TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
TOKİ indirim kampanyası 2022! Yeni indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ indirim kampanyası için aramalar devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından sosyal medyadan yapıldı. İndirim kampanyasının detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Peki, TOKİ indirim kampanyası şartları nelerdir, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor?
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ’den yeni indirim kampanyası! Yüzde 22 indirim fırsatı! TOKİ indirim kampanyası 2022 başvuruları başladı. TOKİ’ye olan borcunu kapatmak ya da en az yüzde 25'ini ödemek isteyenlere yüzde 22 indirim uygulanacak. Başvurular 19 Nisan’da sona erecek. Peki, TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır, şartları neler? TOKİ borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
22.03.2022 Ekonomi
TOKİ'nin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında yarın son gün
TOKİ'nin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasında yarın son gün Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik uyguladığı yüzde 20 indirim kampanyası yarın bitiyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, kampanyadan yararlanıp tapularını hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının en geç yarına kadar başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.
28.09.2017 Ekonomi