Gazete Vatan Logo

TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman?

TOKİ’den ev alanlara müjde! Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için TOKİ indirim kampanyası yapıyor. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı TOKİ açıklaması ne zaman? İşte detaylar…

TOKİ indirim kampanyası ne zaman açıklanacak? TOKİ indirimi ne zaman başlayacak, nasıl yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TOKİ açıklaması ne zaman?

TOKİ’den indirim kampanyası! Binlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TOKİ açıklamasını bekliyor. Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen alıcılar için TOKİ indirim kampanyası başlatıyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası 2022 ne zaman? Recep Tayyip Erdoğan TOKİ açıklaması ne zaman? TOKİ indirim kampanyası şartları belli oldu mu? İşte detayşar…

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu devam edenler için başlatılan indirim kampanyasının detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıklayacağını duyurdu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK? 

TOKİ indirim kampanyası ile ilgili detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan 16.30'da açıklayacak.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLATIYOR!

TOKİ’den ev alan ve borcu devam edenler için de bir müjde veren Bakan Kurum, “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için indirim kampanyamız hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı