Gazete Vatan Logo

İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...

İndirim geliyor. Ev alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakan müjdeli haberi resmen duyurdu. Yeni kampanya başlıyor. Daha önceki kampanyadan 28 bin vatandaş faydalanmıştı, yeni indirim müjdesi geldi. İzmir'de 2022'de evine kavuşmayan tek depremzede kalmayacağını söyleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında yeni bir kampanya için geri sayımın başladığını duyurdu. Peki, TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ ne kadar indirim yapacak? İşte TOKİ indirimi ile ilgili son dakika tüm detaylar…

İndirim geliyor, ev alacaklar dikkat! Bakan resmen duyurdu, konutlarda yeni kampanya...

TOKİ’de indirim kampanyası başlıyor! Ev hayali kuran binlerce kişiye müjde! Haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. TOKİ konutlarından ev sahibi olmak isteyenler için 2 indirim kampanyası başlatacaklarını duyuran Bakan Kurum, talep doğrultusunda yüzde 20 oranında indirim imkanı sunacaklarının müjdesini verdi. 

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum duyurdu! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstişare Toplantısı kapsamında 'Yeşil Kalkınma Yolunda Türkiye' temasıyla düzenlenen toplantıya katılan Bakan Kurum, Kentsel dönüşüm ve TOKİ'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakan Kurum, "Vatandaşımızdan gelen talep doğrultusunda yıl içinde 2 ayrı indirim yaptık. Düzenlediğimiz kampanyalarla yüzde 20 oranında indirim imkanı sağladık. Kampanyalardan toplam 28 bin vatandaşımız faydalandı. Buradan vatandaşımıza bir de müjde vermek istiyorum. Mart 2022’de TOKİ konutlarımıza dair yeni bir indirim kampanyası daha düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı