Toki İndirim

Toki İndirim

Son dakika TOKİ indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOKİ indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOKİ indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 191 toki indirim haberi bulunmuştur. Tüm toki indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
46 bin konut tamamlandı! Yılbaşına kadar teslim edilecek
46 bin konut tamamlandı! Yılbaşına kadar teslim edilecek Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden yaklaşık 10 ay geçti. 637 bin depremzedenin konteynerkentlerde yaşam mücadelesi verdiği bölgede, yapımı tamamlanan il ve ilçe merkezlerinde 41 bin, köylerde ise 5 bin olmak üzere 46 bin kalıcı konut yılbaşına kadar hak sahiplerine teslim edilecek.
21.11.2023 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor
TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor! Kısmi ödeme imkanı bulunuyor TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için başlattığı indirim kampanyası bugün sona erecek. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği indirim kampanyası ile ilgili detaylar...
19.10.2023 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyasında detaylar belli oldu! Sosyal Konut Projesi’nden sonra ev sahibi olmak isteyenlere yeni müjde....
TOKİ indirim kampanyasında detaylar belli oldu! Sosyal Konut Projesi’nden sonra ev sahibi olmak isteyenlere yeni müjde.... TOKİ Sosyal Konut Projesi heyecanı devam ederken, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye indirim müjdesi geldi. Tüm TOKİ konutları için geçerli, indirim oranı belli oldu, detaylar tek tek açıklandı. Gelişmeler devam ederken, uyarılar da art arda geldi. Daha önce en fazla merak edilen 25 soruya cevap veren TOKİ, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ise “10 doğru 10 yanlış ile sosyal konut projesi gerçekleri” paylaşımı ile birçok konuya açıklık getirdi. İşte TOKİ ile ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği son dakika gelişmeleri ve indirim müjdesinin detayları...
23.09.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Bakan tarih verip duyurdu, büyük indirim... Ev sahibi olmak isteyenlere müjde geldi! Bakan resmen duyurdu, indirim oranı belli oldu. TOKİ’den ev alanları ilgilendiriyor, tarih belli oldu. Bakan Murat Kurum, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 22 indirim yapıyoruz" dedi.
6.03.2022 Ekonomi
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...
İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya... İndirim geliyor. Ev alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakan müjdeli haberi resmen duyurdu. Yeni kampanya başlıyor. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili son dakika tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı!
TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? Bakan Murat Kurum açıkladı! TOKİ’den büyük müjde! Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor! Ev hayali kuran binlerce kişiye TOKİ’den ev sahibi olma imkanı! TOKİ’de 2 yeni indirim kampanyası başlatacaklarının müjdesini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ indirim oranı ile ilgili de bilgi verdi. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili tüm detaylar…
5.02.2022 Ekonomi
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim...
Halkbank, Ziraat Bankası resmen duyurdu! TOKİ'ye borcu olana iyi haber, yüzde 22 indirim... Borcu olan binlerce kişiye iyi haber. Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik indirim kampanyası bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Halkbank ve Ziraat Bankası’nda 120 aya kadar konut alıcıları için yüzde 1.37, işyeri alıcıları için yüzde 1.57 oranında kredi imkanı da bulunuyor.
21.09.2021 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak yarın başlıyor ve...
Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak yarın başlıyor ve... Borcu olanlara güzel haber! Yüzde 22 indirim yapılacak. Başvurular yarın başlıyor. Resmen duyuruldu. Son gün ise 19 Ekim. Borçların peşin ödenmesi halinde indirimden yararlanılabiliyor. TOKİ'nin ikinci indirim kampanyasına ilişkin açıklama geldi. Yoğun talep var. TOKİ'ye borcu olan vatandaşlar, borcunu erken kapatıp tapusunu almak istemeleri durumunda borçlarının en az yüzde 25'ini öderse yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanabilecek. 19 Ekim'den sonra yapılacak borç kapatmalarında, indirim oranı uygulanmayacak.
20.09.2021 Ekonomi
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak?
TOKİ 2021 indirim kampanyası! TOKİ peşin ödeme indirim kampanyası başvurusu ne zaman, kampanya şartları nelerdir, kimler nasıl yararlanacak? TOKİ'den indirim müjdesi geldi. TOKİ borcunu kapatana yüzde 20 indirim geleceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik indirim kampanyasını vatandaştan gelen yoğun istek üzerine yeniden başlatıyor. TOKİ 2021 indirim kampanyası detayları…
20.04.2021 Gündem
TOKİ'den indirim kampanyası! Kimler faydalanabilir? İşte TOKİ esnek ödemeli yüzde 20 indirim fırsatı!
TOKİ'den indirim kampanyası! Kimler faydalanabilir? İşte TOKİ esnek ödemeli yüzde 20 indirim fırsatı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 21 Ekim'de başlamıştı.
8.11.2020 Ekonomi
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor?
TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 kampanyası başladı, yüzde 20 indirim yapılacak! TOKİ indirim kampanyası ne zaman sona eriyor? Ev sahibi olan ve borçları devam edenleri yakından ilgilendiriyor. Bugün başladı ve yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ'nin, borcunu erkenden peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik yapılan indirim kampanyasında bugün başvurular başladı. Borcun tamamını kapatamayacak olan vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödeme üzerinden indirimden faydalanabilecek. İndirimden yararlanmak isteyen kişiler, 21 Ekim ile 19 Kasım tarihleri arasında bankaya başvurabilecek.
21.10.2020 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020
TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ ikinci indirim kampanyası 2020 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'den ev sahibi olanlar için geçtiğimiz günlerde bir duyuru paylaştı. Kurum’un Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre, TOKİ'den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapılacak. TOKİ indirim kampanyası açıklamasının ardından, TOKİ indirimi hakkında yapılan araştırmalar da arttı. TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlar?
9.10.2020 Gündem
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman?
TOKİ 2020 indirim kampanyası başlıyor! TOKİ peşin ödeme indirimi 2020 ne zaman? Binlerce kişi bekliyordu ve açıklama geldi. Yüzde 20 indirim yapılıyor. İndirim için 6-Mayıs- 19 Haziran tarihleri arasında bankaya başvurabilirsiniz. TOKİ'nin indirim kampanyasından geri ödeme taksiti 2018 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerlerinin sahipleri yararlanacak. İndirim kampanyasına taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi. TOİKİ'nin indirim kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.
5.05.2020 Ekonomi
Bakan Kurum: 200 binin üzerinde vatandaş yararlanacak
Bakan Kurum: 200 binin üzerinde vatandaş yararlanacak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "(TOKİ'nin indirim kampanyası) 200 binin üzerinde vatandaşımız bu indirim kampanyasından borçlarını ödemeleri halinde yüzde 22 indirim alabiliyor. Hem borcunu ödeyecek vatandaşlarımıza hem de yeni konut alacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi
21.03.2019 Ekonomi
TOKİ borcu olana güzel haber! Bugün başladı
TOKİ borcu olana güzel haber! Bugün başladı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yapılacak yüzde 22 indirim kampanyasına başvurular bugün başladı.
21.03.2019 Ekonomi
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyaları düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında yaptığı indirimli dikkat çeken Toplu Konut İdaresi, bu yıl indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyasında oran yüzde kaç oldu?
25.04.2024 Ekonomi
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla'da Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle bir araya geldi. Kurum, "Sorunlarınızı, taleplerinizi, isteklerinizi dinlemek, çözüm bulmak üzere buradayım" dedi.
4.02.2024 Gündem
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları...
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları... Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için indirim kampanyası bugün başlıyor. Borcu için peşin ödeme yapanlara yüzde 25 indirim uygulanacak. Başvurular için son gün 19 Ekim.
21.09.2023 Ekonomi
Evdeki temizlik malzemeleri zehir saçıyor! Etkisi aylarca sürüyor
Evdeki temizlik malzemeleri zehir saçıyor! Etkisi aylarca sürüyor ABD merkezli Çevresel Çalışma Grubu’nun (EWG) yaptığı bir araştırma, bazı ev temizlik ürünlerinin aylarca havada kalabilecek yüzlerce tehlikeli bileşiği açığa çıkarabildiğini ortaya koydu.
15.09.2023 Yaşam
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı"
Kira ve ev fiyatlarını düşürmek için çarpıcı öneri geldi! "Yüksek vergi alınmalı" Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
15.09.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum duyurdu
TOKİ'den indirim kampanyası! Bakan Kurum duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini hatırlatırken, yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan’da başlatacaklarını resmî sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla müjdeledi.
12.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.