olan İbrahim Okçu'nun cenazesi, toprağa verildi.
4.08.2021 Gündem
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
Bitlis şehitleri isimleri memleketleri… Türkiye, Bitlis'ten gelen haber ile yasta. Bingöl'den kalkan askeri helikopterin kaza kırıma uğradığı olayda 11 askerimiz şehit oldu. Helikopter kazasından yaralı olarak kurtulan 2 askerimizin de kimlik bilgileri belirlendi. Şehit olan askerlerimizden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Bitlis şehitleri isimleri memleketleri…
5.03.2021 Gündem
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü
Bitlis şehitlerimizin isimleri belli oldu! Türkiye'ye ateş düştü Bingöl'den Tatvan ilçesine gitmek üzere havalanan askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı arayarak bilgi aldı. Kazanın duyulduğu ilk andan itibaren arama kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Erdoğan, şehitlere rahmet, ailelere ve TSK'ya başsağlığı diledi. Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile helikopter kazasına ilişkin incelemelerde bulunmak üzere bölgeye gitti. Akar burada yaptığı açıklamada, "İlk bilgilere ve görgü tanıklarının ifadelerine göre kazanın ani değişim gösteren olumsuz hava şartları nedeniyle meydana geldiği değerlendirilmektedir. Kaza kırım ekibi incelemelere bugün başlayacak. Bu elim olayın kesin nedeni ayrıntılı inceleme sonucunda belirlenecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan şehit olan askerden birinin Elazığ'daki 8'inci Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş'ın olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın oğlu Yiğitalp Erbaş ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
5.03.2021 Gündem
Bakan Soylu kayınpederini son yolculuğuna uğurladı
Bakan Soylu kayınpederini son yolculuğuna uğurladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun vefat eden kayınpederi Metin Dinç, son yolculuğuna uğurladı.
12.07.2020 Siyaset
Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan polis memuru  şehit oldu
Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan polis memuru şehit oldu Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
30.05.2020 Gündem
Van'da taziye çadırı kurulan iki mahallede vaka sayısı 163'e yükseldi
Van'da taziye çadırı kurulan iki mahallede vaka sayısı 163'e yükseldi Van'ın İpekyolu ile Edremit ilçelerinde yasak olmasına rağmen iki mahallede gizli taziye çadırlarının kurulmasından kaynaklı yakın temas nedeniyle artan vaka sayısı 163'e yükseldi. İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahalleside koronavirüsten dolayı bir kadın yaşamını yitirirken, kentte ölenlerin sayısının 10, toplam vaka sayısının ise 478'e yükseldiği açıklandı. Evde kurulan gizli taziye ile ilgili bir kişi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
25.05.2020 Corona Virüsü
Taziye çadırı kurulan Van'ın İpekyolu ilçesinden ilk acı haber
Taziye çadırı kurulan Van'ın İpekyolu ilçesinden ilk acı haber Van'ın İpekyolu ilçesinde taziye çadırının kurulmasından dolayı vaka sayısının 101'e çıktığı Ortanca Mahallesi'nde corona virüsten ilk ölüm yaşandı.
25.05.2020 Corona Virüsü
Acı haber! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi şehit oldu
Acı haber! Yüzbaşı Ferhat Çiftçi şehit oldu Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve bölgeden helikopterle alınarak götürüldüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin (34) Isparta'daki ailesine acı haber verildi.
18.05.2020 Gündem
Vakalar hızla artıyor! Bir sokak karantinaya alındı
Vakalar hızla artıyor! Bir sokak karantinaya alındı Kilis'te bir sokak, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
12.05.2020 Gündem
Taziye çadırı kurulan mahallede vaka sayısı 101'e yükseldi
Taziye çadırı kurulan mahallede vaka sayısı 101'e yükseldi Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı taziye çadırı kurulan ve muhtar Mehmet Nuri Yönten'in görevden alındığı Ortanca mahallesindeki vaka sayısı 101'e yükseldi.
11.05.2020 Corona Virüsü
Taziye yaktı! Vaka sayısı gittikçe yükseliyor
Taziye yaktı! Vaka sayısı gittikçe yükseliyor Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca, Göbelek, Arıtoprak ve Karakoç mahallelerindeki karantina uygulaması devam ediyor. Taziye çadırı kurulmasına izin veren Muhtar Mehmet Nuri Yönten'in görevden alındığı Ortanca Mahallesi'nde dün 84 olan vaka sayısı bugün 93'e yükseldi. Sağlık ekipleri, evleri tek tek dolaşıp corona virüs testi için örnek alıyor.
11.05.2020 Corona Virüsü
Van'da karantinadaki mahallede vaka sayısı artıyor!
Van'da karantinadaki mahallede vaka sayısı artıyor! Van'da corona virüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahallesi'nde sağlık ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda dün 75 olan vaka sayısı, 84'e yükseldi.
10.05.2020 Corona Virüsü
Mahalleyi taziye yaktı! Corona virüs vaka sayısı 75'e yükseldi
Mahalleyi taziye yaktı! Corona virüs vaka sayısı 75'e yükseldi Van'da, corona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınan İpekyolu ilçesine bağlı Ortanca Mahallesi'nde, sağlık ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda dün itibariyle 51 olan vaka sayısı bugün 75'e yükseldi. Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, taziye ve mevlit gibi toplu etkinliklerin yasaklandığı kaydedilerek, yasağa uymayanların 155 Polis ve 156 Jandarma hatlarına bildirilmeleri istendi.
9.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taziye Çadırı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taziye çadırı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.