Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi'
Yerli doğal gaz dünyada yankı uyandırdı! 'Türkiye'nin en iddialı projesi' Türkiye'nin Karadeniz'de keşfettiği doğal gazı karaya çıkarması ABD'den Japonya'ya, İngiltere'den Yunanistan'a dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Nikkei Asia Türkiye'nin uluslararası toplumda nüfuz kazandığı yorumunu yaptı, en çarpıcı yorum ise Financial Times'tan geldi.
20.04.2023 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman?
TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman? TOKİ’den ev alanlara müjde! Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için TOKİ indirim kampanyası yapıyor. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı TOKİ açıklaması ne zaman? İşte detaylar…
22.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konutları ile ilgili son dakika uyarısı! Şikayet yağıyordu, ilk açıklama geldi
TOKİ sosyal konutları ile ilgili son dakika uyarısı! Şikayet yağıyordu, ilk açıklama geldi TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika açıklaması! Ev almak isteyenlere müjdeli haber geldi, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için harekete geçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu ‘İlk Evim İlk İş Yerim' sosyal konut projesine başvurular rekor seviyelere ulaştı. Kira öder gibi, ucuza ev sahibi olmak isteyenlerin aklında ise bazı sorular bulunuyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 25 soruda tüm merak edilenleri cevaplarken, TOKİ’den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi. Peki çalışmayan ve hiç geliri olmayanlar sosyal konut projesinden yararlanabiliyor mu? TOKİ projesinden satın alınan evlerin satışı hangi şartlarda mümkün oluyor? Geliri olmayanlar başvurabilir mi? İşte TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili tüm merak edilenler ve kritik uyarılar...
20.09.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne?
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne? 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Dar gelirlilere 15 yıla varan vade ile satılacak 81 ilde ucuz konut ve arsa projesi detayları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.
1.08.2022 Ekonomi
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay...
Kiralık ve satılık evler için dikkat çeken açıklama! Konut fiyatları düşebilir, 3 ay... Satılık ve kiralık konutlar ile ilgili açıklama geldi. Son 3 aydır resmen durdu. Konut piyasası ile ilgili son dönemde birçok yeni gelişmeler yaşanıyor. Artan konut ve kira fiyatları sebebiyle yapılacak düzenlemeler dört gözle bekleniyor. Ev sahibi ve kiracıyı mağdur etmeyecek yeni bir çalışmanın yapıldığını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un bu açıklaması vatandaşın gözünü Kabine'ye çevirdi. Öte yandan konut piyasası ile ilgili fiyatların düşüp düşmeyeceği ile ilgili de değerlendirmeler geliyor. Konut alarak Türk vatandaşlığına geçişte 250 bin dolar olan tutarın 400 bin dolara yükseltilmesi sonucu satılık ev fiyatlarının tepetaklak olabileceği belirtilirken; özellikle son 3 aydır ise konutta alım satımların durduğu ve konut fiyatların düşebileceği açıklaması yapıldı. İşte satılık ve kiralık konut piyasası ile ilgili son açıklamalar ve yaşanan gelişmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi! Bakan resmen duyurdu, indirim oranı belli oldu. TOKİ’den ev alanları ilgilendiriyor, tarih belli oldu. Bakan Murat Kurum, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz" dedi.
6.03.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu
Ev almak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu Ev almak isteyen herkesi yakından ilgilendiren gelişme! Bakan müjdeyi verdi, tarihi açıkladı. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu.
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ'den  100 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu
TOKİ'den 100 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek 100 bin sosyal konut, yapılacak kura çekimi ile sahiplerini bulacak. TOKİ konut başvuruları dün itibarıyla başladı. İlk günden 17 bin 506 başvuru geldi. En çok talep, 10 bin adet sosyal konutun yapılacağı İstanbul’daki projelere...
17.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı canlı yayında 100 günlük icraat programını açıkladı
Cumhurbaşkanı canlı yayında 100 günlük icraat programını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin ilk 100 günlük icraat programını Beştepe Millet ve Kongre Merkezi'nde açıkladı. Öğretmenden, çiftçiye, sanayiciden, emeklilere kadar milyonlarca kişiye müjdeleri sıralayan Erdoğan, "20 bin öğretmen atayacağız, bin liranın altında ücret alan emekli kalmayacak. Kanal İstanbul, üç katıl tüp tünel projeleri yapılacak. Yurt kapasitesi artırılacak, öğrencilere barınma yardımı yapılacak.Üçüncü nükleer enerji santralini Trakya'ya yapacağız. Emlak bankasını faaliyete geçirip, ilk etapta 5 millet bahçesini tamamlayacağız. Musul ve Basra konsolosluklarını yeniden açacağız. 40 binin üstünde polis, ve asker alacağız" dedi.
3.08.2018 Siyaset
17 ilde 28 tane millet bahçesi
17 ilde 28 tane millet bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesinde duyurduğu millet bahçelerine ilişkin hazırlıklarda sona gelindi.
26.07.2018 Ekonomi
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
Gazze’ye 10 bin ton bayram kolisi gidiyor!
Gazze’ye 10 bin ton bayram kolisi gidiyor! Başbakan Binali Yıldırım ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu eş zamanlı yaptıkları basın toplantılarıyla tarihi anlaşmayı açıkladı. İlk icraat olarak Gazze’ye 10 bin ton yardım gidecek. İşte 6 yıl sonra gelen normalleşmenin detayları...
29.09.2021 Gündem
Deprem gibi istifa!
Deprem gibi istifa! Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda isimleri geçen bakanlardan üçü istifa etti...
29.09.2021 Gündem
Kanal İstanbul'la Değerlenecek Alanlar
Kanal İstanbul'la Değerlenecek Alanlar Bazı bölgelerde istimlaklar başladı bile. Kanalın geçmesi beklenen Küçükçekmece-Yeniköy güzergahındaki ilçe ve köyler çok değerlenecek…
14.05.2013 Arşiv
Dikkat! Patlayabilir
Dikkat! Patlayabilir Kentsel dönüşümde 'patlayıcı' uyarısı
29.09.2021 Gündem
Toki 43 bin aileyi kurtardı
Toki 43 bin aileyi kurtardı Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları ikkatleri Toplu Konut İdaresi’ne çevirdi.
27.10.2011 Arşiv
AKP mitinginde üsteğmene yumruk
AKP mitinginde üsteğmene yumruk Başbakan Erdoğan'ın katıldığı TOKİ'nin anahtar teslim töreninde olay
29.09.2021 Gündem