Gazete Vatan Logo

TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!

TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…

TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!

TOKİ’den sosyal konut projesinden sonra şimdi de indirim müjdesi geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu. Daha önce TOKİ’den ev alan, bırcu ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşları ilgilendiyor. TOKİ indirim kampanyası başlattı. Peki, TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?  İşte merak edilenler…

TOKİ’DE ERKEN ÖDEME FIRSATI!

TOKİ borcu devam edenler için yeni müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan geldi. Bakan Kurum yapılacak olan TOKİ indirim kampanyası için detayların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurdu.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'mizin tecrübesiyle; milletimizin uygun fiyatlı güvenli konutlarda oturması için gece gündüz çalışıyoruz.'İlk Evim İlk İş Yerim' projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası!" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK!

Haberin Devamı

Bakan Kurum, ayrıca daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu devam denler için de bir müjde vererek, "Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.